زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]دوست49[/b][/div][div]چرا سکه های من روز به روز زیاد تر می شه؟:roll:[/div][/quote]
شاید تولید مثل میکنن زنونه مردونشو جدا کن [/div][/quote]
ای دهنت سرویس :lol:
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]دوست49[/b][/div][div]چرا سکه های من روز به روز زیاد تر می شه؟:roll:[/div][/quote]
خخخخ:icon_4:
[quote][div][b]ali tolombe[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]دوست49[/b][/div][div]چرا سکه های من روز به روز زیاد تر می شه؟:roll:[/div][/quote]
خخخخ:icon_4:[/div][/quote]
به به
داداچ چه آی دی خوشگلی داریا :mrgreen: :roll:
:|
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
چه زیبا :icon_10:[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
عاشقه:lol::lol::lol:عاشق همینطوری میشه[/div][/quote]
هممممم هیچکیم نه عاشق رضوک بی کله [/div][/quote]
همین حرف نشان از ابراز علاقت به رضا داره:|[/div][/quote]
برو بابا انگار تعطیلات زده به سرتون ! :|[/div][/quote]
عشقت حسابی بروز کرده هااا
فقط شیرینی من یادت نره
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]:|[/div][/quote]
چه زیبا :icon_10:[/div][/quote]
:shock:[/div][/quote]
عاشقه:lol::lol::lol:عاشق همینطوری میشه[/div][/quote]
هممممم هیچکیم نه عاشق رضوک بی کله [/div][/quote]
همین حرف نشان از ابراز علاقت به رضا داره:|[/div][/quote]
برو بابا انگار تعطیلات زده به سرتون ! :|[/div][/quote]
عشقت حسابی بروز کرده هااا
فقط شیرینی من یادت نره[/div][/quote]
آره ماشاللله بگو :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.