پس بیزحمت بیشتر لایک کن800پاسخمو تو باید لایک کنی 800لایک از تو داشته باشم یادگاری
محمد پهلوان
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]لایکام چقدر زیاد شده:icon_2::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
چون بیکارایی مث من بار لایک کردن زیادن:icon_4:[/div][/quote]
پس بیزحمت بیشتر لایک کن800پاسخمو تو باید لایک کنی 800لایک از تو داشته باشم یادگاری:icon_4:
پس بیزحمت بیشتر لایک کن800پاسخمو تو باید لایک کنی 800لایک از تو داشته باشم یادگاری
درد
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]لایکام چقدر زیاد شده:icon_2::icon_2::icon_4:[/div][/quote]
چون بیکارایی مث من بار لایک کردن زیادن:icon_4:[/div][/quote]
پس بیزحمت بیشتر لایک کن800پاسخمو تو باید لایک کنی 800لایک از تو داشته باشم یادگاری:icon_4:[/div][/quote]
درد:|
:icon_4::icon_4::icon_4:
عکس آواتارم رو هم عوض کردم عکس خودمو گذاشتم که اینقدر منو با شارو اشتباه نگیرین
عجب قیافه ای داری شارو بچه هم داری
محمد پهلوان
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]عکس آواتارم رو هم عوض کردم عکس خودمو گذاشتم که اینقدر منو با شارو اشتباه نگیرین[/div][/quote]
:icon_2: عجب قیافه ای داری شارو بچه هم داری:icon_4:
یارو من شارو نیستم.
در ضمن قیافه ام چشه؟
مگه آدم ۱۷ ساله بچه داره؟
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]عکس آواتارم رو هم عوض کردم عکس خودمو گذاشتم که اینقدر منو با شارو اشتباه نگیرین[/div][/quote]
:icon_2: عجب قیافه ای داری شارو بچه هم داری:icon_4:[/div][/quote]
یارو من شارو نیستم.:icon_6:
در ضمن قیافه ام چشه؟
یارو من شارو نیستم.
در ضمن قیافه ام چشه؟
نه ریش داره
محمد پهلوان
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div]عکس آواتارم رو هم عوض کردم عکس خودمو گذاشتم که اینقدر منو با شارو اشتباه نگیرین[/div][/quote]
:icon_2: عجب قیافه ای داری شارو بچه هم داری:icon_4:[/div][/quote]
یارو من شارو نیستم.:icon_6:
در ضمن قیافه ام چشه؟
مگه آدم ۱۷ ساله بچه داره؟[/div][/quote]
نه ریش داره:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.