[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]میگمااا ... خبری از گومر نیست .... میاد انجمن ؟؟؟[/div][/quote]
کم میاد داره ویروس مینویسه :icon_4:[/div][/quote]
تهمت دو هزار برابر زنـا گناه داره :|
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]m0551[/b][/div][div][quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]میگمااا ... خبری از گومر نیست .... میاد انجمن ؟؟؟[/div][/quote]
تهمت دو هزار برابر زنـا گناه داره :|[/div][/quote]
:o:o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock: :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops:
فراررررررر گومر27 اومددددددددد[/div][/quote]
:|وات د فاز
فردا من یه بازی بخوام بذارم ملت میگن ویروسه هیچکی دان نمیکنه
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]میگمااا ... خبری از گومر نیست .... میاد انجمن ؟؟؟[/div][/quote]
شوخی حالیت نمیشه :geek:[/div][/quote]
فردا من یه بازی بخوام بذارم ملت میگن ویروسه هیچکی دان نمیکنه :|:icon_10:
من تایید میکنم ویروس نیست
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]میگمااا ... خبری از گومر نیست .... میاد انجمن ؟؟؟[/div][/quote]
فردا من یه بازی بخوام بذارم ملت میگن ویروسه هیچکی دان نمیکنه :|:icon_10:[/div][/quote]
من تایید میکنم ویروس نیست :geek:
من دانلود میکنم
این مطلب در 1395/05/11 14:37:12 نوشته شده است و در 1395/05/11 14:37:25 ویرایش شده است .
چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
[quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]gumer27[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]میگمااا ... خبری از گومر نیست .... میاد انجمن ؟؟؟[/div][/quote]
فردا من یه بازی بخوام بذارم ملت میگن ویروسه هیچکی دان نمیکنه :|:icon_10:[/div][/quote]
من دانلود میکنم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.