ممنون داداش می خوره به امتحانا بدبخت میشم .تازه سرور 9 هم اگه به امتحانا بکشه ولش میکنم.اینترنتم تا یه هفته دیگه قطع میشه .وصلش هم نمیشه تا بعد از امتحانا
سرور 9 تا مرداده
ولش میکنم.راستی بچه ها گنجینه ی آریشو شده رو میشه زدش؟؟؟؟
ولش نکن بده دست من،کلی برات قویش میکنم امتحاناتت که تمام شد دوباره بیا
نه نمیشه تسخیر کرد اگه آرشیو بشه
این یک ماه می دمش دست تو
خوبه اما خودمم زیاد نمیتونم بیام اما اگه بدی خیلی خوبه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]xsaz[/b][/div][div][quote][div][b]num1[/b][/div][div]اسم من num1 ولی تا حالا توش بازی نکردم[/div][/quote]
خب زودتربازی کن[/div][/quote]
منتظریم[/div][/quote]
ممنون داداش می خوره به امتحانا بدبخت میشم .تازه سرور 9 هم اگه به امتحانا بکشه ولش میکنم.اینترنتم تا یه هفته دیگه قطع میشه .وصلش هم نمیشه تا بعد از امتحانا[/div][/quote]
سرور 9 تا مرداده[/div][/quote]
ولش میکنم.راستی بچه ها گنجینه ی آریشو شده رو میشه زدش؟؟؟؟
[/div][/quote]
ولش نکن بده دست من،کلی برات قویش میکنم امتحاناتت که تمام شد دوباره بیا
نه نمیشه تسخیر کرد اگه آرشیو بشه[/div][/quote]
این یک ماه می دمش دست تو
[/div][/quote]
خوبه اما خودمم زیاد نمیتونم بیام اما اگه بدی خیلی خوبه
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]sorosh.
هستم[/div][/quote]
چند بار میگی؟[/div][/quote]
داداش تا جایی که یادم میاد این اولین باهر که گفتم:shock:[/div][/quote]
نه یه بار دیگه هم گفته بودی
من که سرور13 روز اولش خراب بود روز دومش هم کلا خودم نبودم روز سوم اومدم دیگه دیر شده چون یکی بهم حمله می کنه از این حرصم می گیره که یه بازیکن ضعیف و داره به من زور میگه هنوز جمعیتش 100 نرسیده البته حتما تلافیش رو سرش در میارم
من که سرور13 روز اولش خراب بود روز دومش هم کلا خودم نبودم روز سوم اومدم دیگه دیر شده چون یکی بهم حمله می کنه از این حرصم می گیره که یه بازیکن ضعیف و داره به من زور میگه:x هنوز جمعیتش 100 نرسیده البته حتما تلافیش رو سرش در میارم:)
منم elcabo اما چون امتحانات نهاییم در پیشن سرور رو جدی بازی نمیکنم از هفته دیگه هم نیمیام
خب تودرس خونی
من نمی دنم به بعضی بچه هاچی بگم
[quote][div][b]elcabo[/b][/div][div]منم elcabo اما چون امتحانات نهاییم در پیشن سرور رو جدی بازی نمیکنم از هفته دیگه هم نیمیام:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
خب تودرس خونی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.