شما دخترا چرا اینقدر اکادمی بازار بالا میدید یکم به فکر من باشید که قردا میخوام غارتتون کنم یکم منابع بالا بدید دعاتون کنم
ای جان طفلکی
برو دیگه اینجاها نبینمتا به بابات میگما که درس نمیخونی
عجب بابای منو از کجا میشناسی شیطون
برو ببینم پسر خوب بروووووووووو
جواب منو بده خوب میخوام ببینم بدرم خیانت کرده یا نه
بی تربیت
خوب خودت میگی به بابات میگم من که چیزی نگفتم عجب بد بختی داریم حالا اگه چیزی هست بگو ها
اهدنا صراط مستیقم
بلکه هدایت خدا شامل حالت شود
تو هم عین هومن کلینکس کاری میکنم واسه همیشه قید بازی رو بزنی. غارت کنم. هاها. هنوز تو این بازی ............
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]شما دخترا چرا اینقدر اکادمی بازار بالا میدید یکم به فکر من باشید که قردا میخوام غارتتون کنم یکم منابع بالا بدید دعاتون کنم :cry:[/div][/quote]
ای جان طفلکی :P
برو دیگه اینجاها نبینمتا به بابات میگما که درس نمیخونی :roll:[/div][/quote]
عجب بابای منو از کجا میشناسی شیطون :icon_4:[/div][/quote]
برو ببینم پسر خوب بروووووووووو :icon_0:[/div][/quote]
جواب منو بده خوب میخوام ببینم بدرم خیانت کرده یا نه:icon_4:[/div][/quote]
بی تربیت :x[/div][/quote]
خوب خودت میگی به بابات میگم من که چیزی نگفتم عجب بد بختی داریم حالا اگه چیزی هست بگو ها :cry:[/div][/quote]
اهدنا صراط مستیقم
بلکه هدایت خدا شامل حالت شود :icon_10:[/div][/quote]
:icon_2:[/div][/quote]
تو هم عین هومن کلینکس کاری میکنم واسه همیشه قید بازی رو بزنی. غارت کنم. هاها. هنوز تو این بازی ............
شما دخترا چرا اینقدر اکادمی بازار بالا میدید یکم به فکر من باشید که قردا میخوام غارتتون کنم یکم منابع بالا بدید دعاتون کنم
ای جان طفلکی
بی تربیت
خوب خودت میگی به بابات میگم من که چیزی نگفتم عجب بد بختی داریم حالا اگه چیزی هست بگو ها
اهدنا صراط مستیقم
برو از 4 نفر ببرس amir pro کیه بعد بیا کوری بخون برا من
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]شما دخترا چرا اینقدر اکادمی بازار بالا میدید یکم به فکر من باشید که قردا میخوام غارتتون کنم یکم منابع بالا بدید دعاتون کنم :cry:[/div][/quote]
خوب خودت میگی به بابات میگم من که چیزی نگفتم عجب بد بختی داریم حالا اگه چیزی هست بگو ها :cry:[/div][/quote]
اهدنا صراط مستیقم
تو هم عین هومن کلینکس کاری میکنم واسه همیشه قید بازی رو بزنی. غارت کنم. هاها. هنوز تو این بازی ............[/div][/quote]
برو از 4 نفر ببرس amir pro کیه بعد بیا کوری بخون برا من :icon_4:
ای جان طفلکی
بی تربیت
اهدنا صراط مستیقم
این عکسو ببینی بد نیست
http://uupload.ir/files/x67o_photo_2016-11-15_19-55-32.jpg
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]شما دخترا چرا اینقدر اکادمی بازار بالا میدید یکم به فکر من باشید که قردا میخوام غارتتون کنم یکم منابع بالا بدید دعاتون کنم :cry:[/div][/quote]
اهدنا صراط مستیقم
تو هم عین هومن کلینکس کاری میکنم واسه همیشه قید بازی رو بزنی. غارت کنم. هاها. هنوز تو این بازی ............[/div][/quote]
این عکسو ببینی بد نیست :icon_4:
http://uupload.ir/files/x67o_photo_2016-11-15_19-55-32.jpg
امیر پرو کسی هست که هفته اول مدال غارت یک رو میگیره خودشم به زور 30-40 تا مولتی
راستی یه سرور یاسی اینا بدجور فارمت کردن اسکرین اونم بزار یکمی بخندیم
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
راستی یه سرور یاسی اینا بدجور فارمت کردن اسکرین اونم بزار یکمی بخندیم :roll:
اون سرور من برا یکی از دوستام میخواستم دفساز بسازم کمک یکی از دوستام برا کتیبه میخواست بره همه شهرا رو تو سوخته زدم نه خرجی که یاسی اینا کرده بودن کردم نه غارت اونجوری زده بودم هر 6ساعت 7 ساعت میرفتم رو اکانت شبا هم کلا میخوابیدم برام اک زیاد مهم نبود چون قرار بود دفساز بشه یه بار نصفه شب که من خواب بودم اینا برداشتن یه اشتباه بزرگ کردن که اگه نمیکردن خیلی راحت کتیبه اون سرور رو زده بودن خخخ اقا شهرای سوخته منو زد منم برداشتم تعدادی متروکه زن خریداری نمودم بابک دوستم سفر بود اکانتش خوابیده بود اکانتی که روز 7 بازی 2 کیلو کمان داشت تو سرور سوبر اکسبرس رو هفته دوم اوردم تاب غارتو بعدم بچه ها یکی یکی اضافه شدن و هم اکانت یاسی رو صفر کردیم هم بیسمارک یه چند تا دیگم بود یادم نیس کتیبه رو هم که زدن انقدر زدیمشون کتیبه هم در اومد از شهرشون خخخ 2 تا شهر بیشتر براش نمونده بود عکساشم هست بخوای بهت نشون میدم
خلاصه با دم شیر بازی کردن این عواقب رو هم داره
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]امیر پرو کسی هست که هفته اول مدال غارت یک رو میگیره خودشم به زور 30-40 تا مولتی
راستی یه سرور یاسی اینا بدجور فارمت کردن اسکرین اونم بزار یکمی بخندیم :roll:[/div][/quote]
اون سرور من برا یکی از دوستام میخواستم دفساز بسازم کمک یکی از دوستام برا کتیبه میخواست بره همه شهرا رو تو سوخته زدم نه خرجی که یاسی اینا کرده بودن کردم نه غارت اونجوری زده بودم هر 6ساعت 7 ساعت میرفتم رو اکانت شبا هم کلا میخوابیدم برام اک زیاد مهم نبود چون قرار بود دفساز بشه یه بار نصفه شب که من خواب بودم اینا برداشتن یه اشتباه بزرگ کردن که اگه نمیکردن خیلی راحت کتیبه اون سرور رو زده بودن خخخ اقا شهرای سوخته منو زد منم برداشتم تعدادی متروکه زن خریداری نمودم بابک دوستم سفر بود اکانتش خوابیده بود اکانتی که روز 7 بازی 2 کیلو کمان داشت تو سرور سوبر اکسبرس رو هفته دوم اوردم تاب غارتو بعدم بچه ها یکی یکی اضافه شدن و هم اکانت یاسی رو صفر کردیم هم بیسمارک یه چند تا دیگم بود یادم نیس کتیبه رو هم که زدن انقدر زدیمشون کتیبه هم در اومد از شهرشون خخخ 2 تا شهر بیشتر براش نمونده بود عکساشم هست بخوای بهت نشون میدم :icon_4:
خلاصه با دم شیر بازی کردن این عواقب رو هم داره :D
راجب تهمت مولتی بازی هم یه چیزی بهت بگم من اگه با مولتی مدال میگرفتم سرور قهرمانان نمیتونستم با اکانت اسکانیا 240 میلیون غارت بزنم مدال غارت بگیرم
خاکی نباش اسفالتت میکنن
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div]امیر پرو کسی هست که هفته اول مدال غارت یک رو میگیره خودشم به زور 30-40 تا مولتی
راستی یه سرور یاسی اینا بدجور فارمت کردن اسکرین اونم بزار یکمی بخندیم :roll:[/div][/quote]
راجب تهمت مولتی بازی هم یه چیزی بهت بگم من اگه با مولتی مدال میگرفتم سرور قهرمانان نمیتونستم با اکانت اسکانیا 240 میلیون غارت بزنم مدال غارت بگیرم :icon_4:
راجب تهمت مولتی بازی هم یه چیزی بهت بگم من اگه با مولتی مدال میگرفتم سرور قهرمانان نمیتونستم با اکانت اسکانیا 240 میلیون غارت بزنم مدال غارت بگیرم
سرور قهرمانان هم به لطف دوستان !
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]امیر پرو کسی هست که هفته اول مدال غارت یک رو میگیره خودشم به زور 30-40 تا مولتی
راجب تهمت مولتی بازی هم یه چیزی بهت بگم من اگه با مولتی مدال میگرفتم سرور قهرمانان نمیتونستم با اکانت اسکانیا 240 میلیون غارت بزنم مدال غارت بگیرم :icon_4:[/div][/quote]
سرور قهرمانان هم به لطف دوستان ! :icon_10:
کجا رفتی بیا دیگه تازه اون کتیبه رو هم دوستای ما نیروشو زدن یه اشتباهی شد کتیبه در نیومد اینا برداشتن بعد دوباره ازشون زدیم
بله بله ...
چیچڪ
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]کجا رفتی بیا دیگه تازه اون کتیبه رو هم دوستای ما نیروشو زدن یه اشتباهی شد کتیبه در نیومد اینا برداشتن بعد دوباره ازشون زدیم :icon_4:[/div][/quote]
بله بله ... :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.