خاستم ازتون بپرسم شمشیر بیشتر میرزه برا غارت ساخت یا کمون؟؟؟؟
یکی محاسبات ریاضیش خوبه بیاد قانعمون کنه
تو نظر سنجی هم شرکت کنین پلیز
تو غارت معلومه که کمان تاپ تره رفیق
توام تو اتحاد صلاح الدین بودی؟
آره تو اتحادش بودم
یواش یواش داشتم لیدر میشدم که بازی رو رها کردم و تا سرور 28 که همین سرور باشه فقط موضعی میومدم تو بازی
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div]سلام بر و بچ
فک کنم نوشته اولی یا دومیمه :!:
خاستم ازتون بپرسم شمشیر بیشتر میرزه برا غارت ساخت یا کمون؟؟؟؟ :?:
یکی محاسبات ریاضیش خوبه بیاد قانعمون کنه :|
تو نظر سنجی هم شرکت کنین پلیز :|
[/div][/quote]
توام تو اتحاد صلاح الدین بودی؟ :icon_4:[/div][/quote]
آره تو اتحادش بودم :|
یواش یواش داشتم لیدر میشدم که بازی رو رها کردم و تا سرور 28 که همین سرور باشه فقط موضعی میومدم تو بازی :|
آره تو اتحادش بودم
یواش یواش داشتم لیدر میشدم که بازی رو رها کردم و تا سرور 28 که همین سرور باشه فقط موضعی میومدم تو بازی
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div]سلام بر و بچ
[/div][/quote]
آره تو اتحادش بودم :|
یواش یواش داشتم لیدر میشدم که بازی رو رها کردم و تا سرور 28 که همین سرور باشه فقط موضعی میومدم تو بازی :|
سرور 28 بازی میکنی ؟
اره
09180807592
بیا تلگرام
محمد پهلوان
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div]سلام بر و بچ
[/div][/quote]
سرور 28 بازی میکنی ؟
[/div][/quote]
اره[/div][/quote]
09180807592
بیا تلگرام
برای غارت اصلاً شک نکن که کماندار بهترینه ، شمشیرزن تو غارت هرگز به کماندار نمیرسه هیچ جای شکی وجود نداره تو این مورد.
الان با گوشیم ولی به هر حال چنین موضوعی که اظهر من الشمس هست به نظرم به اثبات ریاضی نداره نیازی !
حالا اثبات میخوای دوستان بهتر توضیح میدن
مرسی ک ج دادی داداچ اما از نظر هزینه ای میگم
قبلا ی تاپیک دیگه هم دیدم که موضوعش همین بود...دقیقا بر میگرده به سرور 17....اما هر چی گشتم پیداش نکردم
به نظر من که 100 در 100 کماندار بهتره شما جدا از ظرفیت غارت سرعتم در نظر بگیر ببین سرعتشم چند برابر شمشیر بعد از نظر دفاعی ببین چقد بهتترره فقط امار منابع که نیست البته همه ی اینا بستگی به مدت زمانی که از بازی گذشته داره مثلا تو دو هفته ی اول کمون اصلا نمیسازی که بسازی اشتبا کردی
mr_black
[quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]سلام بروبچ بر تو
برای غارت اصلاً شک نکن که کماندار بهترینه ، شمشیرزن تو غارت هرگز به کماندار نمیرسه هیچ جای شکی وجود نداره تو این مورد.
الان با گوشیم ولی به هر حال چنین موضوعی که اظهر من الشمس هست به نظرم به اثبات ریاضی نداره نیازی !
حالا اثبات میخوای دوستان بهتر توضیح میدن [/div][/quote]
قبلا ی تاپیک دیگه هم دیدم که موضوعش همین بود...دقیقا بر میگرده به سرور 17....اما هر چی گشتم پیداش نکردم :|
[/div][/quote]
به نظر من که 100 در 100 کماندار بهتره شما جدا از ظرفیت غارت سرعتم در نظر بگیر ببین سرعتشم چند برابر شمشیر بعد از نظر دفاعی ببین چقد بهتترره فقط امار منابع که نیست البته همه ی اینا بستگی به مدت زمانی که از بازی گذشته داره مثلا تو دو هفته ی اول کمون اصلا نمیسازی که بسازی اشتبا کردی
حالا اثبات میخوای دوستان بهتر توضیح میدن
قبلا ی تاپیک دیگه هم دیدم که موضوعش همین بود...دقیقا بر میگرده به سرور 17....اما هر چی گشتم پیداش نکردم
اوکی پ ینی میگی کمون نسازم فعلا؟؟؟
[quote][div][b]prance2[/b][/div][div][quote][div][b]erfan-b-max[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]سلام بروبچ بر تو
حالا اثبات میخوای دوستان بهتر توضیح میدن [/div][/quote]
قبلا ی تاپیک دیگه هم دیدم که موضوعش همین بود...دقیقا بر میگرده به سرور 17....اما هر چی گشتم پیداش نکردم :|
[/div][/quote]
به نظر من که 100 در 100 کماندار بهتره شما جدا از ظرفیت غارت سرعتم در نظر بگیر ببین سرعتشم چند برابر شمشیر بعد از نظر دفاعی ببین چقد بهتترره فقط امار منابع که نیست البته همه ی اینا بستگی به مدت زمانی که از بازی گذشته داره مثلا تو دو هفته ی اول کمون اصلا نمیسازی که بسازی اشتبا کردی [/div][/quote]
اوکی پ ینی میگی کمون نسازم فعلا؟؟؟ :|
ببین تو که میگی یکیشو بسازی نمیشه که تا اخر سرور توی همه شهر هات فقط کمان باشه اول بازی کمان بساز منابعت خوب شد شمشیر، نیزه،دژ منجنیق هم بیاز قوی تر باشی
ولی کمان بهترهههههههه
محمد پهلوان
ببین تو که میگی یکیشو بسازی نمیشه که تا اخر سرور توی همه شهر هات فقط کمان باشه اول بازی کمان بساز منابعت خوب شد شمشیر، نیزه،دژ منجنیق هم بیاز قوی تر باشی
ولی کمان بهترهههههههه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.