عصری که بازی انقدر جذابیت داشت کسی دیگه دنبال بازی دیگه ای نمیگشت (چندتا تاپیک دیدم که دنبال بازی هایی مثل عصر پادشاهان میگشتند)!!!
عصری که سرورا با انواع مختلف وجود داشت(چند وقته سرور کلاسیک یا حتی اکسپرس ندیدیم؟؟؟) !!!
عصری که خرید و فروش اکانت به صورت قانونی انجام می گرفت و نه غیر قانونی(یه اکانتو چندین بار میفروشن بدون حتی ذره ای نظارت) !!!
و هزاران تفاوت عصر جدید و قدیم ...
فراموش نکنیم هنوز هم این بازی بهترین بازی استراتژیک آنلاین ایرانی است !!! چرا بهترین بازی استراژیک آنلاین حال حاضر است؟
در کدوم بازی قابلیت های چاپار و خرید سکه و گزارشات از طریق سامانه تلفنی و اپلیکیشن بازی در تمامی سی ستم عامل ها در دسترس شما خواهند بود؟!
من در انتظار تغییر هستم!
شما چطور؟
100 درصد موافق
اللهم عجل لولیک الفرج
[quote][div][b]ni ma 79[/b][/div][div]عصری که بازی انقدر جذابیت داشت کسی دیگه دنبال بازی دیگه ای نمیگشت (چندتا تاپیک دیدم که دنبال بازی هایی مثل عصر پادشاهان میگشتند)!!! :)
عصری که سرورا با انواع مختلف وجود داشت(چند وقته سرور کلاسیک یا حتی اکسپرس ندیدیم؟؟؟) !!! :)
عصری که خرید و فروش اکانت به صورت قانونی انجام می گرفت و نه غیر قانونی(یه اکانتو چندین بار میفروشن بدون حتی ذره ای نظارت) !!! :)
و هزاران تفاوت عصر جدید و قدیم ...
فراموش نکنیم هنوز هم این بازی بهترین بازی استراتژیک آنلاین ایرانی است !!!
[b]چرا[/b] بهترین بازی استراژیک آنلاین حال حاضر است؟
در کدوم بازی قابلیت های [b]چاپار[/b] و [b]خرید سکه و گزارشات از طریق سامانه تلفنی[/b] و [b]اپلیکیشن بازی در تمامی سی ستم عامل ها[/b] در دسترس شما خواهند بود؟! :)
من در انتظار [b]تغییر[/b] هستم!
شما چطور؟[/div][/quote]
100 درصد موافق
متاسفانه یکی از مشکلاش اینه که دیگه افراد جدید نمیان تو بازی
قدیما اونقدر تبلیغات داشت که حتی یه وبلاگ کوچیک باز می کردی تبلیغ عصرپادشاهان توش بود
کاش بازم تبلیغات رو زیاد کنن و عضو های جدیدی بیان تو بازی که این کمک می کنه کم کم بازی جذاب بشه
حتی من یادمه سرور های s20 به قبل حتی کمی به بعد حدود 40000 نفر ثبت نام می کردن که الان شده 5000
متاسفانه یکی از مشکلاش اینه که دیگه افراد جدید نمیان تو بازی
قدیما اونقدر تبلیغات داشت که حتی یه وبلاگ کوچیک باز می کردی تبلیغ عصرپادشاهان توش بود
کاش بازم تبلیغات رو زیاد کنن و عضو های جدیدی بیان تو بازی که این کمک می کنه کم کم بازی جذاب بشه
حتی من یادمه سرور های s20 به قبل حتی کمی به بعد حدود 40000 نفر ثبت نام می کردن که الان شده 5000
به نظر من بازی باید مثل بعضی از بازی های دیگه کاربر ناظر بپذیره از افرادی که بیش از 30 سرور یا 20 سرور سابقه دارن
که به عنوان ادمین بیان بازی و بتونن پیام هارو چک کنن
و همچنین قبلا یادتون باشه گینگیز هر از چندگاهی حمله می کرد من دلم براش تنگ شده کاش دوباره حمله می کرد
به نظر من بازی باید مثل بعضی از بازی های دیگه کاربر ناظر بپذیره از افرادی که بیش از 30 سرور یا 20 سرور سابقه دارن
که به عنوان ادمین بیان بازی و بتونن پیام هارو چک کنن
و همچنین قبلا یادتون باشه گینگیز هر از چندگاهی حمله می کرد من دلم براش تنگ شده کاش دوباره حمله می کرد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.