اول اینکه روز دختر و ولادت حضرت معصومه مبارک
دوم اینکه ینی خوشم میاد تو تقویم تا روز پیکان جوانان گوجه ای داریم اما روز پسر نداریم هرچند دیگه پسر از ما گذشت و رفتیم تو جوان
یعنی الان تو پسر نیستی؟
موافقم سوتی خیلی بدی داد
In the name of god
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اول اینکه روز دختر و ولادت حضرت معصومه مبارک
دوم اینکه ینی خوشم میاد تو تقویم تا روز پیکان جوانان گوجه ای داریم اما روز پسر نداریم :|
[b]هرچند دیگه پسر از ما گذشت و رفتیم تو جوان[/b] 8-);)[/div][/quote]
یعنی الان تو پسر نیستی؟:|:|
[/div][/quote]
موافقم سوتی خیلی بدی داد :roll:
دوم اینکه ینی خوشم میاد تو تقویم تا روز پیکان جوانان گوجه ای داریم اما روز پسر نداریم
هرچند دیگه پسر از ما گذشت و رفتیم تو جوان
داداش قبل از جوان نوجوان و کودک وایناست
قضیه پسر بودن و مرد بودن فرق داره
پسر و دختر
زنو مرد
تفاوتاشون جزییه!!!
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اول اینکه روز دختر و ولادت حضرت معصومه مبارک
دوم اینکه ینی خوشم میاد تو تقویم تا روز پیکان جوانان گوجه ای داریم اما روز پسر نداریم :|
هرچند دیگه پسر از ما گذشت و رفتیم تو جوان 8-);)[/div][/quote]
داداش قبل از جوان نوجوان و کودک وایناست
قضیه پسر بودن و مرد بودن فرق داره:|[/div][/quote]
پسر و دختر
زنو مرد
تفاوتاشون جزییه!!![/div][/quote]
:|
چه سعادتی که تولد من یک روز قبل از میلاد حضرت معصومه افتاده
تبریک می گم روز دختر رو به دخترای انجمن در حال حاضر و گذشته انجمن
مرسی
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]چه سعادتی که تولد من یک روز قبل از میلاد حضرت معصومه افتاده :D
تبریک می گم روز دختر رو به دخترای انجمن در حال حاضر و گذشته انجمن :icon_1:[/div][/quote]
مرسی
دوم اینکه ینی خوشم میاد تو تقویم تا روز پیکان جوانان گوجه ای داریم اما روز پسر نداریم هرچند دیگه پسر از ما گذشت و رفتیم تو جوان
یعنی الان تو پسر نیستی؟
موافقم سوتی خیلی بدی داد
قبول دارم که یکم بد گفتم اما
تا حالا به کلمه روز دقت کردید ؟ کلمه روز و صبح رو مردم تو گفتار عامیانه خیلی وقت ها به جای هم استفاده میکنن تو خیلی از مواقع هم به جای کلمه شبانه روز از خود کلمه روز استفاده میکنن
با این که کار بردش اصلا این نیست اما تو خیلی از مواقع ازش استفاده میکنن
حالا با توجه با نکته بالا جملم رو یکم اصلاح میکنم
هرچند دیگه پسر بچه بودن از ما گذشت و رفتیم تو مرد جوان بودن
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اول اینکه روز دختر و ولادت حضرت معصومه مبارک
[/div][/quote]
موافقم سوتی خیلی بدی داد :roll:[/div][/quote]
تا حالا به کلمه روز دقت کردید ؟ کلمه روز و صبح رو مردم تو گفتار عامیانه خیلی وقت ها به جای هم استفاده میکنن تو خیلی از مواقع هم به جای کلمه شبانه روز از خود کلمه روز استفاده میکنن
یعنی الان تو پسر نیستی؟
موافقم سوتی خیلی بدی داد
دقیقا موافقم باهات
من فقط خواستم بگم ایهام داشت و میشد جوری دیگر برداشت کرد
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]اول اینکه روز دختر و ولادت حضرت معصومه مبارک
[/div][/quote]
موافقم سوتی خیلی بدی داد :roll:[/div][/quote]
هرچند دیگه پسر بچه بودن از ما گذشت و رفتیم تو مرد جوان بودن[/div][/quote]
:icon_12::icon_12::icon_12: دقیقا موافقم باهات
من فقط خواستم بگم ایهام داشت و میشد جوری دیگر برداشت کرد:icon_12:
پسر ژاپنی هم سن منه الان داره اورانیوم غنی میکنه صادرش میکنه چلغوزاباد بعد من اینجا دارم شکلک میزارم واس شماها
ولی هم چنان چیزی از ارزشهای من کم نمیشه
Moein bap
پسر ژاپنی هم سن منه الان داره اورانیوم غنی میکنه صادرش میکنه چلغوزاباد بعد من اینجا دارم شکلک میزارم واس شماها:|
ولی هم چنان چیزی از ارزشهای من کم نمیشه:icon_10:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.