خخخخ عععععع عجب.... نگین من تو رو یادمه زمان ساغر خدا بیامرز میومدی نه؟ با محمد سارگن کبیر خاک بر سررر خخخخخ درسه؟
نچچچچچچ
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]خخخخ عععععع عجب.... نگین من تو رو یادمه زمان ساغر خدا بیامرز میومدی نه؟ با محمد سارگن کبیر خاک بر سررر خخخخخ درسه؟ [/div][/quote]
نچچچچچچ:|
[quote][div][b]cray-engine1[/b][/div][div][quote][div][b]alemi-9[/b][/div][div]:icon_10:[/div][/quote]
این اکانت جعلی ست :icon_10:[/div][/quote]
سلام مستر اعصاب:|
خخخخ عععععع عجب.... نگین من تو رو یادمه زمان ساغر خدا بیامرز میومدی نه؟ با محمد سارگن کبیر خاک بر سررر خخخخخ درسه؟
باشد
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]خخخخ عععععع عجب.... نگین من تو رو یادمه زمان ساغر خدا بیامرز میومدی نه؟ با محمد سارگن کبیر خاک بر سررر خخخخخ درسه؟ [/div][/quote]
باشد:icon_10:
صداقت در مقابل سیاست دیگران، سادگے ست!و سیاست در مقابل صداقت دیگران، خیانتـــ !
چیچڪ
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]fati14[/b][/div][div]سلام بر و بکس چطورین خوبین ؟؟:icon_1::icon_0::icon_5:[/div][/quote]
سلام
ما خوبیم تو خوبی؟[/div][/quote]
so god :icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.