نام آوا به کار گرفته شده اشتباه است
۲ نمره رو از دست دادی
برو بابا
بی احترامی به اساتید =
اخراج از کلاس
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]قدرت زن :icon_12::icon_12:
دنگ دنگ دنگ :icon_11::icon_11::icon_11: دوف دوف دوف :icon_11::icon_11::icon_11: [/div][/quote]
نام آوا به کار گرفته شده اشتباه است
۲ نمره رو از دست دادی [/div][/quote]
:| برو بابا :|[/div][/quote]
بی احترامی به اساتید =
اخراج از کلاس:icon_10:[/div][/quote]
:icon_10:
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]عالی بود بیشتر بزار
:icon_1:[/div][/quote]
:| باز سرور جدید شروع شد سرو کله تو بیدا شد فروشنده :icon_4:[/div][/quote]:icon_6:
هوم میبینم که اک اصلی رو گذاشتی فردا با مولتی غارتا ثبت بزنی دور بیفته
شایدم تازه فهمیدم سرور جدید شروع شده و الان میخوام واسه افزایش سابقه ثبت نام کنم؟
i knew you were trouble
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]هوم میبینم که اک اصلی رو گذاشتی فردا با مولتی غارتا ثبت بزنی دور بیفته :icon_4:[/div][/quote]
شایدم تازه فهمیدم سرور جدید شروع شده و الان میخوام واسه افزایش سابقه ثبت نام کنم؟
هوم میبینم که اک اصلی رو گذاشتی فردا با مولتی غارتا ثبت بزنی دور بیفته
افزایش سابقه بچه بازیه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]هوم میبینم که اک اصلی رو گذاشتی فردا با مولتی غارتا ثبت بزنی دور بیفته :icon_4:[/div][/quote]
شایدم تازه فهمیدم سرور جدید شروع شده و الان میخوام واسه افزایش سابقه ثبت نام کنم؟ [/div][/quote]
افزایش سابقه بچه بازیه :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.