از این 7 نفری که نام بردی 4 نفرشون کلاً رفتن ! متاسفانه مدت مدیدی هست (حدود یکسال) که آفتابی نشدن که البته انصافاً دلم برا دوتاشون خیلی تنگ شده !! از سه تای باقیمونده ، یکیشون ماهی یه بار آنلاین میشه ، یکی دیگه هفته ای یه بار شاید آنلاین بشه شاید نه ، فقط یکیشون هست که میشه بهش گفت "فعال" (غول قرمز)
تو اکانت های فعالت زده w0.kingsera.com
چیه؟
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]از این 7 نفری که نام بردی 4 نفرشون کلاً رفتن ! متاسفانه مدت مدیدی هست (حدود یکسال) که آفتابی نشدن که البته انصافاً دلم برا دوتاشون خیلی تنگ شده !! از سه تای باقیمونده ، یکیشون ماهی یه بار آنلاین میشه ، یکی دیگه هفته ای یه بار شاید آنلاین بشه شاید نه ، فقط یکیشون هست که میشه بهش گفت "فعال" (غول قرمز)[/div][/quote]
چیه؟:icon_2:
از این 7 نفری که نام بردی 4 نفرشون کلاً رفتن ! متاسفانه مدت مدیدی هست (حدود یکسال) که آفتابی نشدن که البته انصافاً دلم برا دوتاشون خیلی تنگ شده !! از سه تای باقیمونده ، یکیشون ماهی یه بار آنلاین میشه ، یکی دیگه هفته ای یه بار شاید آنلاین بشه شاید نه ، فقط یکیشون هست که میشه بهش گفت "فعال" (غول قرمز)
چیه؟
فکر کنم تعداد باری که این سوال رو ازم میپرسن دورقمی شده ! -__-
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]hamed1029[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]از این 7 نفری که نام بردی 4 نفرشون کلاً رفتن ! متاسفانه مدت مدیدی هست (حدود یکسال) که آفتابی نشدن که البته انصافاً دلم برا دوتاشون خیلی تنگ شده !! از سه تای باقیمونده ، یکیشون ماهی یه بار آنلاین میشه ، یکی دیگه هفته ای یه بار شاید آنلاین بشه شاید نه ، فقط یکیشون هست که میشه بهش گفت "فعال" (غول قرمز)[/div][/quote]
چیه؟:icon_2:[/div][/quote]
فکر کنم تعداد باری که این سوال رو ازم میپرسن دورقمی شده ! -__-
بیا اینجا بخون :
http://forum.kingsera.ir/posts/view/33959/%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85----------?page=9&sk=w0&sp=5#t_83
هیچی جای اون مسابقات انلاین ترین فرد انجمن من رو تو تابستون پارسال رو نمیگیره
واقعنی خوب کنترلش کردم اخرشم جایزشو به قهرمانش دادم
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
هیچی جای اون مسابقات انلاین ترین فرد انجمن من رو تو تابستون پارسال رو نمیگیره :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
واقعنی خوب کنترلش کردم اخرشم جایزشو به قهرمانش دادم :|:|
جایزش چی بود؟
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]هیچی جای اون مسابقات انلاین ترین فرد انجمن من رو تو تابستون پارسال رو نمیگیره :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
واقعنی خوب کنترلش کردم اخرشم جایزشو به قهرمانش دادم :|:|[/div][/quote]
جایزش چی بود؟
آنلاین ترین لفظ اشتباهیه کلا همه همه الان روزی ۳...۴ نفر میان یه سر میزنن دیگه این نظر سنجی نداره که
هن؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]آنلاین ترین لفظ اشتباهیه
[b]کلا همه همه الان روزی ۳...۴ نفر میان یه سر میزنن
[/b]دیگه این نظر سنجی نداره که :icon_7:[/div][/quote]
:|:|هن؟
آنلاین ترین لفظ اشتباهیه کلا همه همه الان روزی ۳...۴ نفر میان یه سر میزنن دیگه این نظر سنجی نداره که
هن؟
4...5 ؟
این مطلب در 1396/03/14 17:49:42 نوشته شده است و در 1396/03/14 17:49:53 ویرایش شده است .
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]آنلاین ترین لفظ اشتباهیه
:|:|هن؟[/div][/quote]
4...5 ؟:icon_10:
هن؟
4...5 ؟
جملت ب نظرت ایراد نداره؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]آنلاین ترین لفظ اشتباهیه
:|:|هن؟[/div][/quote]
4...5 ؟:icon_10:[/div][/quote]
جملت ب نظرت ایراد نداره؟:|
اینجا هم میتونی به نفر اول جایزه بدی
من اجازه میدم که به هرکی خواستی جایزه بدی
وارد گروپ kingsera در تلگرام شوید
https://t.me/joinchat/AAAAAENAj1Vpp018wp4jnw
[quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div]هیچی جای اون مسابقات انلاین ترین فرد انجمن من رو تو تابستون پارسال رو نمیگیره :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
واقعنی خوب کنترلش کردم اخرشم جایزشو به قهرمانش دادم :|:|[/div][/quote]
اینجا هم میتونی به نفر اول جایزه بدی :icon_4:
من اجازه میدم که به هرکی خواستی جایزه بدی :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.