من تحریم کردم قبلا این گروه رو
خیلی حرف میزنن
یه ساعت یه کیلو پیام میاد
مهم نیس افغانستان کشوری رو تحریم کنه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]من تحریم کردم قبلا این گروه رو
خیلی حرف میزنن :roll:
یه ساعت یه کیلو پیام میاد [/div][/quote]
مهم نیس افغانستان کشوری رو تحریم کنه :?
باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارمچ
مولتیم کجا بود اخه چرا تهمت ناروا میزنی
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:چ[/div][/quote]
:icon_2:
مولتیم کجا بود اخه چرا تهمت ناروا میزنی :icon_6:
باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارمچ
بزنمش ؟
بی تلبیت اکانتای دوستاشه
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:چ[/div][/quote]
مولتیم کجا بود اخه چرا تهمت ناروا میزنی :icon_6:[/div][/quote]
بزنمش ؟ :icon_11:
بی تلبیت اکانتای دوستاشه :icon_13:
بزنمش ؟
بی تلبیت اکانتای دوستاشه
دقیقا
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:چ[/div][/quote]
بی تلبیت اکانتای دوستاشه :icon_13:[/div][/quote]
دقیقا :icon_12:
بزنمش ؟
بی تلبیت اکانتای دوستاشه
دقیقا
تچکر
لایک فراموش نشه
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]باو خیلی حرفففههههه ولی به خاطر بززرگ مرد مولتی باز امیر خان بزرگ شاه مولتی بازای ایران پدر مولتی تشریف میارم:mrgreen::mrgreen::mrgreen:چ[/div][/quote]
بی تلبیت اکانتای دوستاشه :icon_13:[/div][/quote]
دقیقا :icon_12:[/div][/quote]
تچکر :icon_1:
لایک فراموش نشه :icon_10:
[quote][div][b]نوید46[/b][/div][div]بله شما انسان خیلی پاک دامنی تسریف دارید :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
امیر عصر رو پول تو میچرخه ها:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
خودت باک دامنی من باک شلوارم :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.