dardesarpouyan.nopoاحسان هرکی حرف میزنه تو یکی دیگه حرف شاخ بودن نزن بابا
یادته سرور 25 s چیکارت کردم ببین همه ی بچهای اونموقه واسه اون کتیبه اک اراد صابون سوشیانت حسن افسون و...... خریدی
s32 ]چندتا اک خریدی ؟
یه جایزه بزرگ ممد لو برات کتیبه زد اونم فک کردی شا خ شدی ؟اونم ممد لو رو خودم شاخ کردممم خخخخ
حالا مردی بازی کن اکانت خریدن پر
در اول خوشم می یاد تا حرفی در موردم زده می شه بچه ها زود بهم اطلاع می دن دمشون همینجا گرم
اقا پویا کدوم هستی؟ نمی شناسم چرا مثل ترسو ها با اکانت اصلیت پیام نمی ذاری بعدشم .
اسم سرور 25 اوردی داغم تازه شد نمی دونم کدوم ادم .... بود امد رو اکانتم یا رو جانشینم امده بود که همه نیروها اکانتم شبونه بهم کوبید که همین کار باعث شد فهمیدم تو این بازی مثل یه انسان بازی کنی به نتیجه نمی رسی یکی از علمی که داره می یاد رو اکانت مردم تا از دور خارج کنه یکی هم مثل من باید از پولش کمک بگیر متاسفانه به علم کامپیتر زیاد وارد نیستم که بتونم مثل شما بیام رو اکانت مردم دزدی کنم ایراد نداره به جاش پول در اوردن خوب بلدم راستی سوشیانت سرور 32 بود بعدش تو امار 32 اصلا اسمی از دردسر هس مگه فعلا که پز 32 خیلی ها دیگه دارن می دن مثل کهکشانی ها 32 ممد لوو یکی از دوستام بود که خودش می دونه تو 32 واسه اینکه اکانتش سالم بمونه تو رو همه در امدم مثل خیلی ها نیستم که واسم کتیبه مهم باشه
در مورد بازی کردنم بعد سرور 10 تو همین انجمن اعلام کردم دیگه بازی نمی کنم سرور 10 هم که بازی کردم تنها به خاطر این بود به یکی از دوستام قول داده بودم که کتیبه براش می زنیم با اینکه تو تاپ همه چی 1 بودم اصلا به فک کتیبه نبودم راستی اکانت هم 20 روز بن بود اونم به خاطر فحاشی یه نامردی الان که فک می کنم تو 4 سروری که بازی کردم 3 سرور نامردی ناجوری دیدم فقط سرور s14 که اولین سرورم بود بهم نامردی نشد هر چی بیشتر با ادما این بازی بیشتر قاطی شدم نامردی بیشتر دیدم
در اخر حاضرم یه سرور جایزه بزرگ بازی کنم شما هم باشی البته اگه جرات داری خودتو معرفی کنی
پویان البته
عصر هم عصر قدیم :")