آره پویا در آورده
ولی خو اک رو اینا زحمت کشیدن آوردن بالا
خودشون هم آرشیو کردن فک کنم
اخه ادم گریش میگیره اموزش ارشیو وزدن کتیبه گذاشته
حسودیت شد ؟
زرشک یکی دیگه بیاد براادم کتیبه بزنه بعد بشینی تو فقط فیلم برداری کنی حسودی داره
خو چیه
ایندفعه میزاری من از اکانتت فیلم بگیرم بگم کتیبه زدم
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.pro02[/b][/div][div]تا یادمون میاد پویا کتیبه رو زده :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
آره پویا در آورده
ولی خو اک رو اینا زحمت کشیدن آوردن بالا :icon_10:
خودشون هم آرشیو کردن فک کنم :icon_10:[/div][/quote]
اخه ادم گریش میگیره اموزش ارشیو وزدن کتیبه گذاشته :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حسودیت شد ؟ :icon_14:[/div][/quote]
زرشک یکی دیگه بیاد براادم کتیبه بزنه بعد بشینی تو فقط فیلم برداری کنی حسودی داره :icon_4:[/div][/quote]
خو چیه :roll:
ایندفعه میزاری من از اکانتت فیلم بگیرم بگم کتیبه زدم :roll::mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
آره پویا در آورده
ولی خو اک رو اینا زحمت کشیدن آوردن بالا
خودشون هم آرشیو کردن فک کنم
اخه ادم گریش میگیره اموزش ارشیو وزدن کتیبه گذاشته
حسودیت شد ؟
زرشک یکی دیگه بیاد براادم کتیبه بزنه بعد بشینی تو فقط فیلم برداری کنی حسودی داره
خو چیه
ایندفعه میزاری من از اکانتت فیلم بگیرم بگم کتیبه زدم
نخند
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]amir.pro02[/b][/div][div]تا یادمون میاد پویا کتیبه رو زده :icon_4: :icon_4:[/div][/quote]
آره پویا در آورده
ولی خو اک رو اینا زحمت کشیدن آوردن بالا :icon_10:
خودشون هم آرشیو کردن فک کنم :icon_10:[/div][/quote]
اخه ادم گریش میگیره اموزش ارشیو وزدن کتیبه گذاشته :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حسودیت شد ؟ :icon_14:[/div][/quote]
زرشک یکی دیگه بیاد براادم کتیبه بزنه بعد بشینی تو فقط فیلم برداری کنی حسودی داره :icon_4:[/div][/quote]
خو چیه :roll:
ایندفعه میزاری من از اکانتت فیلم بگیرم بگم کتیبه زدم :roll::mrgreen:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
نخند :|:x
:icon_12:
یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم
من بیام بسازم
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
من بیام بسازم :P:icon_5::icon_5::icon_5:
من بیام بسازم
ویدیو طنز هست با صدای سیاوش ciiiiaوفیلم نامش هم برا خودمه
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
من بیام بسازم :P:icon_5::icon_5::icon_5:[/div][/quote]
ویدیو طنز هست با صدای سیاوش ciiiiaوفیلم نامش هم برا خودمه :icon_4::icon_4::icon_4:
من بیام بسازم
حتما بفرستا برام امیر
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
ویدیو طنز هست با صدای سیاوش ciiiiaوفیلم نامش هم برا خودمه :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
:icon_2:
حتما بفرستا برام امیر :ugeek:
من بیام بسازم
حتما بفرستا برام امیر
هنوز ساخته نشده کتیبه 26 اومد میخوایم اموزش زدن کتیبه بزاریم منتهی به صورت طنز
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
ویدیو طنز هست با صدای سیاوش ciiiiaوفیلم نامش هم برا خودمه :icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
حتما بفرستا برام امیر :ugeek:[/div][/quote]
هنوز ساخته نشده کتیبه 26 اومد میخوایم اموزش زدن کتیبه بزاریم :icon_4::icon_4::icon_4: منتهی به صورت طنز
من بیام بسازم
حتما بفرستا برام امیر
مگه تو سیا رو یه سرور فارم نکردی ؟
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
هنوز ساخته نشده کتیبه 26 اومد میخوایم اموزش زدن کتیبه بزاریم :icon_4::icon_4::icon_4: منتهی به صورت طنز [/div][/quote]
مگه تو سیا رو یه سرور فارم نکردی ؟ :?
من بیام بسازم
حتما بفرستا برام امیر
مگه تو سیا رو یه سرور فارم نکردی ؟
دوست شدیم با هم سرور 22
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]یک عدد ویدیو در جهت همین بست سرور 26 میخوایم بسازیم :icon_4:[/div][/quote]
هنوز ساخته نشده کتیبه 26 اومد میخوایم اموزش زدن کتیبه بزاریم :icon_4::icon_4::icon_4: منتهی به صورت طنز [/div][/quote]
مگه تو سیا رو یه سرور فارم نکردی ؟ :? [/div][/quote]
دوست شدیم با هم سرور 22:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.