ای بابا ، دلم برای اون روزای شلوغ انجمن تنگ شده ... آقا یکم فعال تر باشین دیگه حالا که آنلاین میشین پستم بذارین ... اونایی هم که رفتن ولی میان میخونن برگردن فعالیت کنن ، انجمن الان به شما احتیاج داره ... لطفا ;-)
الان تو خود بازی هم کسی نیس چه برسه اینجا باید جمش کنن دیگه
تو بازی 1000 تا کاربر واقعی که هست ؟ 100 تاشو جذب اینجا کنن انجمن گلستون میشه
۲۰ تاش هم کافیه
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]ای بابا ، دلم برای اون روزای شلوغ انجمن تنگ شده ... آقا یکم فعال تر باشین دیگه حالا که آنلاین میشین پستم بذارین ... اونایی هم که رفتن ولی میان میخونن برگردن فعالیت کنن ، انجمن الان به شما احتیاج داره ... لطفا ;-)[/div][/quote]
الان تو خود بازی هم کسی نیس چه برسه اینجا باید جمش کنن دیگه[/div][/quote]
تو بازی 1000 تا کاربر واقعی که هست ؟ 100 تاشو جذب اینجا کنن انجمن گلستون میشه[/div][/quote]
۲۰ تاش هم کافیه
ای بابا ، دلم برای اون روزای شلوغ انجمن تنگ شده ... آقا یکم فعال تر باشین دیگه حالا که آنلاین میشین پستم بذارین ... اونایی هم که رفتن ولی میان میخونن برگردن فعالیت کنن ، انجمن الان به شما احتیاج داره ... لطفا ;-)
۲۰ تاش هم کافیه
سلام شب همگی بخیر
راستی این برنامه چاپار چقدر جایزه میدهد
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]ای بابا ، دلم برای اون روزای شلوغ انجمن تنگ شده ... آقا یکم فعال تر باشین دیگه حالا که آنلاین میشین پستم بذارین ... اونایی هم که رفتن ولی میان میخونن برگردن فعالیت کنن ، انجمن الان به شما احتیاج داره ... لطفا ;-)[/div][/quote]
تو بازی 1000 تا کاربر واقعی که هست ؟ 100 تاشو جذب اینجا کنن انجمن گلستون میشه[/div][/quote]
۲۰ تاش هم کافیه [/div][/quote]
سلام شب همگی بخیر
۲۰ تاش هم کافیه
سلام شب همگی بخیر
سلام.اخرش 100
این مطلب در 1395/12/03 12:56:57 نوشته شده است و در 1395/12/03 12:57:23 ویرایش شده است .
..
[quote][div][b]deragon1000[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]مهدی-098[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]ای بابا ، دلم برای اون روزای شلوغ انجمن تنگ شده ... آقا یکم فعال تر باشین دیگه حالا که آنلاین میشین پستم بذارین ... اونایی هم که رفتن ولی میان میخونن برگردن فعالیت کنن ، انجمن الان به شما احتیاج داره ... لطفا ;-)[/div][/quote]
۲۰ تاش هم کافیه [/div][/quote]
سلام شب همگی بخیر
راستی این برنامه چاپار چقدر جایزه میدهد[/div][/quote]
سلام.اخرش 100
عجبا ما که مولتی اکانت بازی کردیم نتونستیم بازی کنیم خواستیم از حمایت استفاده کنیم باز اتک میزدیم تموم میشد ولی احتمالا عصر پادشاهان مورد توجه و حمایت قرار نگرفته
سال 92 میومدین انجمن هر 5 ثانیه یک بار یک پیام میومد
این مطلب در 1395/12/03 16:32:24 نوشته شده است و در 1395/12/03 16:33:25 ویرایش شده است .
Never Say No
عجبا ما که مولتی اکانت بازی کردیم نتونستیم بازی کنیم خواستیم از حمایت استفاده کنیم باز اتک میزدیم تموم میشد ولی احتمالا عصر پادشاهان مورد توجه و حمایت قرار نگرفته
سال 92 میومدین انجمن هر 5 ثانیه یک بار یک پیام میومد
نمیخواد که یه سره رفرش کنی خب معلومه خسته کنندس ، مثل من باش هم دارم آهنگ گوش میدم هم روزنامه میخونم هم تلویزیون میبینم هم انجمن و هم میهن و تلگرام و جاهای دیگه رو رفرش میکنم میوه هم دارم میخورم ، وقتم کنم این میون درسم میخونم :/
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]alilili[/b][/div][div]خیلی هم خسته کنندس وقتی تو انجمنی[/div][/quote]
نمیخواد که یه سره رفرش کنی خب معلومه خسته کنندس ، مثل من باش هم دارم آهنگ گوش میدم هم روزنامه میخونم هم تلویزیون میبینم هم انجمن و هم میهن و تلگرام و جاهای دیگه رو رفرش میکنم میوه هم دارم میخورم ، وقتم کنم این میون درسم میخونم :/
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.