سالار امیر
سید محمد مهدی حسینی
سالار امیر
سید محمد مهدی حسینی
چقدر شماها ساده هستید ...
اون اگه واقعا هم بخواد خودکشی کنه ، در دنیای واقعی انجمن خیلی بی ارزش تر از اونی هست که بخواد این موضوع رو با اعضای اون در میان بگذاره ...
اگه عاقلانه فکر کنه میره با یک فرد حقیقی از نزدیک حرف میزنه ...
بچه جان ما داریم مسخرش میکنیم ضایعس که سپهر داره دروغ میگه
i know
اما منم خواستم شما رو مسخره کرده باشم
کلا نمیفهمی چی میگم راحت باش گلم
یه ماه دیگه مدرست شروع میشه از دستت خلاص میشیم
آقا با من بحث نکن الان نیم ساعته توی صف لعنتی ورود به سرور بازی هستم هنوز نوبتم نشده حسابی اعصابم خورده ...
این خارجی ها هر روز زودتر وارد سرور میشن
در نتیجه هر روز هم زودتر سرور پر میشه ...
و در نتیجه من باید هر روز زودتر وارد سرور بشم که توی صف نمونم وگرنه هر روز باید بیش تر از روزای قبل منتظر بمونم ...
این مطلب در 1395/06/08 18:01:18 نوشته شده است و در 1395/06/08 18:01:36 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سالار امیر[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]چقدر شماها ساده هستید ...
اون اگه واقعا هم بخواد خودکشی کنه ، در دنیای واقعی انجمن خیلی بی ارزش تر از اونی هست که بخواد این موضوع رو با اعضای اون در میان بگذاره ...
اگه عاقلانه فکر کنه میره با یک فرد حقیقی از نزدیک حرف میزنه ...
[/div][/quote]
بچه جان ما داریم مسخرش میکنیم ضایعس که سپهر داره دروغ میگه[/div][/quote]
i know
اما منم خواستم شما رو مسخره کرده باشم :|:|[/div][/quote]
کلا نمیفهمی چی میگم راحت باش گلم
یه ماه دیگه مدرست شروع میشه از دستت خلاص میشیم[/div][/quote]
:|:|
آقا با من بحث نکن الان نیم ساعته توی صف لعنتی ورود به سرور بازی هستم هنوز نوبتم نشده حسابی اعصابم خورده ... :|:|
این خارجی ها هر روز زودتر وارد سرور میشن :|:|
در نتیجه هر روز هم زودتر سرور پر میشه ... :|:|
و در نتیجه من باید هر روز زودتر وارد سرور بشم که توی صف نمونم وگرنه هر روز باید بیش تر از روزای قبل منتظر بمونم ... :|:|