amirjon0007
سالار امیر
سالار امیر
amirjon0007
سالار امیر
sadraturkboy
من خودم تو سرور 21 سرور تابستان هفتهی اول با 500 سکه و انلاین زیاد تونستم 12000 کمان بسازم حتی تو اون سرور یکی دیدم البته مولتی داشت 22000 شوالیه ساخته بود
من بدون مولتی
البته مولتی داشتم چون عقب موندم گذاشتم هفته ۲ که بعدشم ۳ تا محاصره من رو زدن روز ۸ اولی رو یکی که همین جا هست زد که دیگه بی خیال سرور شدم
ولی شهر یک روز هفتم ۲۰ کیلو کمان و یه مقداری شمشیر داشت که یادم نی چقدر بود ولی زیاد نبود کمتر از ۵ کیلو بود
اون اک زبرتیت 20 کیلو کمان داشت شهر اولش مگه میشه
رفتم ۲۲ اک ضعیف تر از اون اک قبلی بود چون بازی نکردم با این حال بازم ۲۰ کیلو کمان شهر یک داشت و مقداری گرز
که روز هفتم آمار غارت رو دیدم دیدم رقیب زیاده منم کلاسام شروع شده بود دیگه بازی نکردم اک رو هم فروختن به عنوان جلوزن که کوبیدن به محاصره خودت
اون اک شاه خاموش یه همچین چیزی بود اونو میگی اون سرور سوبر اکسبرس بود 20 کیلو کمان زدین تسخیر من اخرم خیار شدید
تسخیر نشکست
اون اک حاصل ۷ ...۶ روز بازی اونم با ساعت آنلاینی کم بود
اگه تاریخ احداث شهر دو رو با وضعش مطابقت میدادی معلوم بود اصن کسی حال بازی رو اک رو نداشته
بعدشم من که نگفتم رد شده
کدوم اسکلی کمان رو جلوزن میکنه آخه
ولی خو دیگه خریده بودن نیاز دیگه ای هم نداشتن کوبیدن
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]sadraturkboy[/b][/div][div]من خودم تو سرور 21 سرور تابستان هفتهی اول با 500 سکه و انلاین زیاد تونستم 12000 کمان بسازم حتی تو اون سرور یکی دیدم البته مولتی داشت 22000 شوالیه ساخته بود[/div][/quote]
من بدون مولتی
البته مولتی داشتم چون عقب موندم گذاشتم هفته ۲ که بعدشم ۳ تا محاصره من رو زدن روز ۸ اولی رو یکی که همین جا هست زد که دیگه بی خیال سرور شدم
ولی شهر یک روز هفتم ۲۰ کیلو کمان و یه مقداری شمشیر داشت که یادم نی چقدر بود ولی زیاد نبود کمتر از ۵ کیلو بود [/div][/quote]
اون اک زبرتیت 20 کیلو کمان داشت شهر اولش مگه میشه :roll:[/div][/quote]
[/div][/quote]
رفتم ۲۲ اک ضعیف تر از اون اک قبلی بود چون بازی نکردم با این حال بازم ۲۰ کیلو کمان شهر یک داشت و مقداری گرز
که روز هفتم آمار غارت رو دیدم دیدم رقیب زیاده منم کلاسام شروع شده بود دیگه بازی نکردم اک رو هم فروختن به عنوان جلوزن که کوبیدن به محاصره خودت [/div][/quote]
اون اک شاه خاموش یه همچین چیزی بود اونو میگی اون سرور سوبر اکسبرس بود 20 کیلو کمان زدین تسخیر من اخرم خیار شدید :icon_4:
تسخیر نشکست [/div][/quote]
اون اک حاصل ۷ ...۶ روز بازی اونم با ساعت آنلاینی کم بود
اگه تاریخ احداث شهر دو رو با وضعش مطابقت میدادی معلوم بود اصن کسی حال بازی رو اک رو نداشته
بعدشم من که نگفتم رد شده :|
کدوم اسکلی کمان رو جلوزن میکنه آخه
ولی خو دیگه خریده بودن نیاز دیگه ای هم نداشتن کوبیدن