راستی این uc بازم قطع شده انگار هی قطع میشه.اصلا هیچ سایتی نمیره
پاکش کن دوباره نصب کن. هر چن وقت یه بار هنگ میکنه
...............
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]راستی این uc بازم قطع شده انگار :cry: هی قطع میشه.اصلا هیچ سایتی نمیره[/div][/quote]
پاکش کن دوباره نصب کن. هر چن وقت یه بار هنگ میکنه
یوسی وقتی قطع میشه باید نسخه جدیدو دانلود کنی یا آپدیت کنی.
اپرا مینی بهتر از یو سی هست
الان یوسی برعکس شده. جدیداش مشکل دارن مثلا فیس نمیره .گوگل به زور میره .نسخه 9 که اصلا عصر پادشاهانو باز نمیکنه!!! اپرا هم برا اکثر گوشی های جاوا ایراد داره
...............
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یوسی وقتی قطع میشه باید نسخه جدیدو دانلود کنی یا آپدیت کنی.
اپرا مینی بهتر از یو سی هست[/div][/quote]
الان یوسی برعکس شده. جدیداش مشکل دارن :lol: مثلا فیس نمیره .گوگل به زور میره .نسخه 9 که اصلا عصر پادشاهانو باز نمیکنه!!! اپرا هم برا اکثر گوشی های جاوا ایراد داره
یوسی وقتی قطع میشه باید نسخه جدیدو دانلود کنی یا آپدیت کنی.
اپرا مینی بهتر از یو سی هست
الان یوسی برعکس شده. جدیداش مشکل دارن مثلا فیس نمیره .گوگل به زور میره .نسخه 9 که اصلا عصر پادشاهانو باز نمیکنه!!! اپرا هم برا اکثر گوشی های جاوا ایراد داره
نه من گوشی جاوا دارم قشنگ با اپرا مینی میرم عصرپادشاهان هیچ ایرادی نداره ...
فقط کنده لود کردنش ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]mehrab55521[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]یوسی وقتی قطع میشه باید نسخه جدیدو دانلود کنی یا آپدیت کنی.
اپرا مینی بهتر از یو سی هست[/div][/quote]
الان یوسی برعکس شده. جدیداش مشکل دارن :lol: مثلا فیس نمیره .گوگل به زور میره .نسخه 9 که اصلا عصر پادشاهانو باز نمیکنه!!! اپرا هم برا اکثر گوشی های جاوا ایراد داره[/div][/quote]
نه من گوشی جاوا دارم قشنگ با اپرا مینی میرم عصرپادشاهان هیچ ایرادی نداره ...
فقط کنده لود کردنش ...
سوال: اگه یه گوشی جاوا سایت های irرو اصلا تشخیص نده باید چی کار کرد؟؟؟
نتیجه:هیچ راه حلی نداره
کی میگه راه حل نداره ...
خوبشم داره راحت میشه با جاوا رفت عصرپادشاهان ...
SHARV هستم مسدود شدم ...
بـه گـلـد سـاپـورت نـیـازمـنـدیـم ...
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]سوال: اگه یه گوشی جاوا سایت های irرو اصلا تشخیص نده باید چی کار کرد؟؟؟[/div][/quote]
نتیجه:هیچ راه حلی نداره[/div][/quote]
کی میگه راه حل نداره ...
خوبشم داره راحت میشه با جاوا رفت عصرپادشاهان ...
سوال: اگه یه گوشی جاوا سایت های irرو اصلا تشخیص نده باید چی کار کرد؟؟؟
نتیجه:هیچ راه حلی نداره
مربوط به گوشی و * عاملش نیست.مروگرت رو عوض کن.
با همین اپرا یا کروم.که نمیدونم نسخه ای واسه جاوا هم دارن یا نه برو شاید درست شه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div]سوال: اگه یه گوشی جاوا سایت های irرو اصلا تشخیص نده باید چی کار کرد؟؟؟[/div][/quote]
نتیجه:هیچ راه حلی نداره[/div][/quote]
مربوط به گوشی و سیستم عاملش نیست.مروگرت رو عوض کن.
با همین اپرا یا کروم.که نمیدونم نسخه ای واسه جاوا هم دارن یا نه برو شاید درست شه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.