narges_narcis
سلام به همه
احتمالا خیلی از شما ها قدیمی هستید و توی چندین سرور بازی کردید . همه میدونیم که اولین سروری هایی که هر * توش بازی کرده همیشه براش خاطره سازه .
اسم شهرهامون ، اتحادهایی که توش بودیم ، صندوق پیامها و غیره .. و شاید از اون موقع چند سال گذشته باشه . درسته آمار هست ، اما یه چیز کلی رو نشون میده .. به قول خودتون آمار فقط !!
دوست دارید بهتون دسترسی داده بشه دوباره شهر هاتون و ببینید ؟ صندوق پیامهاتون و چک کنید ؟ فقط در حد دیدن ..
من که خیلی دوست دارم ، اگه شما هم موافق هستید و یا مخالف ، لطفا نظرتونو بگید .
بیشتر دوست دارم یسری آدمارو دوباره ببینم
یعنی ای کاش میشد که چنین قابلیتی رو میزاشتن
گرچه اگه چنین قابلیتی رو بزارن اگه دوباره اون آدمارو ببینیم اونقدرام خاطرات خوبی دوباره باهاشون رقم نزنیم
چون دیگه نه ما اون آدم سابقیم و نه اونا اون آدم سابق و حتی شاید خاطراتمون هم خراب بشه
ولی در کل من بعضیا واقعا آدمای توپی بودن که باهاشون وقت میگذروندم توی بازی . با تموم شدن بازی رابطم باهاشون تموم شد و همیشه دوست داشتم که ای کاش میشد جایی دیگه بدون بهونه ی این بازی باهاشون وقت بگذرونم(با داشتن یک هدف مثل یک کار!) ولی خب چه میشه کرد که هیچوقت نشد و نمیشه!
eryha
نمیدونم چرا چیزایی که دوست داریم برای بقیه خاطره نمیشه و چیزایی که اصلا واسمون مهم نیست واسمون میشه خاطره برا بقی
[quote][div][b]narges_narcis[/b][/div][div]سلام به همه
احتمالا خیلی از شما ها قدیمی هستید و توی چندین سرور بازی کردید . همه میدونیم که اولین سروری هایی که هر کس توش بازی کرده همیشه براش خاطره سازه . :roll:
اسم شهرهامون ، اتحادهایی که توش بودیم ، صندوق پیامها و غیره .. و شاید از اون موقع چند سال گذشته باشه . درسته آمار هست ، اما یه چیز کلی رو نشون میده .. به قول خودتون آمار فقط !!;)
دوست دارید بهتون دسترسی داده بشه دوباره شهر هاتون و ببینید ؟ صندوق پیامهاتون و چک کنید ؟ فقط در حد دیدن ..
من که خیلی دوست دارم ، اگه شما هم موافق هستید و یا مخالف ، لطفا نظرتونو بگید .
:icon_1:
[/div][/quote]
بیشتر دوست دارم یسری آدمارو دوباره ببینم
یعنی ای کاش میشد که چنین قابلیتی رو میزاشتن
گرچه اگه چنین قابلیتی رو بزارن اگه دوباره اون آدمارو ببینیم اونقدرام خاطرات خوبی دوباره باهاشون رقم نزنیم
چون دیگه نه ما اون آدم سابقیم و نه اونا اون آدم سابق و حتی شاید خاطراتمون هم خراب بشه
ولی در کل من بعضیا واقعا آدمای توپی بودن که باهاشون وقت میگذروندم توی بازی . با تموم شدن بازی رابطم باهاشون تموم شد و همیشه دوست داشتم که ای کاش میشد جایی دیگه بدون بهونه ی این بازی باهاشون وقت بگذرونم(با داشتن یک هدف مثل یک کار!) ولی خب چه میشه کرد که هیچوقت نشد و نمیشه!