باباتو رو که میدونم داری از سرور چند بازی می کنم قراره این سوال رو sharvجواب بده تازه از سرورs29بازی می کنی نه s28 یعنی خودت با خودت درگیریا
99درصد مردم ایران به دین اسلام اعتقاد دارن این دیگه چه سوالیه اخه؟
از سرور چند داری بازی می کنی؟
s4
خبری از بهار نشد؟
99 درصد !دروغه یعنی چرته یعنی هیچی یعنی ........... یعنی* عربستان 99 درصد نیست ایران باشه
جم کن بابا تو هم اینه همین * می مونیا
اصلا کسی نباید این همه به یکی گیر بده تا ما یه چیزی میگیم هی گیر میدی اه
یا میاد میگه گه زدی تو انجمن یا اینه یا اونه و..........
آقا تو چته بامن ها؟
برو با یکی دیگه چرا نمیری ولم کنی؟
ولم کن ای*
دروغ میگم ؟
وای پس چرا دیوونه میشی؟ صب کن داداش نرو تو دیوار تو کی رو تو ایران دیدیه که دینش اسلام نباشه؟چیزی حدود99 درصدشون مسلمان هستن فکر کنم 98/64
*** همش جای سانسور داره تو خیلی* خیلی خیلی*
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]عصمت[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]بابا چند بار می پرسی
S28
:icon_2:
fi ]i ndkd hujrhn nhvd؟
به چه دینی اعتقاد داری؟:icon_5:[/div][/quote]
باباتو رو که میدونم داری از سرور چند بازی می کنم قراره این سوال رو sharvجواب بده تازه از سرورs29بازی می کنی نه s28 یعنی خودت با خودت درگیریا:icon_2:
99درصد مردم ایران به دین اسلام اعتقاد دارن این دیگه چه سوالیه اخه؟:icon_2:
از سرور چند داری بازی می کنی؟[/div][/quote]
s4
خبری از بهار نشد؟[/div][/quote]
99 درصد !دروغه یعنی چرته یعنی هیچی یعنی ........... یعنی* عربستان 99 درصد نیست ایران باشه
جم کن بابا تو هم اینه همین * می مونیا
اصلا کسی نباید این همه به یکی گیر بده تا ما یه چیزی میگیم هی گیر میدی اه
یا میاد میگه گه زدی تو انجمن یا اینه یا اونه و..........
آقا تو چته بامن ها؟
برو با یکی دیگه چرا نمیری ولم کنی؟
ولم کن ای*
دروغ میگم ؟
:icon_2:[/div][/quote]
وای پس چرا دیوونه میشی؟:icon_2: صب کن داداش نرو تو دیوار تو کی رو تو ایران دیدیه که دینش اسلام نباشه؟چیزی حدود99 درصدشون مسلمان هستن فکر کنم 98/64[/div][/quote]
*** همش جای سانسور داره تو خیلی* خیلی خیلی*
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div](ولی پیامبر بود) هر دوشون عشقن :D حالا واسه الان سالاد الویه
گوشی یا PC ؟[/div][/quote]
گوشی بی شک گوشی
اصفهان یا شیراز؟
حالا یکی رو میگفتی هینجوری پرسیدم
ای دی اس ال
پیراهن یا شلوار
ن
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]جدا هیچ فرقی ندارید:|
adsl یا نت گوشی[/div][/quote]
حالا یکی رو میگفتی هینجوری پرسیدم :D
ای دی اس ال
پیراهن یا شلوار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.