همون با نهایت تاثر و تاسف و علی رغم میل باطنی، نشده.
سوال بعدی
سکه نمیگیری که سوال بعدی رو بپرسم ؟
نه به دلیل مسیبت وارده فعلا داریم به سورت سلواتی خدمت رسانی میکنیم
عایا این مورد را از پشتبانی پرسیدید و در شرایط فعلی با یقین این امر را میگویید ؟
نه ولی نشستم شمردم دیدم اِه چرا انقد زیاد
بعد دفترچه خاطراتمو دراوردم تعداد اردوگاههای سرورای قبلیو چک کردم دیدم اِه دوبرابر شده
منظورت از اِه ، اَه هست ؟
فکر میکنم بد نشد زمانی که نقشه گردا واسه پیدا کردن جوایز وقتی که میزاشتن تقریبا 2 برابر شد اینطوری پلیرای دیگه فرصت بیشتری دارن اکثر مواقع جایزه تو حلق اکانتای دیگه میزدن شاید این یکم کمک کنه جوایز بهتر تقسیم بشن شاید شاید
به نفع ربات باز ها شده
خیلی در مورد ربات شنیدم تا الان کسی دیده این ترم افزارو یا ازش استفاده کرده ؟
آره
ولی کسی رو نمیکنه مگر این که آشنا باشی
اگرراست باشدکه هرکس ستاره ای درآسمان دارد!
ستاره ی من باید دور،تاریک وبی معنی باشد
اصلا شاید من ستاره ای ندارم.
هدایت
[quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]salm bakhtiari[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]sarina911[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]عایا در تعداد جوایز هم تغییراتی شده ؟ :icon_10:[/div][/quote]
همون با نهایت تاثر و تاسف و علی رغم میل باطنی، نشده. :icon_7:
سوال بعدی :icon_10:[/div][/quote]
سکه نمیگیری که سوال بعدی رو بپرسم ؟ :roll:[/div][/quote]
نه به دلیل مسیبت وارده فعلا داریم به سورت سلواتی خدمت رسانی میکنیم :icon_7: [/div][/quote]
عایا این مورد را از پشتبانی پرسیدید و در شرایط فعلی با یقین این امر را میگویید ؟ :icon_10:[/div][/quote]
نه ولی نشستم شمردم دیدم اِه چرا انقد زیاد
بعد دفترچه خاطراتمو دراوردم تعداد اردوگاههای سرورای قبلیو چک کردم دیدم اِه دوبرابر شده
:icon_2:[/div][/quote]
منظورت از اِه ، اَه هست ؟ :icon_10:[/div][/quote]
فکر میکنم بد نشد زمانی که نقشه گردا واسه پیدا کردن جوایز وقتی که میزاشتن تقریبا 2 برابر شد اینطوری پلیرای دیگه فرصت بیشتری دارن اکثر مواقع جایزه تو حلق اکانتای دیگه میزدن شاید این یکم کمک کنه جوایز بهتر تقسیم بشن شاید شاید
[/div][/quote]
به نفع ربات باز ها شده [/div][/quote]
خیلی در مورد ربات شنیدم تا الان کسی دیده این ترم افزارو یا ازش استفاده کرده ؟
[/div][/quote]
آره
ولی کسی رو نمیکنه مگر این که آشنا باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.