پس از تحقیقات فراوان متوجه شدم که تاثیر از و و ... بیشتره .
اگر به صورت ریاضی بهش نگاه کنیم :
مقایسه ی تاثیر گذاری :
.
2 >= x
.
پ.ن. اون علامت وسطی هم کوچک تر مساوی هست )
پ.ن.2 : ( اون مساوی اش هم بخاطر اینه که x میتونه در یک حالت ، خود عدد 2 هم باشه ... )
ولی اگه یه جور دیگه بنویسیم و فرض کنیم که x شامل همه ی اعداد طبیعی به جز 2 باشه دیگه اون علامت مساوی نیاز نیست و اون کوچک تر خالی کافیه ... یعنی :
.
اگر x شامل N به جز 2 باشد :
2 > x
.
خب ، امیدوارم درس امروز رو خوب یادگرفته باشید ، لطفا مطالب امروز رو حتما توی خونه تمرین کنید .
تا درودی دیگر بدرود
.
دکتر هم رفتم گفت سالمی
.
.
ولی در کل میخواستم بگم که تاثیر دو تا از این شکلک ( ) بیشتر از هر چند تا از این شکلکه ...
.
.
.
از استاد علیرضا ملقب به غول قرمز معروف به غول هم ممنونم که این نکته ی ظریف رو به صورت تجربی به من آموخت
اگر به صورت ریاضی بهش نگاه کنیم :
مقایسه ی تاثیر گذاری :
.
2 >= x
.
پ.ن. اون علامت وسطی هم کوچک تر مساوی هست )
پ.ن.2 : ( اون مساوی اش هم بخاطر اینه که x میتونه در یک حالت ، خود عدد 2 هم باشه ... )
ولی اگه یه جور دیگه بنویسیم و فرض کنیم که x شامل همه ی اعداد طبیعی به جز 2 باشه دیگه اون علامت مساوی نیاز نیست و اون کوچک تر خالی کافیه ... یعنی :
.
اگر x شامل N به جز 2 باشد :
2 > x
.
خب ، امیدوارم درس امروز رو خوب یادگرفته باشید ، لطفا مطالب امروز رو حتما توی خونه تمرین کنید .
تا درودی دیگر بدرود
.
دکتر هم رفتم گفت سالمی
.
.
ولی در کل میخواستم بگم که تاثیر دو تا از این شکلک ( ) بیشتر از هر چند تا از این شکلکه ...
.
.
.
از استاد علیرضا ملقب به غول قرمز معروف به غول هم ممنونم که این نکته ی ظریف رو به صورت تجربی به من آموخت
این مطلب در 1395/05/11 15:04:33 نوشته شده است و در 1395/05/11 15:09:55 ویرایش شده است .
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
@spamino_bot