خب دیگه چیزی نمونده تا سرور بعد کسی هست سکه بخره بیاد بازی کنیم5 نفره
چاکرتیم داش ممد
هر کی میخواد تو تیم ما باشه پیام بده
سرور 15 منتظر ما باشید
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]خب دیگه چیزی نمونده تا سرور بعد کسی هست سکه بخره بیاد بازی کنیم5 نفره:icon_0:[/div][/quote]چاکرتیم داش ممد:D:D
اتحاد تو سرور 21 و 23 خواستین تو انجمن بهم پیام بدین.
سلام
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]خب دیگه چیزی نمونده تا سرور بعد کسی هست سکه بخره بیاد بازی کنیم5 نفره:icon_0:[/div][/quote]
اتحاد تو سرور 21 و 23 خواستین تو انجمن بهم پیام بدین.
من که باید تا 30 این ماه به فکر تایپیک خداحافظی باشم
داداش وایسا اول مهر خداحافظی کن
میرم مسافرت بعدشم دیگه نت نمیگیرم به احتمال 85 درصد
ولی 15 درصدم احتمال داره نت بگیرمو برگردم
بیخودی داری میری باااااایییییییدددددد بمونی
متاسفانه نمیشه
وگرنه منم دوس دارم در کنارتون باشم
ولی چاره ای نیست رفیق زیادی شاد من
Moein bap
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]چرا [/div][/quote]
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]من که باید تا 30 این ماه به فکر تایپیک خداحافظی باشم:geek:[/div][/quote]
داداش وایسا اول مهر خداحافظی کن[/div][/quote]
میرم مسافرت بعدشم دیگه نت نمیگیرم به احتمال 85 درصد:geek:
ولی 15 درصدم احتمال داره نت بگیرمو برگردم:geek:[/div][/quote]
:icon_10:بیخودی داری میری باااااایییییییدددددد بمونی:icon_6::icon_6:[/div][/quote]
متاسفانه نمیشه:cry:
وگرنه منم دوس دارم در کنارتون باشم
ولی چاره ای نیست رفیق زیادی شاد من:geek:
چاکرتیم داش ممد
[quote][div][b]bazigosh2008[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]خب دیگه چیزی نمونده تا سرور بعد کسی هست سکه بخره بیاد بازی کنیم5 نفره:icon_0:[/div][/quote]چاکرتیم داش ممد:D:D[/div][/quote]
:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.