نوید46هیچی والا یه 2 ک سکه خاک خورده داستیم گفتیم بدیم دست یکی کلیدش کنه واسمون گفتم سما اولش قرار بود بازی کنه بعدش بهانه گرفت پدرم نمیزاره بعدش گفت ممد هست دادم دستش از اولم هدفش خیانت بود هی میگفت باید کل اطلاعات اکانتو بدی من اخه من از پشتیبانی اطلاعات محل کتیبه رو میگرم چون خیلی مشهورم بهم میدن منم میدونستم دروغه ولی به خاطر این که بازی کنه ایمیلو زدم به اسمش بعدش رف رو بازی شهرا رو پرت میساخت بهش گفتم گفت بعدا تسخیر میکنم بهش مشکوک بودم اکانت داره و میخواد بازیو ببره رو اک دیگه تا امشب اسم اکانتای داد واسشون سکه بزنم گفتم چین گف دف ساز جلو زن و و یه چیز دیگه رفتم رو اک دف ساز دیدم سشهراش بغل متروکن دیگه مطمن شدم خیانت درکاره بهش گفتم الکی بامبول کرد و گف من بازی نمیکنم باید حق الزحمه این چن روزمو بدی و گرنه خراب کاری میکنم رو اکانتت گفتم هر غلطی دوس داری یکن 2 ک خرج کردی بده کارم هستی دیگه حمایتو با یه نیزه شکست اکانتم میخواست بزاره رو حذف که واس سرویس کردن دهنش زدم رو غیر فعال حداقل دلم خنک شد واس این اخری ولی قسم خوردم یه سرور میام فارمش میکنم تا بفهمه بازی چند چنده فک کرده دو سرور کتیبه زده شاخه حالا منتظر تابستون بعدی یا بعدی ترش باشه
خب خنگول منم سرورهای که کتیبه میخواستم بزنم اینکارو میکردم همه اینکارو میکنن بنظرت لازم نمیشه هیچ کسی نیست که توی اونجا شهر بزنه دفساز نزنه مگر اینکه مغزش مانند * باشد.
2 کیلو سکه چجوری به این زودی خرج کرده
این مطلب در 1395/10/03 06:37:20 نوشته شده است و در 1395/10/03 06:39:42 ویرایش شده است .
محمد پهلوان