کلا همه موافقن که : " گمشو باو "
ولی برای اینکه روابط دیپلماسی و صلح آمیزشون با دیگران بهم نخوره مجبورن توی کامنت هاشون تظاهر کنن که از رفتنش ناراحتن و ...
حرفم غلطه ؟؟؟
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]کلا همه موافقن که : " گمشو باو "
ولی برای اینکه روابط دیپلماسی و صلح آمیزشون با دیگران بهم نخوره مجبورن توی کامنت هاشون تظاهر کنن که از رفتنش ناراحتن و ... [/div][/quote]
حرفم غلطه ؟؟؟ :geek:
ولی برای اینکه روابط دیپلماسی و صلح آمیزشون با دیگران بهم نخوره مجبورن توی کامنت هاشون تظاهر کنن که از رفتنش ناراحتن و ...
گمشو باو
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]کلا همه موافقن که : " گمشو باو "
ولی برای اینکه روابط دیپلماسی و صلح آمیزشون با دیگران بهم نخوره مجبورن توی کامنت هاشون تظاهر کنن که از رفتنش ناراحتن و ... [/div][/quote]
گمشو باو :|
حرفم غلطه ؟؟؟
اره غلطه من یکی که هیچوقت از رفتن کسی خوشحال نمیشم تو رو نمیدونم
تو این جور موقعیت ها تظاهر کردنم بد نیست
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]کلا همه موافقن که : " گمشو باو "
حرفم غلطه ؟؟؟ :geek:[/div][/quote]
اره غلطه من یکی که هیچوقت از رفتن کسی خوشحال نمیشم تو رو نمیدونم
تو این جور موقعیت ها تظاهر کردنم بد نیست:|
حرفم غلطه ؟؟؟
ببین تو خودت نمیای انجمن کسای دیگه رو هم دل زده نکن از انجمن
In the name of god
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]کلا همه موافقن که : " گمشو باو "
ببین تو خودت نمیای انجمن کسای دیگه رو هم دل زده نکن از انجمن :| :| :|
حرفم غلطه ؟؟؟
حساب تو یکیو بعدن میرسم جزقل
این مطلب در 1395/05/11 16:13:26 نوشته شده است و در 1395/05/11 16:13:33 ویرایش شده است .
صداها میگن که توام میری...
حساب تو یکیو بعدن میرسم جزقل
وااااا.
من که گفتم شوخی بود معذرت خواهی کردم که.
اااااا
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]چرا رفتی خخخخخ
[/div][/quote]
چون تو و امثال تو دوس نداین من باشم آقا نیما:oops::|[/div][/quote]
وااااا.
من که گفتم شوخی بود معذرت خواهی کردم که.
اااااا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.