از لحاظ هزینه به صرفه است .
اون بالا هم گفتم هر شهری ممکنه برحسب تجهیزات کیفیتشون فرق کنه .معیار خوبی انتخاب نشده.ولی در میانگین مخابرات بد نیست.
128 عصر تلکام از 1 مگ مخابرات بالاتره...مخابرات خیلی افتضاحه
به عشق یه نفر به بازیم ادامه میدم حسین شعبانی(jangjo)
[quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]مخابراتم فک کنم از نظر هزینه بصرفه باشه.[/div][/quote]
مخابرات که ضایست...[/div][/quote]
اون بالا هم گفتم هر شهری ممکنه برحسب تجهیزات کیفیتشون فرق کنه .معیار خوبی انتخاب نشده.ولی در میانگین مخابرات بد نیست.[/div][/quote]
اون بالا هم گفتم هر شهری ممکنه برحسب تجهیزات کیفیتشون فرق کنه .معیار خوبی انتخاب نشده.ولی در میانگین مخابرات بد نیست.
این نشد حرف .
128 شاتل با 512 شاتل یکیه .مثل اینه دقیقا
سلام دوستان
مجددا باز گشتم
[quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div][quote][div][b]جک و جیل[/b][/div][div][quote][div][b]amirimohsen[/b][/div][div]مخابراتم فک کنم از نظر هزینه بصرفه باشه.[/div][/quote]
مخابرات که ضایست...[/div][/quote]
اون بالا هم گفتم هر شهری ممکنه برحسب تجهیزات کیفیتشون فرق کنه .معیار خوبی انتخاب نشده.ولی در میانگین مخابرات بد نیست.[/div][/quote]
128 عصر تلکام از 1 مگ مخابرات بالاتره...مخابرات خیلی افتضاحه[/div][/quote]
این نشد حرف .
128 شاتل با 512 شاتل یکیه .مثل اینه دقیقا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.