من چند سال پیش به ده نفر دعوتنامه فرستادم
5 تاشون اومدن توی بازی و دونفرشون هم انجمن (2نفر جزو 5 نفر بودن)
اما همشون رفتن به جز یه نفر که اونم مدیر بن دائم کرد
مجبورم زحمت بکشم؟
پوریام
من چند سال پیش به ده نفر دعوتنامه فرستادم
5 تاشون اومدن توی بازی و دونفرشون هم انجمن (2نفر جزو 5 نفر بودن)
اما همشون رفتن به جز یه نفر که اونم مدیر بن دائم کرد
مجبورم زحمت بکشم؟
سلام دوستان می خوایتم در راستای بهتر شدن انجمن این تایپکو بزنم
لطفا همینحا قول بدهیم که تا ماه اینده نفری یک یا دو نفرو به بازی و انجمن بیاوریم از طریق تبلیغ یا حاهای دیگه
ماه اینده همین روز منتظر دوستان هستیم لطفا تا اون موقع سعی کنیم چند مفرو بیاریم
چقدر مردوم بی غیرت شدن
خدا لعنتشون کنه اگه قابل هدایت نیستن اسیرمون کردن
خیلی سخته
[quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سلام دوستان می خوایتم در راستای بهتر شدن انجمن این تایپکو بزنم
لطفا همینحا قول بدهیم که تا ماه اینده نفری یک یا دو نفرو به بازی و انجمن بیاوریم از طریق تبلیغ یا حاهای دیگه
ماه اینده همین روز منتظر دوستان هستیم لطفا تا اون موقع سعی کنیم چند مفرو بیاریم[/div][/quote]
:roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
سلام دوستان می خوایتم در راستای بهتر شدن انجمن این تایپکو بزنم
ماه اینده همین روز منتظر دوستان هستیم لطفا تا اون موقع سعی کنیم چند مفرو بیاریم
[i]بهترین چیز برایت برای خودت بودنست تا هیچ وقت دنیا تو را برای خود نگیرد . به یاد سروراس8[/
[quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div]سلام دوستان می خوایتم در راستای بهتر شدن انجمن این تایپکو بزنم
ماه اینده همین روز منتظر دوستان هستیم لطفا تا اون موقع سعی کنیم چند مفرو بیاریم[/div][/quote]
:roll::roll::roll::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اونا خودشون نمی خوان برگردن شما ها چجوری می خواین برشون گردونین
من خودم باهاشون حرف زدم قبلنا اصلا تمایلی ندارن که برگردن
انقدر این رضا رو نزن متروکه گرفتم تلفات دادم
بخدا من هر بار میزنمش یا 1000 تا از هر منبع داره یا 5000 هزار تا
In the name of god
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]lord_sepehr[/b][/div][div][quote][div][b]رض_علی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]از سپهر بپرس
فک کنم شماره بعضیارو داره[/div][/quote]
خوبه سپهر کجایی بیا شناره بده:mrgreen:[/div][/quote]
:| :| :|
اونا خودشون نمی خوان برگردن شما ها چجوری می خواین برشون گردونین
من خودم باهاشون حرف زدم قبلنا اصلا تمایلی ندارن که برگردن :icon_10:[/div][/quote]
:icon_4::icon_4::icon_4:
انقدر این رضا رو نزن متروکه گرفتم تلفات دادم :icon_2::icon_2::icon_2:[/div][/quote]
بخدا من هر بار میزنمش یا 1000 تا از هر منبع داره یا 5000 هزار تا :|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.