من برای ایرانسلم هر چی شارژ میگیرم میخورش تموم میشه حتی زنگ پیامکم نمیدم مصرف شه خود به خود تموم میشه راهش چیه هیچ سرویس فعالی هم نداره به 700 هم زنگ میزنم فقط حرف بیخود میزنه اینترنت گوشیمم روشن نمیکنم مصرف شه ایا راهی هست درستش کرد کسی میدونی بگه ممنون
سلام amirmohamad1--2 که خدافظی کردی !
چطوری ؟!
آها انگاری تاپیک خدافظیتو عدم زدی ، بیخیال ادامه تاپیک >>>>>>>>>>>
چرا از من نقل زدی با کی هستی
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div]من برای ایرانسلم هر چی شارژ میگیرم میخورش تموم میشه حتی زنگ پیامکم نمیدم مصرف شه خود به خود تموم میشه راهش چیه هیچ سرویس فعالی هم نداره به 700 هم زنگ میزنم فقط حرف بیخود میزنه اینترنت گوشیمم روشن نمیکنم مصرف شه ایا راهی هست درستش کرد کسی میدونی بگه ممنون
[/div][/quote]
چطوری ؟! :D[/div][/quote]
آها انگاری تاپیک خدافظیتو عدم زدی ، بیخیال ادامه تاپیک :D >>>>>>>>>>>[/div][/quote]
من برای ایرانسلم هر چی شارژ میگیرم میخورش تموم میشه حتی زنگ پیامکم نمیدم مصرف شه خود به خود تموم میشه راهش چیه هیچ سرویس فعالی هم نداره به 700 هم زنگ میزنم فقط حرف بیخود میزنه اینترنت گوشیمم روشن نمیکنم مصرف شه ایا راهی هست درستش کرد کسی میدونی بگه ممنون
چطوری ؟!
اشتباه گرفتی
[quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div]من برای ایرانسلم هر چی شارژ میگیرم میخورش تموم میشه حتی زنگ پیامکم نمیدم مصرف شه خود به خود تموم میشه راهش چیه هیچ سرویس فعالی هم نداره به 700 هم زنگ میزنم فقط حرف بیخود میزنه اینترنت گوشیمم روشن نمیکنم مصرف شه ایا راهی هست درستش کرد کسی میدونی بگه ممنون
[/div][/quote]
آها انگاری تاپیک خدافظیتو عدم زدی ، بیخیال ادامه تاپیک :D >>>>>>>>>>>[/div][/quote]
چرا از من نقل زدی با کی هستی[/div][/quote]
اشتباه گرفتی
چطوری ؟!
صابرکبیر
فکر کنم مدیر انجمن تاپیکشو برداشت
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div]من برای ایرانسلم هر چی شارژ میگیرم میخورش تموم میشه حتی زنگ پیامکم نمیدم مصرف شه خود به خود تموم میشه راهش چیه هیچ سرویس فعالی هم نداره به 700 هم زنگ میزنم فقط حرف بیخود میزنه اینترنت گوشیمم روشن نمیکنم مصرف شه ایا راهی هست درستش کرد کسی میدونی بگه ممنون
[/div][/quote]
چرا از من نقل زدی با کی هستی[/div][/quote]
[quote][div][b]صابرکبیر[/b][/div][div]فکر کنم مدیر انجمن تاپیکشو برداشت [/div][/quote]
:lol:
محمد رفته توی اون تاپیکیم که زدش گفت رمز داده به من اونم رمزشو داده
به جای این دورِ باطل بگو مولتی منه دیگه حتماً باید دنبال پیامی بگردم که گفتی این مولتیه منه ؟!
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]محمد رفته توی اون تاپیکیم که زدش گفت رمز داده به من اونم رمزشو داده :roll: :icon_12:[/div][/quote]
:|
به جای این دورِ باطل بگو مولتی منه دیگه حتماً باید دنبال پیامی بگردم که گفتی این مولتیه منه ؟! :|
مثلِ قضیه چوپان دروغگو هست حتی اگه راستم بگی من با توجه به سابقت اصلاً نمیتونم باور کنم !
من حتی اگه 1 درصدم شک داشتم که الان تو محمدگرگ نیستی این پست رو نمیدادم و چون 100% مطمئن بودم و هستم گفتم.
خوش باش !
صحنه پیوسته به جاست
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]مولتی او بود
الان مال منه
اسمم حمید هست :icon_12:[/div][/quote]
مثلِ قضیه چوپان دروغگو هست حتی اگه راستم بگی من با توجه به سابقت اصلاً نمیتونم باور کنم !
من حتی اگه 1 درصدم شک داشتم که الان تو محمدگرگ نیستی این پست رو نمیدادم و چون 100% مطمئن بودم و هستم گفتم.
خوش باش !
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.