[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]به خاطر حضور منه ;)[/div][/quote]
نه به خاطر حضور منه ! :icon_4::icon_4:[/div][/quote]
من شوخی دارم ؟ :|[/div][/quote]
:icon_7:
باشه دستور میدیم انجمن دوباره به همون حالت نکبت تر و داغون ترش برگرده .
فعال نباشه میگی چرا فعال نیست فعال باشه میگی چرا فعاله ... !
هععی روزگار چیکار کنیم .
منظورم این بود اروم اروم فعال بشه
میخوای یکی دو نفرو بندازیم بیرون تا آروم تر و با شیب ملایم تری فعال شه ، به نظرت فکر بدی نیست ؟
یا مثلاً تعداد پست گذاشتن رو برای هرکس در روز محدود کنیم اگه بیشتر گذاشت فحش بذاریم
بیخیال فعال باشه خوبه دیگه !
واقعا نمیخوای بفهمی یا خودتو زدی به نفهمی؟؟؟ اولا منظورم این بود که یه کم خلاصه بنویسید یکی میاد شونصد خط مینویسه شونصد نفرم میان در جوابش شونصد خط مینویسن
دوما هم تاپیک جنبه جدی بودن نداشت
1- خب دیگه ادبتو به رخ کشیدی من دیگه حرفی ندارم .
2- از تعداد پوکرفیس ها معلوم بود چقدر جنبه جدی نداشت !
همینم که گفتم یه جور اصطلاحه
دقیقا پوکر فیسا نشون دهنده جنبه جدی نداشتنشه
1- باشه اگه تو این یکی دو ماهی که نبودم برخلاف تمام آنچه که در پهنای هستی مرسوم است معنای پوکرفیس شده خنده و معنای خنده شده پوکرفیس ؛ من عذر میخوام .
2- والا من حقیقتش با ادبیات خاصت آشنایی ندارم که اصطلاح میشه شوخی ، توهین میشه اصطلاح ، شوخی میشه جدی ، جدی میشه فحش ناموسی و ... ؛ پس خوب شد که جوابتو نداده بودم . اگه از اینکه جوابتو ندادمم ناراحت شدی باز عذر میخوام !
اولا من همیشه ادبیاتم اینجوری بوده و پوکر فیسام جنبه طنز داشته
دوما هم کم آوردی سوت بزن
1- هی من میخوام ختم غائله کنم مثل اینکه دلت لک زده واسه کل کل ؛ بابا به خدا حوصلتو ندارم بیخیال آقاجان !
2- سعی کن یکم تو زندگیت ابتکار به خرج بدی و از اصطلاحات من استفاده نکنی ، معلومه کم آوردی و چیزی از خودت نداری بگی که رو آوردی به کپی کردن از این و اون !
منظورت اینه یاد نگیریم؟؟؟
تا اونجایی که من میدونم یاد گرفتن هیچ وقت عیب نبوده و نیست
حالا اصطلاح شماست مبارکتون
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]باشه دستور میدیم انجمن دوباره به همون حالت نکبت تر و داغون ترش برگرده .
هععی روزگار چیکار کنیم .[/div][/quote]
منظورم این بود اروم اروم فعال بشه:|[/div][/quote]
میخوای یکی دو نفرو بندازیم بیرون تا آروم تر و با شیب ملایم تری فعال شه ، به نظرت فکر بدی نیست ؟ :|
یا مثلاً تعداد پست گذاشتن رو برای هرکس در روز محدود کنیم اگه بیشتر گذاشت فحش بذاریم :|
بیخیال فعال باشه خوبه دیگه ![/div][/quote]
[u]واقعا نمیخوای بفهمی یا خودتو زدی به نفهمی؟؟؟:|:|:|
[/u]اولا منظورم این بود که یه کم خلاصه بنویسید یکی میاد شونصد خط مینویسه شونصد نفرم میان در جوابش شونصد خط مینویسن:|
دوما هم تاپیک جنبه جدی بودن نداشت:|:|[/div][/quote]
[b]1- خب دیگه ادبتو به رخ کشیدی من دیگه حرفی ندارم .
[/b]
2- از تعداد پوکرفیس ها معلوم بود چقدر جنبه جدی نداشت ![/div][/quote]
:lol::lol::lol: همینم که گفتم یه جور اصطلاحه
دقیقا پوکر فیسا نشون دهنده جنبه جدی نداشتنشه[/div][/quote]
1- باشه اگه تو این یکی دو ماهی که نبودم برخلاف تمام آنچه که در پهنای هستی مرسوم است معنای پوکرفیس شده خنده و معنای خنده شده پوکرفیس ؛ من عذر میخوام .
2- والا من حقیقتش با ادبیات خاصت آشنایی ندارم که اصطلاح میشه شوخی ، توهین میشه اصطلاح ، شوخی میشه جدی ، جدی میشه فحش ناموسی و ... ؛ پس خوب شد که جوابتو نداده بودم . اگه از اینکه جوابتو ندادمم ناراحت شدی باز عذر میخوام ![/div][/quote]
دوما هم کم آوردی سوت بزن:|[/div][/quote]
1- هی من میخوام ختم غائله کنم مثل اینکه دلت لک زده واسه کل کل ؛ بابا به خدا حوصلتو ندارم بیخیال آقاجان !
2- سعی کن یکم تو زندگیت ابتکار به خرج بدی و از اصطلاحات من استفاده نکنی ، معلومه کم آوردی و چیزی از خودت نداری بگی که رو آوردی به کپی کردن از این و اون ![/div][/quote]
حالا اصطلاح شماست مبارکتون:|
باشه دستور میدیم انجمن دوباره به همون حالت نکبت تر و داغون ترش برگرده .
هععی روزگار چیکار کنیم .
منظورم این بود اروم اروم فعال بشه
میخوای یکی دو نفرو بندازیم بیرون تا آروم تر و با شیب ملایم تری فعال شه ، به نظرت فکر بدی نیست ؟
یا مثلاً تعداد پست گذاشتن رو برای هرکس در روز محدود کنیم اگه بیشتر گذاشت فحش بذاریم
بیخیال فعال باشه خوبه دیگه !
واقعا نمیخوای بفهمی یا خودتو زدی به نفهمی؟؟؟ اولا منظورم این بود که یه کم خلاصه بنویسید یکی میاد شونصد خط مینویسه شونصد نفرم میان در جوابش شونصد خط مینویسن
دوما هم تاپیک جنبه جدی بودن نداشت
1- خب دیگه ادبتو به رخ کشیدی من دیگه حرفی ندارم .
2- از تعداد پوکرفیس ها معلوم بود چقدر جنبه جدی نداشت !
همینم که گفتم یه جور اصطلاحه
دقیقا پوکر فیسا نشون دهنده جنبه جدی نداشتنشه
2- والا من حقیقتش با ادبیات خاصت آشنایی ندارم که اصطلاح میشه شوخی ، توهین میشه اصطلاح ، شوخی میشه جدی ، جدی میشه فحش ناموسی و ... ؛ پس خوب شد که جوابتو نداده بودم . اگه از اینکه جوابتو ندادمم ناراحت شدی باز عذر میخوام !
دوما هم کم آوردی سوت بزن
2- سعی کن یکم تو زندگیت ابتکار به خرج بدی و از اصطلاحات من استفاده نکنی ، معلومه کم آوردی و چیزی از خودت نداری بگی که رو آوردی به کپی کردن از این و اون !
حالا اصطلاح شماست مبارکتون
آفرین بالاخره یه کلمه خوب ازت شنیدم (=خوندم) آفرین .
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]باشه دستور میدیم انجمن دوباره به همون حالت نکبت تر و داغون ترش برگرده .
هععی روزگار چیکار کنیم .[/div][/quote]
منظورم این بود اروم اروم فعال بشه:|[/div][/quote]
میخوای یکی دو نفرو بندازیم بیرون تا آروم تر و با شیب ملایم تری فعال شه ، به نظرت فکر بدی نیست ؟ :|
یا مثلاً تعداد پست گذاشتن رو برای هرکس در روز محدود کنیم اگه بیشتر گذاشت فحش بذاریم :|
بیخیال فعال باشه خوبه دیگه ![/div][/quote]
[u]واقعا نمیخوای بفهمی یا خودتو زدی به نفهمی؟؟؟:|:|:|
[/u]اولا منظورم این بود که یه کم خلاصه بنویسید یکی میاد شونصد خط مینویسه شونصد نفرم میان در جوابش شونصد خط مینویسن:|
دوما هم تاپیک جنبه جدی بودن نداشت:|:|[/div][/quote]
[b]1- خب دیگه ادبتو به رخ کشیدی من دیگه حرفی ندارم .
[/b]
2- از تعداد پوکرفیس ها معلوم بود چقدر جنبه جدی نداشت ![/div][/quote]
:lol::lol::lol: همینم که گفتم یه جور اصطلاحه
دقیقا پوکر فیسا نشون دهنده جنبه جدی نداشتنشه[/div][/quote]
2- والا من حقیقتش با ادبیات خاصت آشنایی ندارم که اصطلاح میشه شوخی ، توهین میشه اصطلاح ، شوخی میشه جدی ، جدی میشه فحش ناموسی و ... ؛ پس خوب شد که جوابتو نداده بودم . اگه از اینکه جوابتو ندادمم ناراحت شدی باز عذر میخوام ![/div][/quote]
دوما هم کم آوردی سوت بزن:|[/div][/quote]
2- سعی کن یکم تو زندگیت ابتکار به خرج بدی و از اصطلاحات من استفاده نکنی ، معلومه کم آوردی و چیزی از خودت نداری بگی که رو آوردی به کپی کردن از این و اون ![/div][/quote]
حالا اصطلاح شماست مبارکتون:|[/div][/quote]
آفرین بالاخره یه کلمه خوب ازت شنیدم (=خوندم) آفرین .
:icon_8:
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div]به خاطر حضور منه ;)[/div][/quote]
:|
اگع بینگو بیاد چه میشه:icon_1:[/div][/quote]
اگه بیاد خوبه ولی نمیاد [/div][/quote]
:icon_12:
ولی مولتی قلعه ۲ تا حالا بازی نکردم ! بلدی بریم بزنیم !
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]جالبه :icon_10:
کی میاد یه دست قلعه 2 بزنیم :icon_10:[/div][/quote]
من میاییم :icon_4::icon_4:
ولی مولتی قلعه ۲ تا حالا بازی نکردم ! بلدی بریم بزنیم ! :icon_5:
ولی مولتی قلعه ۲ تا حالا بازی نکردم ! بلدی بریم بزنیم !
گیم رنجر میخواد + اکانت گیم رنجر
گومر
1400 نمی آییم...
[quote][div][b]javadkhof[/b][/div][div][quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div]جالبه :icon_10:
کی میاد یه دست قلعه 2 بزنیم :icon_10:[/div][/quote]
من میاییم :icon_4::icon_4:
ولی مولتی قلعه ۲ تا حالا بازی نکردم ! بلدی بریم بزنیم ! :icon_5:[/div][/quote]
گیم رنجر میخواد + اکانت گیم رنجر :icon_10:
انجمن چرا یوهویی اینجوری شد؟؟؟
عین هوای امسال که یوهویی سرد شد،انجمنم یوهویی فعال شد و همه هم طومار نویس!!!
اقا ما عادت نداریم میزنیم گیربکس خورد میکنیماااا
مسئولین رسیدگی کنن لطفا!
ببین میتونی
شم بزنی
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]انجمن چرا یوهویی اینجوری شد؟؟؟:|
عین هوای امسال که یوهویی سرد شد،انجمنم یوهویی فعال شد و همه هم طومار نویس!!!:|:|
اقا ما عادت نداریم میزنیم گیربکس خورد میکنیماااا:|:|:|
مسئولین رسیدگی کنن لطفا!:|[/div][/quote]
ببین میتونی
شم بزنی:icon_0::icon_9::icon_9::icon_9:
انجمن چرا یوهویی اینجوری شد؟؟؟
عین هوای امسال که یوهویی سرد شد،انجمنم یوهویی فعال شد و همه هم طومار نویس!!!
اقا ما عادت نداریم میزنیم گیربکس خورد میکنیماااا
مسئولین رسیدگی کنن لطفا!
ببین میتونی
شم بزنی
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div]انجمن چرا یوهویی اینجوری شد؟؟؟:|
عین هوای امسال که یوهویی سرد شد،انجمنم یوهویی فعال شد و همه هم طومار نویس!!!:|:|
اقا ما عادت نداریم میزنیم گیربکس خورد میکنیماااا:|:|:|
مسئولین رسیدگی کنن لطفا!:|[/div][/quote]
ببین میتونی
شم بزنی:icon_0::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.