javad283@iranسلام
بروبچ آیا فرستادن متخصص از یک شهرمون به آبادی شهر دیگرمون باعث افزایش تولید تو شهر اولمون میشه یا در شهر صاحب آبادی مون؟
ممنون
متاسفانه سوال خوب نگفته
منظورش از شهر اول شهریه که متخصص فرستاده نه شهر اول بازی
Moein bap
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1395/05/25 17:25:48
متاسفانه سوال خوب نگفته منظورش از شهر اول شهریه که متخصص فرستاده نه شهر اول بازی Moein bap
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/25 17:29:55
سوال که واضح بود ولی اگه منظورش از شهر اول شهر اول بازی هم باشه بازم جوابش هر دو نمیشه ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/25 17:34:04
مبشه Moein bap
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/25 18:03:02
بسه تاپیکو به اندازه کافی خراب کردی ؛ کجاش میشه اصلاً چه ربطی به شهر اول بازی داره ؟ من از شهر 16 متخصص میفرستم به آبادی شهر 15 بعد تو میگی با این کار تولیدات شهر 15 و 1 زیاد میشه ؟! نه خیر تولیدات هیچ کدومشون زیاد نمیشه فقط تولیدات شهری که ازش متخصص فرستادی (16) زیاد میشه. اصلا اگه از شهر اولمونم به آبادی یک شهر دیگه متخصص بفرستیم بازم به تولیدات هر دو اضافه نمیشه ، فقط شهری که ازش متخصص فرستادیم (اول) تولیداتش زیاد میشه. بدون خوندن سوال و جواب میخوای از آدم ایراد بگیری همینه دیگه ؛ راهنما رو هم یه دور مرور کن ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/25 20:56:18
منم نتئنستم منظورمو برسونم من میگم از هر تعداد شهری که متخصص بفرسته بینشون تقسیم میشه که دیگه بستگی داره از هرکدوم چندتا بفرستی Moein bap
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/25 21:00:43
جوابت باید متناسب با سوال باشه مخصوصاً وقتی که منظورو درست نمیرسونی چون طرف گمراه میشه . سوال طرف اصلاً یه چیز دیگه بود پرسید آیا فرستادن متخصص از یک شهرمون به آبادی شهر دیگرمون باعث افزایش تولید تو شهر اولمون میشه یا در شهر صاحب آبادی مون؟ ؛ که گفتی هر دو ، یعنی جواب غلط دادی حالا دیگه این توجیه کردنا رو نداره ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
|
1395/05/25 21:10:26
اها اوکی شما ببخشی Moein bap
|
|
1395/05/25 21:12:12
اخه من سوال و ریع خوندم گفتم یهو تو نیای جواب بدی
Moein bap
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/27 00:22:48
از اون شهری که فرستادی منابعش میره بالا
وقتی بارون میاد همه پرنده ها دنبال یه اشیونن اما عقاب بالاتر از ابر ها پرواز میکنه
a...m...a black gamma |
منوی کاربری
|
||