مدیرا شرکت نمی کنن چون بعضی ها بی جنبه بازی در میارن
بی جنبه بازی دربیارن جفت پا میرم تو دهنشون
مدیرا تحت حمایت کامل منن
این مطلب در 1395/05/10 15:06:52 نوشته شده است و در 1395/05/10 15:08:07 ویرایش شده است .
صداها میگن که توام میری...
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مدیرا شرکت نمی کنن چون بعضی ها بی جنبه بازی در میارن:icon_2:[/div][/quote]
بی جنبه بازی دربیارن جفت پا میرم تو دهنشون:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
مدیرا تحت حمایت کامل منن:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
شرکت نکنن همونطور که با تایپک های غیر مفید برخورد میکنن حداقل از تایپک های مفید هم حمایت کنن
یه لایکی چیزی
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مدیرا شرکت نمی کنن چون بعضی ها بی جنبه بازی در میارن:icon_2:[/div][/quote]
شرکت نکنن همونطور که با تایپک های غیر مفید برخورد میکنن حداقل از تایپک های مفید هم حمایت کنن
یه لایکی چیزی :roll:
ب جنبه بازی دربیارن جفت پا میرم تو دهنشون
مدیرا تحت حمایت کامل منن
تو هم که رفتی تو فاز غم
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]مدیرا شرکت نمی کنن چون بعضی ها بی جنبه بازی در میارن:icon_2:[/div][/quote]
ب جنبه بازی دربیارن جفت پا میرم تو دهنشون:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
مدیرا تحت حمایت کامل منن:icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:[/div][/quote]
تو هم که رفتی تو فاز غم :|
برای همون لایک هم بی جنبه بازی در میارن قبلا بود دیگه مدیرا لایک می کردن کاربر مسخره بازی در میاوردن از خودشون
خب علتش اینه اینقدر کم لایک میکنن وقتی لایک میکنن همه ذوف مرگ میشن
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]برای همون لایک هم بی جنبه بازی در میارن قبلا بود دیگه مدیرا لایک می کردن کاربر مسخره بازی در میاوردن از خودشون:icon_2:[/div][/quote]
خب علتش اینه اینقدر کم لایک میکنن وقتی لایک میکنن همه ذوف مرگ میشن :|
برای همون لایک هم بی جنبه بازی در میارن قبلا بود دیگه مدیرا لایک می کردن کاربر مسخره بازی در میاوردن از خودشون
درپاسخ به امضا :
هــــــــــن؟
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div]برای همون لایک هم بی جنبه بازی در میارن قبلا بود دیگه مدیرا لایک می کردن کاربر مسخره بازی در میاوردن از خودشون:icon_2:[/div][/quote]
درپاسخ به امضا:geek: :
هــــــــــن؟:icon_2:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.