اینجا هر کی تعداد سرورهایی رو که بازی کرده بگه .....
همینجوری بریم تا به رکورد بیشترین سرور برسیم ، سرور جدید اومد آپدیت هم میتونین کنین
چند سرور بازی کردین ؟؟؟!!
من یدونه 12 و بعد اون از 19 ب بعد هستم
منتهی 7-8 تاشو حذفزدم اینجا تو سوابق نیست
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div]اینجا هر کی تعداد سرورهایی رو که بازی کرده بگه .....
همینجوری بریم تا به رکورد بیشترین سرور برسیم ، سرور جدید اومد آپدیت هم میتونین کنین
چند سرور بازی کردین ؟؟؟!! :P:icon_4:[/div][/quote]
من یدونه 12 و بعد اون از 19 ب بعد هستم
منتهی 7-8 تاشو حذفزدم اینجا تو سوابق نیست
اینجا هر کی تعداد سرورهایی رو که بازی کرده بگه .....
چند سرور بازی کردین ؟؟؟!!
مهم نیست چند تا سرور ثبت نام کرده باشی مهم اینه چقدر بازی بلد باشی فازت چیه الان
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div]quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]narenjaky[/b][/div][div]اینجا هر کی تعداد سرورهایی رو که بازی کرده بگه .....
چند سرور بازی کردین ؟؟؟!! :P:icon_4:[/div][/quote]
مهم نیست چند تا سرور ثبت نام کرده باشی مهم اینه چقدر بازی بلد باشی فازت چیه الان :icon_2:[/div][/quote]
ااز هیچی یهتره :icon_0:[/div][/quote]
:icon_2:
بیکاری بیا یه اکانت بدم اکادمی بزن میخوام متروکه بزنم باهاش صبح :icon_4:[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:اکانت دوستاشه ها توجه کنید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.