اسم اکانتایی که تو انجمن اوردید بگید
البته فقط اونای که باهاشون پست پاسخ گزاشتید اخه بعضی دیگه از شمارششون در رفته
اولم خودم میزارم
محمد پهلوان
اسم اکانتایی که تو انجمن اوردید بگید:icon_0::icon_4:
البته فقط اونای که باهاشون پست پاسخ گزاشتید اخه بعضی دیگه از شمارششون در رفته
اولم خودم میزارم :roll:
arashss2
و
galaxi-ss
سه سال پیش ازشون استفاده میکردم اما از اون موقع تا حالا انلاین نشدن و دیگه حتی پسوردشون هم یادم نمیاد همین اکانتمم چون رو ایمیل اصلیم بود تونستم پسوردش رو بازیابی کنم وگرنه پسورد اینم یادم نبود
البته یکی دیگه هم بود ها اما اون یکی رو حتی یوزر نیمش هم یادم نمونده چه برسه به پسورد
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
arashss2
و
galaxi-ss
سه سال پیش ازشون استفاده میکردم اما از اون موقع تا حالا انلاین نشدن و دیگه حتی پسوردشون هم یادم نمیاد همین اکانتمم چون رو ایمیل اصلیم بود تونستم پسوردش رو بازیابی کنم وگرنه پسورد اینم یادم نبود
البته یکی دیگه هم بود ها اما اون یکی رو حتی یوزر نیمش هم یادم نمونده چه برسه به پسورد
اون سوال فیزیک که بهت نشون دادم رو یادته ؟
انقدر از اونا حل کردم دیگه چیزی قبل از اونا یادم نمیاد
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]عجب حافظه ای داری:icon_2:[/div][/quote]
اون سوال فیزیک که بهت نشون دادم رو یادته ؟
انقدر از اونا حل کردم دیگه چیزی قبل از اونا یادم نمیاد
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.