دوستمون حسین شارو به نکاته خوبی اشاره کرد
اول اینکه فقط سکه هایی که خریده شده یا از اردوگاه زده شده بشه تبدیل کرد و راهنما و جایزه های مناسباتی تبدیل نشه
وقتی این سکه ها رو تبدیل کردی یک سقفی برای برداشت باشه مثلا بالای 20 ت البته مثال...
ولی به یه نکته مخالفم که بازیکن ها برمیدارن میرن اینجا باید بگم:
اول یکمی به خاطر اون سقف نتونستن هنوز پولی برداشت کنن البته هنوززز
دوم اینکه خیلیا هستن که خرج کردن ولی دیدن چیزی نتونستن بزنن یا حتی بازی کنن با در نظر داشتن این ضرر مالی که داشتن فکر این بازی رو شاید کلا از فکرشون بیرون کنن
اما اگه این امکان تبدیل بود طرف حداقل یه تکیه گاهی داشت و سکه های باقی مونده رو تبدیل میکرد و میرفت بعد ها هم چون زیاد ضرر نکرده امکانش هست که برگرده دوباره
ووووو مهم ترینش اینکه : به خیلی از بازیکن های ضعیف مثل من
انگیزه میداد که درسته تو سرور مثلا تو صفحه ی دورقمی یا سه رقمی هستم به جای اینکه ول کنم برم و نا امید بشم میگم تلاش میکنم حداقل سکه بزنم و تبدیلش کنم ....
بحث خیلی زیاده ولی فعلا ...
این بازیم رف تو قانون زندگی : فقط پول
دوستمون حسین شارو به نکاته خوبی اشاره کرد
اول اینکه فقط سکه هایی که خریده شده یا از اردوگاه زده شده بشه تبدیل کرد و راهنما و جایزه های مناسباتی تبدیل نشه
وقتی این سکه ها رو تبدیل کردی یک سقفی برای برداشت باشه مثلا بالای 20 ت البته مثال...
ولی به یه نکته مخالفم که بازیکن ها برمیدارن میرن اینجا باید بگم:
اول یکمی به خاطر اون سقف نتونستن هنوز پولی برداشت کنن البته هنوززز
دوم اینکه خیلیا هستن که خرج کردن ولی دیدن چیزی نتونستن بزنن یا حتی بازی کنن با در نظر داشتن این ضرر مالی که داشتن فکر این بازی رو شاید کلا از فکرشون بیرون کنن
اما اگه این امکان تبدیل بود طرف حداقل یه تکیه گاهی داشت و سکه های باقی مونده رو تبدیل میکرد و میرفت بعد ها هم چون زیاد ضرر نکرده امکانش هست که برگرده دوباره
ووووو مهم ترینش اینکه : به خیلی از بازیکن های ضعیف مثل من :D 8-) انگیزه میداد که درسته تو سرور مثلا تو صفحه ی دورقمی یا سه رقمی هستم به جای اینکه ول کنم برم و نا امید بشم میگم تلاش میکنم حداقل سکه بزنم و تبدیلش کنم ....
بحث خیلی زیاده ولی فعلا ...