راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه
تو سرور سریع فک کنم کلا پول خرج نمیشه هااا
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه[/div][/quote]
:|
تو سرور سریع فک کنم کلا پول خرج نمیشه هااا
راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه
ورودی سرور سریع برا هر نفر 30 تومنه
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه[/div][/quote]
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه :|
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه
کی گفته اینو
محمد پهلوان
[quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه[/div][/quote]
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه :|[/div][/quote]
:|:| کی گفته اینو
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]راست میگه از کی میشه که سرور سریع راه ننداختند البته سودی نمیبرنند چون تو سرور سریع زیاد سمه خرج نمیشه[/div][/quote]
حالا خودت حساب کن 1000 نفر 30 تومن بدن چقدر میشه :|[/div][/quote]
:|:| کی گفته اینو[/div][/quote]
مگه ورودی سرور سریع 30 تومن نیس؟ :icon_2:
یادمه یبارم گذاشتن استقبال نشد
6 سرور اول بوده اون یه سرور دیگه بود که استقبال نشد
تا اونجایی که من میدونم همون سرور سریع بودشااا
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]amirmohamad1--2[/b][/div][div]6 سرور اول بوده اون یه سرور دیگه بود که استقبال نشد[/div][/quote]
تا اونجایی که من میدونم همون سرور سریع بودشااا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.