کاظم خان قوشچی
amirimohsen
کاظم خان قوشچی
دوستان با این حرفاتون هیچی درست نمیشه نه جوایز زیاد میشه نه مشکل کندی سرور تو مواقع حساس. به نظره من اگه بخایم مشکل زود حل بشه باید سرور هایه بعدی رو تحریم کنیم که اینا به فکر فرو برن و کارو درست کنن تو گزارش کارشناس گفته بود کمتر از 2 درصد بازیکنان از سکه استفاده میکنند این 2 درصد از اونایی هستن که به طوره مستمر سکه میخرن اما به نظره من 80 درصد بازیکنا حداقل 1بار بسته 40 تایی رو میخرن.یا تحریم ثبته نام کنیم یا تحریم خرید سکه که هیچکدوم از اینا هم عملی نیس اینجا ایرانه همینه که هس دوس داری بازی کن سکه بخر دوس مداری به جهنم نخر هی گیر هم نده
لطفا در نوشتن مطالب بدون دلیل علمی خودداری فرمایید.
به نظر من خیلی ها نمی خرند .بعضیا فقط با سکه هایی که طی بازی ها کسب میکنن ادامه میدن.
اگه هم 10 میلیون تومن کمتر هم بشه برا این کار فرقی نداره .سازندگان بازی میتونن برن یه جای دیگه با حقوق 15 میلیونی هم کار کنن.
برای مدیران سایت هم فرقی نداره یه نفر یا ده نفر یا صد نفر کمتر یا بیشتر بخرن چون دردی رو دوا نمی کنه براشون.
شما برا یه فوق تخصص اگه بخواین برید با یه هزار تومن چی میشه .خودش مجانی شاید دوا کنه یا اصلا دوا نمیکنه.
این جا ایران و غیر ایران نداره .این نوع تفکر شماست که با علوم تجاری یا حداقل علوم مربوط به رایانه آشنا نیستید.
والله من که دارم مطالب بالا رو میخونم هی دارید میگید مشکل سخت افزاریه نم مشکل نرم فزاریه باگ نم چی بذارن اونجوری میشه .45 ملیون خیلی کمه واسه این تجهیزات بوققققق تومن باید خرج کنند که درست بشه. اون متخصص هم که گفتی مطمعنن پول میگیره مرض نداره که 30 سال درس خونده شاید از 1000 نفر یکیو مجانی دوا داده باشه. اگه این مشکلات حل نشه خب به مرور زمان این بازی طرفدارنشو از دست میده اما به نظره من اگه شهره آتش فعال بشه شاید درست بشه(.قشر قدیم برگردن) و منظورم از اینکه اینجا ایرانه یعنی هرکی هرکیه دیگه شما خودتم بکشی یه کاریو که نخان نمیکنن والسلام
شما فک شاید کنی هرکی هرکیه ولی نیست .
تو بین برنامه نویسا هرج و مرج و بدون برنامه بودن یعنی مرگ .و این غیر ممکنه .
چه یه نفر کم بشه چه یه نفر اضافه بشه برنامه ها طبق روال پیش میره . همه این مشکلات از قبل پیش بینی میشه ولی دلایلی داره که بر طبق اون نمیشه یه روزه کاری رو انجام داد .
اون هم گفتم که این مقدار پول برا سازندگانش مهم نیست که بخوان براش بازی بسازن همین پولو که نه ده برابرشو شرکتای دیگه نیدن تا فقط با اونا کار کنن.و در جواب اینکه پولا کجا میره و کلی درآمد دارنا و...
فقط زمان لازم باید بگزره .الانم چون میدونم چی میگی میگم یه درخت تا بخواد میوه بده یا میوه اش برسه یا قسمتی از بدنه خودشو ترمیم کنه باید زمان بگزره و این مراحل یه روز دو روز نیستش که سریع انجام بشه .
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]کاظم خان قوشچی[/b][/div][div]دوستان با این حرفاتون هیچی درست نمیشه نه جوایز زیاد میشه نه مشکل کندی سرور تو مواقع حساس. به نظره من اگه بخایم مشکل زود حل بشه باید سرور هایه بعدی رو تحریم کنیم که اینا به فکر فرو برن و کارو درست کنن تو گزارش کارشناس گفته بود کمتر از 2 درصد بازیکنان از سکه استفاده میکنند این 2 درصد از اونایی هستن که به طوره مستمر سکه میخرن اما به نظره من 80 درصد بازیکنا حداقل 1بار بسته 40 تایی رو میخرن.یا تحریم ثبته نام کنیم یا تحریم خرید سکه که هیچکدوم از اینا هم عملی نیس اینجا ایرانه همینه که هس دوس داری بازی کن سکه بخر دوس مداری به جهنم نخر هی گیر هم نده[/div][/quote]
لطفا در نوشتن مطالب بدون دلیل علمی خودداری فرمایید.
به نظر من خیلی ها نمی خرند .بعضیا فقط با سکه هایی که طی بازی ها کسب میکنن ادامه میدن.
اگه هم 10 میلیون تومن کمتر هم بشه برا این کار فرقی نداره .سازندگان بازی میتونن برن یه جای دیگه با حقوق 15 میلیونی هم کار کنن.
برای مدیران سایت هم فرقی نداره یه نفر یا ده نفر یا صد نفر کمتر یا بیشتر بخرن چون دردی رو دوا نمی کنه براشون.
شما برا یه فوق تخصص اگه بخواین برید با یه هزار تومن چی میشه .خودش مجانی شاید دوا کنه یا اصلا دوا نمیکنه.
این جا ایران و غیر ایران نداره .این نوع تفکر شماست که با علوم تجاری یا حداقل علوم مربوط به رایانه آشنا نیستید.
[/div][/quote]
والله من که دارم مطالب بالا رو میخونم هی دارید میگید مشکل سخت افزاریه نم مشکل نرم فزاریه باگ نم چی بذارن اونجوری میشه .45 ملیون خیلی کمه واسه این تجهیزات بوققققق تومن باید خرج کنند که درست بشه. اون متخصص هم که گفتی مطمعنن پول میگیره مرض نداره که 30 سال درس خونده شاید از 1000 نفر یکیو مجانی دوا داده باشه. اگه این مشکلات حل نشه خب به مرور زمان این بازی طرفدارنشو از دست میده اما به نظره من اگه شهره آتش فعال بشه شاید درست بشه(.قشر قدیم برگردن) و منظورم از اینکه اینجا ایرانه یعنی هرکی هرکیه دیگه شما خودتم بکشی یه کاریو که نخان نمیکنن والسلام[/div][/quote]
شما فک شاید کنی هرکی هرکیه ولی نیست .
تو بین برنامه نویسا هرج و مرج و بدون برنامه بودن یعنی مرگ .و این غیر ممکنه .
چه یه نفر کم بشه چه یه نفر اضافه بشه برنامه ها طبق روال پیش میره . همه این مشکلات از قبل پیش بینی میشه ولی دلایلی داره که بر طبق اون نمیشه یه روزه کاری رو انجام داد .
اون هم گفتم که این مقدار پول برا سازندگانش مهم نیست که بخوان براش بازی بسازن همین پولو که نه ده برابرشو شرکتای دیگه نیدن تا فقط با اونا کار کنن.و در جواب اینکه پولا کجا میره و کلی درآمد دارنا و...
فقط زمان لازم باید بگزره .الانم چون میدونم چی میگی میگم یه درخت تا بخواد میوه بده یا میوه اش برسه یا قسمتی از بدنه خودشو ترمیم کنه باید زمان بگزره و این مراحل یه روز دو روز نیستش که سریع انجام بشه .