با کمی دقت میبینیم که این زبون درازیه دراصل هرچند که ذوق زدگی بیشتر بهش میاد و معمولا هم به همین منظور ازش استفاده میشه
شکلک فقط این دوتا
از همه بیشتر هم از بدم میاد خیلی چرته
ینی از و خوشم میاد ولی از اون بدم میاد
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
:P با کمی دقت میبینیم که این زبون درازیه دراصل هرچند که ذوق زدگی بیشتر بهش میاد و معمولا هم به همین منظور ازش استفاده میشه
شکلک فقط این دوتا :mrgreen::|
از همه بیشتر هم از :icon_10: بدم میاد خیلی چرته
ینی از :idea: و :arrow: خوشم میاد ولی از اون بدم میاد
جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.[/div][/quote]
:icon_12:
جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.[/div][/quote]
:icon_12:
شوکه شدن
یه چیزی دیدی که اصن چیزی نمیفهمی ازش دهنت بسته موندهونمیتونی چیزی بگی یا ترسیدی
تعجب زیاد بطوری که دهن وا بمونه خخخخ
ابراز خوشحالی
با ارامش ریلکس سرت توی کار خودته حواست به چیزی نیست به چیزیم فکر نمیکنی
خسته شدن ولی جوری معتاد کامپیوتری به زور میشینی پاش
هیجانی در لحضه هیجان انگیر
تسلیم شدن وقتی کم میاری چیزی نداری بگی
مغرور بودن
خنده واقعی واقعا از یه چیزی خندت گرفته ولی بعضی اوقات برای دیگران جالب خنده دار نیست خودت فقط میخندی
نشون دادن خودت مثلا بگی ما اینیم دیگه قیافه بگیری برای بقیه
اعصبانی ولی جوری که جلوی خودت میگیری
ذوق زدگی
خجالت میکشی از این که یه گندی زدی باشی
خنده شیطانی یا نشون دهنده اینکه دارم برات
خوشحالی جوگیری یعنی + بطوری که نتونی نفس بکشی سبز بشه قیافت خوشحالی از یه کار که انجام دادی
یکی چرت پرت داره میگه یا چند نفر میگن تورو ضایع میکنن
فوقالعاده اعصبانی جوری که کلی فحش میدی نمیتونی جلوی خودتو بگیری
خنده مسخره کردن
https://fa.m.wikipedia.org/wiki/گیک
بقیشونم فکر میکنم معنیشونو بعدا میگم
تلاشت ستودنیست
پوریام
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]:shock: شوکه شدن
:?یه چیزی دیدی که اصن چیزی نمیفهمی ازش دهنت بسته موندهونمیتونی چیزی بگی یا ترسیدی
:o تعجب زیاد بطوری که دهن وا بمونه خخخخ
:D ابراز خوشحالی
:icon_10: با ارامش ریلکس سرت توی کار خودته حواست به چیزی نیست به چیزیم فکر نمیکنی
:icon_7: خسته شدن ولی جوری معتاد کامپیوتری به زور میشینی پاش
:icon_5: هیجانی در لحضه هیجان انگیر
:icon_3:تسلیم شدن وقتی کم میاری چیزی نداری بگی
8-) مغرور بودن
:lol:خنده واقعی واقعا از یه چیزی خندت گرفته ولی بعضی اوقات برای دیگران جالب خنده دار نیست خودت فقط میخندی:roll:
;) نشون دادن خودت مثلا بگی ما اینیم دیگه :icon_4: قیافه بگیری برای بقیه
:x اعصبانی ولی جوری که جلوی خودت میگیری
:P ذوق زدگی
:oops: خجالت میکشی از این که یه گندی زدی باشی
:twisted: خنده شیطانی یا نشون دهنده اینکه دارم برات
:mrgreen: خوشحالی جوگیری یعنی :D+:P بطوری که نتونی نفس بکشی سبز بشه قیافت خوشحالی از یه کار که انجام دادی
:icon_0: یکی چرت پرت داره میگه یا چند نفر میگن تورو ضایع میکنن
:icon_6: فوقالعاده اعصبانی جوری که کلی فحش میدی نمیتونی جلوی خودتو بگیری
:icon_4: خنده مسخره کردن
:geek:https://fa.m.wikipedia.org/wiki/گیک
بقیشونم فکر میکنم معنیشونو بعدا میگم[/div][/quote]
تلاشت ستودنیست
تایه حدودی میشه از استفاده کرد
هرچند در اصل برای سوال و ایناست اما میشه ازش برای اونم استفاده کرد
داره به یه جای بیخود و نامعلوم نگاه میکنه و اگه یه دست زیر چونشم باشه خوب میشه
البته فکر خوبی بود یکی هم براش اضافه کنن یکی هم برای سلام و دست تکون دادن و خداحافظی بزارن که انقدر مجبور نشیم از استفاده کنیم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
تایه حدودی میشه از :? استفاده کرد
البته فکر خوبی بود یکی هم براش اضافه کنن یکی هم برای سلام و دست تکون دادن و خداحافظی بزارن که انقدر مجبور نشیم از :icon_1: استفاده کنیم
البته فکر خوبی بود یکی هم براش اضافه کنن یکی هم برای سلام و دست تکون دادن و خداحافظی بزارن که انقدر مجبور نشیم از استفاده کنیم
این شکلک خیلی معنی میده ولی برای فکر کردن که بعید میدونم بتونه استفاده بشه ، هم برای ترسیدن ، هم برای حال بهم خوردن و چندش شدن بکار میره ، هم برای نفهمیدن ، هم برای عجیب به نظر رسیدن و ...
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.[/div][/quote]
البته فکر خوبی بود یکی هم براش اضافه کنن یکی هم برای سلام و دست تکون دادن و خداحافظی بزارن که انقدر مجبور نشیم از :icon_1: استفاده کنیم [/div][/quote]
این شکلک :? خیلی معنی میده ولی برای فکر کردن که بعید میدونم بتونه استفاده بشه ، هم برای ترسیدن ، هم برای حال بهم خوردن و چندش شدن بکار میره ، هم برای نفهمیدن ، هم برای عجیب به نظر رسیدن و ...
این شکلک خیلی معنی میده ولی برای فکر کردن که بعید میدونم بتونه استفاده بشه ، هم برای ترسیدن ، هم برای حال بهم خوردن و چندش شدن بکار میره ، هم برای نفهمیدن ، هم برای عجیب به نظر رسیدن و ...
اره منم در اصل منظورم این بود که بین اینایی که الان هست این نزدیک ترین معنی رو بهش داره
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.[/div][/quote]
البته فکر خوبی بود یکی هم براش اضافه کنن یکی هم برای سلام و دست تکون دادن و خداحافظی بزارن که انقدر مجبور نشیم از :icon_1: استفاده کنیم [/div][/quote]
این شکلک :? خیلی معنی میده ولی برای فکر کردن که بعید میدونم بتونه استفاده بشه ، هم برای ترسیدن ، هم برای حال بهم خوردن و چندش شدن بکار میره ، هم برای نفهمیدن ، هم برای عجیب به نظر رسیدن و ...[/div][/quote]
اره منم در اصل منظورم این بود که بین اینایی که الان هست این نزدیک ترین معنی رو بهش داره
این بهتر از اینه واس فکر کردن
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]جا داره یکی از نواقص شکلک ها رو بگم اونم اینکه هیچ شکلکی برای به فکر فرو رفتن و اندیشه کردن نیست به نظر من لازم هست که اضافش کنن.[/div][/quote]
:icon_10: این بهتر از اینه:? واس فکر کردن:roll:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.