بزرگترین حرکتی که زدی تو این بازی چی بوده ؟ آویزون ملت بودم
-------------------
کتیبه هم مبارک امیر و رامین و علی
میتونن میخرن
شمام اکانت بیار بفروش بهشون بی نصیب نمونی
جای اعتراض نداره که
عابد جان شما برو در مورد دژمان نظر بده یا در مورد سیا جوووونت
جان ؟
خجالت نکش بگو . خالی کن خودتو
نذار تو دلت بمونه
من نسبت به شما چیزی ندارم که خالی کنم
چی میگی باو ؟
پ داری همینطوری واسه فان پاچه میگیری ؟
حالا مگه پاچت گرفته شد ؟!
آره برا فانه
نه ولی تلاش خوبی بود
قابل تفدیره
خوشحالم که در گرفتن پاچه تو سهیم بودم
با تشکر
خوشحالم که تلاش برای گرفتن پاچه من باعث خوشحالیت میشه
اگه میدونستم انقد علاقه مندی حتی میذاشتم بگیری
میخوای یه بار دیگه تلاش کن
تعارف نکن
میگما بیخیال شیم بهتره
بیا گلی از بهشت آوردم برات
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]بزرگترین حرکتی که زدی تو این بازی چی بوده ؟ آویزون ملت بودم :icon_2:
-------------------
میتونن میخرن
جای اعتراض نداره که :icon_2:[/div][/quote]
عابد جان شما برو در مورد دژمان نظر بده یا در مورد سیا جوووونت :icon_10:[/div][/quote]
جان ؟[/div][/quote]
:roll:[/div][/quote]
نذار تو دلت بمونه[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2:
من نسبت به شما چیزی ندارم که خالی کنم :? :icon_10:
چی میگی باو ؟ :| :icon_10: [/div][/quote]
پ داری همینطوری واسه فان پاچه میگیری ؟[/div][/quote]
آره برا فانه [/div][/quote]
نه ولی تلاش خوبی بود
قابل تفدیره[/div][/quote]
با تشکر [/div][/quote]
تعارف نکن[/div][/quote]
:P
میگما بیخیال شیم بهتره :roll:
بیا گلی از بهشت آوردم برات :icon_1:
بزرگترین حرکتی که زدی تو این بازی چی بوده ؟ آویزون ملت بودم
-------------------
میتونن میخرن
جای اعتراض نداره که
عابد جان شما برو در مورد دژمان نظر بده یا در مورد سیا جوووونت
جان ؟
نذار تو دلت بمونه
من نسبت به شما چیزی ندارم که خالی کنم
چی میگی باو ؟
پ داری همینطوری واسه فان پاچه میگیری ؟
آره برا فانه
نه ولی تلاش خوبی بود
قابل تفدیره
با تشکر
تعارف نکن
میگما بیخیال شیم بهتره
بیا گلی از بهشت آوردم برات
حله عزیزجان
خوش باشی
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]بزرگترین حرکتی که زدی تو این بازی چی بوده ؟ آویزون ملت بودم :icon_2:
-------------------
میتونن میخرن
جای اعتراض نداره که :icon_2:[/div][/quote]
عابد جان شما برو در مورد دژمان نظر بده یا در مورد سیا جوووونت :icon_10:[/div][/quote]
جان ؟[/div][/quote]
:roll:[/div][/quote]
نذار تو دلت بمونه[/div][/quote]
:icon_2::icon_2::icon_2:
من نسبت به شما چیزی ندارم که خالی کنم :? :icon_10:
چی میگی باو ؟ :| :icon_10: [/div][/quote]
پ داری همینطوری واسه فان پاچه میگیری ؟[/div][/quote]
آره برا فانه [/div][/quote]
نه ولی تلاش خوبی بود
قابل تفدیره[/div][/quote]
با تشکر [/div][/quote]
تعارف نکن[/div][/quote]
:P
میگما بیخیال شیم بهتره :roll:
بیا گلی از بهشت آوردم برات :icon_1:[/div][/quote]
حله عزیزجان
خوش باشی :icon_1:[/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_0::icon_0::icon_0::icon_0:
اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه
اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:
اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه
حرفت حرف حقی بود
اقا مزه میده زدن همچین کتیبه ای؟
حسینشونم
[quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:[/div][/quote]
حرفت حرف حقی بود
اقا مزه میده زدن همچین کتیبه ای؟:icon_4:
حرفت حرف حقی بود
خو داداش یه کم سخته تنهایی کتیبه رو در بیاری باید یه چند اکانت باشه کمکی ددر بیاری ... سوخته هم سخته نیرو سازی ..
بعدش هر سروری حداقل سه تیم میره برا کتیبه .. اینطور نیست بگن بقرما شما بزرگتری کتیبه رو بزن
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:[/div][/quote]
حرفت حرف حقی بود
اقا مزه میده زدن همچین کتیبه ای؟:icon_4:[/div][/quote]
خو داداش یه کم سخته تنهایی کتیبه رو در بیاری باید یه چند اکانت باشه کمکی ددر بیاری ... سوخته هم سخته نیرو سازی ..
بعدش هر سروری حداقل سه تیم میره برا کتیبه .. اینطور نیست بگن بقرما شما بزرگتری کتیبه رو بزن :D
حرفت حرف حقی بود
64 میل کوبیدن فعلا
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:[/div][/quote]
حرفت حرف حقی بود
64 میل کوبیدن فعلا :icon_4:
حرفت حرف حقی بود
بعدش هر سروری حداقل سه تیم میره برا کتیبه .. اینطور نیست بگن بقرما شما بزرگتری کتیبه رو بزن
رفیق گل و شفیق من
درسته تنهایی کتیبه زدن خیلی سخته و باید تیمی کار کرد !
ولی میشه تو سرور 26 سه تا تیمی که رفتن واسه کتیبه رو نام ببرید
حسینشونم
[quote][div][b]hosseinbousheri01[/b][/div][div][quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:[/div][/quote]
حرفت حرف حقی بود
بعدش هر سروری حداقل سه تیم میره برا کتیبه .. اینطور نیست بگن بقرما شما بزرگتری کتیبه رو بزن :D[/div][/quote]
رفیق گل و شفیق من :icon_4:
درسته تنهایی کتیبه زدن خیلی سخته و باید تیمی کار کرد !
ولی میشه تو سرور 26 سه تا تیمی که رفتن واسه کتیبه رو نام ببرید :icon_1:
حرفت حرف حقی بود
64 میل کوبیدن فعلا
موارکه اقا امیر
حسینشونم
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]i89z[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]اگه همه یه تیم نمیشدن بازی بهتر بود متاسفانه همه قوی ها متحد شدن باهاش خیلی چرت تموم شد الان دیگه مثل قدیم نیست فقط انتقال میدن کسی غارت نمیزنه:icon_10:[/div][/quote]
حرفت حرف حقی بود
64 میل کوبیدن فعلا :icon_4:[/div][/quote]
موارکه اقا امیر :icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.