سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
وای که چقدر دلتون برام تنگ شدا
خب چطورین عزیزان دل ؟بیاید به یاد قدیما یکم چرت و پرت بگیم بخندیم دور هم ..بشکنین این سکوت لامصبو انجمن نگو مسجد کوفه باید توش روضه خوند
خو یه چیزی بگین....
هنوز زنده ای؟
بهمن
بازی میکنی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
وای که چقدر دلتون برام تنگ شدا :cry:
:D :lol: :lol:
خب چطورین عزیزان دل ؟بیاید به یاد قدیما یکم چرت و پرت بگیم بخندیم دور هم ..بشکنین این سکوت لامصبو:D انجمن نگو مسجد کوفه باید توش روضه خوند :|
خو یه چیزی بگین....
:icon_2:
[/div][/quote]
هنوز زنده ای؟ :o :icon_4:[/div][/quote]
بهمن :shock:
بازی میکنی یعنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :shock: :shock: :shock: :o
سلام فارم عزیزم چطوری بیا تلگرام دلک برات تنگ شده بازی میکنی 26 یانه ؟
نه 26 حضور جدی ندارم تو هستی 26 ؟ یه پیام بده تلگرام
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]amirjon0007[/b][/div][div]سلام فارم عزیزم چطوری بیا تلگرام دلک برات تنگ شده بازی میکنی 26 یانه ؟ :P[/div][/quote]
نه 26 حضور جدی ندارم :mrgreen: تو هستی 26 ؟ یه پیام بده تلگرام
مگه خرید نزدی..... ابجی یه دشمن خوب پیدا کردم. عرضه داشت با اسم خودش اومد. اخ چه حالی داره کمان رو بریزم تو شهرش همون بعد حمایتش که تموم شه
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]به نظرت خرید اول رو کی بکنم ؟ :icon_10:[/div][/quote]
امشب:|[/div][/quote]
مگه خرید نزدی..... ابجی یه دشمن خوب پیدا کردم. عرضه داشت با اسم خودش اومد. اخ چه حالی داره کمان رو بریزم تو شهرش همون بعد حمایتش که تموم شه:icon_4::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:
سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
خب چطورین عزیزان دل ؟بیاید به یاد قدیما یکم چرت و پرت بگیم بخندیم دور هم ..بشکنین این سکوت لامصبو انجمن نگو مسجد کوفه باید توش روضه خوند
خو یه چیزی بگین....
یادم رفت. سلام حال شما. خوش اومدین
سما دختر اذربایجان
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
خب چطورین عزیزان دل ؟بیاید به یاد قدیما یکم چرت و پرت بگیم بخندیم دور هم ..بشکنین این سکوت لامصبو:D انجمن نگو مسجد کوفه باید توش روضه خوند :|
خو یه چیزی بگین....
[/div][/quote]
یادم رفت. سلام حال شما. خوش اومدین:icon_1:
مگه خرید نزدی..... ابجی یه دشمن خوب پیدا کردم. عرضه داشت با اسم خودش اومد. اخ چه حالی داره کمان رو بریزم تو شهرش همون بعد حمایتش که تموم شه
الان با من که نبودی احیانا؟
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]به نظرت خرید اول رو کی بکنم ؟ :icon_10:[/div][/quote]
مگه خرید نزدی..... ابجی یه دشمن خوب پیدا کردم. عرضه داشت با اسم خودش اومد. اخ چه حالی داره کمان رو بریزم تو شهرش همون بعد حمایتش که تموم شه:icon_4::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
الان با من که نبودی احیانا؟ :roll: :|
سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
خو یه چیزی بگین....
یادم رفت. سلام حال شما. خوش اومدین
سپاس
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div]سلام بر و بچ
حالم چطوره؟
خوبم؟
خوشم؟
سرحالم؟
شیک و پیکم؟
رو به راهم؟
رو به رشدم؟
خو یه چیزی بگین....
[/div][/quote]
یادم رفت. سلام حال شما. خوش اومدین:icon_1:[/div][/quote]
سپاس :icon_1:
مگه تو اسمت یتنبتیتب.نبذایلیب.لتیبلنابذدزرتذبتالتیبلتیبت هست ؟
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]به نظرت خرید اول رو کی بکنم ؟ :icon_10:[/div][/quote]
مگه خرید نزدی..... ابجی یه دشمن خوب پیدا کردم. عرضه داشت با اسم خودش اومد. اخ چه حالی داره کمان رو بریزم تو شهرش همون بعد حمایتش که تموم شه:icon_4::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9::icon_9:[/div][/quote]
الان با من که نبودی احیانا؟ :roll: :|[/div][/quote]
مگه تو اسمت یتنبتیتب.نبذایلیب.لتیبلنابذدزرتذبتالتیبلتیبت هست ؟ :| :lol:
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]به نظرت خرید اول رو کی بکنم ؟ :icon_10:[/div][/quote]
مگه تو اسمت یتنبتیتب.نبذایلیب.لتیبلنابذدزرتذبتالتیبلتیبت هست ؟ :| :lol:[/div][/quote]
:| :lol:
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]sama123[/b][/div][div][quote][div][b]rezadefender[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]به نظرت خرید اول رو کی بکنم ؟ :icon_10:[/div][/quote]
مگه تو اسمت یتنبتیتب.نبذایلیب.لتیبلنابذدزرتذبتالتیبلتیبت هست ؟ :| :lol:[/div][/quote]
:| :lol:[/div][/quote]
:mrgreen::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.