داشتم یه دوری تو نت میزدم بعد مدت ها یه سری هم به بازی زدم
تازشم یادم اومد که این تابیک رو من اولین بار زده بودم ولی الان میبینم یکی دیگه اسکی رفته
نویسنده اش زده تاپیک احیا شد
کپی پیست با ذکر منبع اسکی به حساب نمیاد
آقا حسین ببین چه کار میکنی؟
آخرین نوشتشو کپی کردی؟
منبع تاپیک قبلیو همون اول نوشتم الان مشکل دقیقا چیه؟
هااا
اوکی ببخشید
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div][quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]داشتم یه دوری تو نت میزدم بعد مدت ها یه سری هم به بازی زدم:D
تازشم یادم اومد که این تابیک رو من اولین بار زده بودم ولی الان میبینم یکی دیگه اسکی رفته :|[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
:lol:
آقا حسین ببین چه کار میکنی؟
آخرین نوشتشو کپی کردی؟ :!: :lol:[/div][/quote]
منبع تاپیک قبلیو همون اول نوشتم الان مشکل دقیقا چیه؟[/div][/quote]
هااا
اوکی ببخشید
داشتم یه دوری تو نت میزدم بعد مدت ها یه سری هم به بازی زدم
تازشم یادم اومد که این تابیک رو من اولین بار زده بودم ولی الان میبینم یکی دیگه اسکی رفته
آره دیگه احیا شد نه اسکی!
بقیه رو هم احیا کنید سرگرمی های جالبی بودن
ن
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]reza_13[/b][/div][div]داشتم یه دوری تو نت میزدم بعد مدت ها یه سری هم به بازی زدم:D
تازشم یادم اومد که این تابیک رو من اولین بار زده بودم ولی الان میبینم یکی دیگه اسکی رفته :|[/div][/quote]
:icon_4:[/div][/quote]
آره دیگه احیا شد نه اسکی!
بقیه رو هم احیا کنید سرگرمی های جالبی بودن
[quote][div][b]amirmoghtaba[/b][/div][div][quote][div][b]کورش9573[/b][/div][div]خود بازی عصر[/div][/quote]
چی هست خود بازی؟[/div][/quote]
مسابقه رقصه :roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.