زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]دعوت بودیم ، شام میخوردم :|[/div][/quote]
پس این شکلک آخرش مال چیه؟:shock::shock::shock::shock:
[/div][/quote]
نه آخه خیلی خوردم به خاطر همون -__-
خب کم میخوردی من گفتم لابد از شام خوشت نیمده یا خوش نگذشته از این چیزا
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]دعوت بودیم ، شام میخوردم :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
نه آخه خیلی خوردم به خاطر همون -__-[/div][/quote]
:icon_4::icon_4: خب کم میخوردی من گفتم لابد از شام خوشت نیمده یا خوش نگذشته از این چیزا
نه اتفاقا فردا هم یه جا دیگه قراره بریم شام ، مفت باشه کوفت باشه
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]دعوت بودیم ، شام میخوردم :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4: خب کم میخوردی من گفتم لابد از شام خوشت نیمده یا خوش نگذشته از این چیزا[/div][/quote]
نه اتفاقا فردا هم یه جا دیگه قراره بریم شام ، مفت باشه کوفت باشه :lol:
نه اتفاقا فردا هم یه جا دیگه قراره بریم شام ، مفت باشه کوفت باشه
ن
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]هخامنش1028[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]دعوت بودیم ، شام میخوردم :|[/div][/quote]
[/div][/quote]
:icon_4::icon_4: خب کم میخوردی من گفتم لابد از شام خوشت نیمده یا خوش نگذشته از این چیزا[/div][/quote]
نه اتفاقا فردا هم یه جا دیگه قراره بریم شام ، مفت باشه کوفت باشه :lol:[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.