[quote][div][b]sajadi0[/b][/div][div][quote][div][b]-king-[/b][/div][div]بین 6 تا 8 ساعت
روزی چن ساعت پای بازی هستی؟ :icon_8:[/div][/quote]
5 تا 6
تا الا التماس کردی؟[/div][/quote]
زیاد
این چند وقت چند بار خیلی عصبانی شدی؟
من ناراحت زیاد میشم حرصم ممکنه بخورم ولی عصبانی شدن تو خونم نیست چه برسه به خیلیش ، تقریباً هیچوقت
آخرین باری که گریه کردی ؟ و علت ؟
آخرین بارو یادم نمیاد اصلا یادم نمیاد چون اگه خیلیم ناراحت بشم گریه نمی کنم ولی این چند روز از دست همه ناراحن و عصبانیم
سروری که داخلش خیلی بهت خوش گذشت کدوم سرور بود؟
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من ناراحت زیاد میشم حرصم ممکنه بخورم ولی عصبانی شدن تو خونم نیست چه برسه به خیلیش ، تقریباً هیچوقت
آخرین باری که گریه کردی ؟ و علت ؟[/div][/quote]
آخرین بارو یادم نمیاد اصلا یادم نمیاد چون اگه خیلیم ناراحت بشم گریه نمی کنم ولی این چند روز از دست همه ناراحن و عصبانیم
من ناراحت زیاد میشم حرصم ممکنه بخورم ولی عصبانی شدن تو خونم نیست چه برسه به خیلیش ، تقریباً هیچوقت
آخرین باری که گریه کردی ؟ و علت ؟
هیچ کدوم
تا حالا کسی زدی که کارش به بیمارستان کشید؟
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]من ناراحت زیاد میشم حرصم ممکنه بخورم ولی عصبانی شدن تو خونم نیست چه برسه به خیلیش ، تقریباً هیچوقت
آخرین باری که گریه کردی ؟ و علت ؟[/div][/quote]
سروری که داخلش خیلی بهت خوش گذشت کدوم سرور بود؟[/div][/quote]
هیچ کدوم
تا حالا کسی زدی که کارش به بیمارستان کشید؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.