ولی به نظر من اگه میخوای وقتتو پر کنی به جای رمان که کتاب اموزشی بخون
منم یه تابستون فقط رمان خوندم الانم پشیمونم وقتمو تلف کردم
کتاب آموزشی و درسی و کمک آموزشی و ... کلاس فوق برنامه و زبان و ... تو برنامه ام هست برا پر کردن اون وقت هایی که خالی میمونه رمان میخونم . حالا اون تابستون چیا خوندی؟
یه مشت چرت و پرت
ای بابا
بالاخره اون چرت و پرت اسم داشت یا نه؟
اسمش همشون یادم نیس که
برو تو سایت نودوهشتیا از اونجا دان میکردم میخوندم
آها حالا فهمیدم چرا میگی چرت و پرت
نودهشتیا که فیلتر شد ولی قبلش من تقریبا نصف رمان هاشو خونده بودم.
در ضمن رمان های نودهشتیا رمان با حال نبود یه چیزی بود که فقط از بیکاری بهتر بود.
رماناشم لوس و بی مزه بود اه
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]00امیر00[/b][/div][div]ولی به نظر من اگه میخوای وقتتو پر کنی به جای رمان که کتاب اموزشی بخون
منم یه تابستون فقط رمان خوندم الانم پشیمونم وقتمو تلف کردم :geek:[/div][/quote]
کتاب آموزشی و درسی و کمک آموزشی و ... کلاس فوق برنامه و زبان و ... تو برنامه ام هست برا پر کردن اون وقت هایی که خالی میمونه رمان میخونم . حالا اون تابستون چیا خوندی؟[/div][/quote]
یه مشت چرت و پرت :|[/div][/quote]
ای بابا
بالاخره اون چرت و پرت اسم داشت یا نه؟[/div][/quote]
اسمش همشون یادم نیس که
برو تو سایت نودوهشتیا از اونجا دان میکردم میخوندم[/div][/quote]
آها حالا فهمیدم چرا میگی چرت و پرت:icon_4:
نودهشتیا که فیلتر شد ولی قبلش من تقریبا نصف رمان هاشو خونده بودم.
در ضمن رمان های نودهشتیا رمان با حال نبود یه چیزی بود که فقط از بیکاری بهتر بود.
[/div][/quote]
رماناشم لوس و بی مزه بود اه :|
والا من دیدم خیلی ها رمان میخونن و از رمان و اینا تعریف میکنن منم اول یکی خوندم زیاد خوشم نیومد گفتم شاید این بد باشه و یکی دیگه خوندم اما اونم زیاد خوب نبود اسم اولی یادم نمیاد اما اسم دومی شجاعت حقیقت بود
حالا شما چند تا معرفی کن بخونم ببینم شاید رمان های بدی به پستم خورده
چه جور رمانی دوست داری علمی تخیلی فانتزی تاریخی و...
نمی دونم والا یکی که به نظرت از بقیه قشنگ تر باشه رو بگو دیگه ترجیحا علمی باشه
علمی الان یادم نیس یادم اومد میگم.
برو پرسی جکسون و خدایان یونان رو بخون اسم جلد اولش دزد صائقه است.PDF اش هم موجوده یه سرچ بکن گیرت میاد جلد اولش رو بخون اگه خوشت نیومد بیا یکی دیگه هم معرفی کنم اگه از اون هم خوشت نیومد رمان خون نیستی.
این یکی به نظر جالب میاد
فکر کنم یه فیلمی تو همین مایه ها دیدم
راستی رمان چیه باو بشینید فیلم نگاه کنید من عاشق فیلمم خیلی فیلم ها هم دیدم تقریبا هرشب یکی دانلود میکنم و فردا میبینم
الان که یه سرچ زدم فهمیدم بله فیلمش رو دیدم
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]والا من دیدم خیلی ها رمان میخونن و از رمان و اینا تعریف میکنن منم اول یکی خوندم زیاد خوشم نیومد گفتم شاید این بد باشه و یکی دیگه خوندم اما اونم زیاد خوب نبود اسم اولی یادم نمیاد اما اسم دومی شجاعت حقیقت بود
حالا شما چند تا معرفی کن بخونم ببینم شاید رمان های بدی به پستم خورده [/div][/quote]
چه جور رمانی دوست داری علمی تخیلی فانتزی تاریخی و...[/div][/quote]
نمی دونم والا یکی که به نظرت از بقیه قشنگ تر باشه رو بگو دیگه ترجیحا علمی باشه [/div][/quote]
برو پرسی جکسون و خدایان یونان رو بخون اسم جلد اولش دزد صائقه است.PDF اش هم موجوده یه سرچ بکن گیرت میاد جلد اولش رو بخون اگه خوشت نیومد بیا یکی دیگه هم معرفی کنم اگه از اون هم خوشت نیومد رمان خون نیستی.[/div][/quote]
این یکی به نظر جالب میاد
راستی رمان چیه باو بشینید فیلم نگاه کنید من عاشق فیلمم خیلی فیلم ها هم دیدم تقریبا هرشب یکی دانلود میکنم و فردا میبینم [/div][/quote]
الان که یه سرچ زدم فهمیدم بله فیلمش رو دیدم :mrgreen:
والا من دیدم خیلی ها رمان میخونن و از رمان و اینا تعریف میکنن منم اول یکی خوندم زیاد خوشم نیومد گفتم شاید این بد باشه و یکی دیگه خوندم اما اونم زیاد خوب نبود اسم اولی یادم نمیاد اما اسم دومی شجاعت حقیقت بود
برو پرسی جکسون و خدایان یونان رو بخون اسم جلد اولش دزد صائقه است.PDF اش هم موجوده یه سرچ بکن گیرت میاد جلد اولش رو بخون اگه خوشت نیومد بیا یکی دیگه هم معرفی کنم اگه از اون هم خوشت نیومد رمان خون نیستی.
این یکی به نظر جالب میاد
راستی رمان چیه باو بشینید فیلم نگاه کنید من عاشق فیلمم خیلی فیلم ها هم دیدم تقریبا هرشب یکی دانلود میکنم و فردا میبینم
فیلم هم خوبه الان من یک ونیم ترا ( هزار و پانصد گیگ) فیلم دارم. به طور کلی فیلم های مارول رو هم خیلی دوست دارم.البته از ژانر های دیگه هم میبینم.
این مطلب در 1395/05/06 13:41:55 نوشته شده است و در 1395/05/06 13:44:30 ویرایش شده است .
دل پیش کسی باشدو وصلش نتوانی\لعنت به من وزندگی وعشق وجوانی
دلتنگ توام ای که به وصلت نرسیدم\ای کاش خودت را سرقبرم برسانی
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]والا من دیدم خیلی ها رمان میخونن و از رمان و اینا تعریف میکنن منم اول یکی خوندم زیاد خوشم نیومد گفتم شاید این بد باشه و یکی دیگه خوندم اما اونم زیاد خوب نبود اسم اولی یادم نمیاد اما اسم دومی شجاعت حقیقت بود
حالا شما چند تا معرفی کن بخونم ببینم شاید رمان های بدی به پستم خورده [/div][/quote]
نمی دونم والا یکی که به نظرت از بقیه قشنگ تر باشه رو بگو دیگه ترجیحا علمی باشه [/div][/quote]
برو پرسی جکسون و خدایان یونان رو بخون اسم جلد اولش دزد صائقه است.PDF اش هم موجوده یه سرچ بکن گیرت میاد جلد اولش رو بخون اگه خوشت نیومد بیا یکی دیگه هم معرفی کنم اگه از اون هم خوشت نیومد رمان خون نیستی.[/div][/quote]
این یکی به نظر جالب میاد
راستی رمان چیه باو بشینید فیلم نگاه کنید من عاشق فیلمم خیلی فیلم ها هم دیدم تقریبا هرشب یکی دانلود میکنم و فردا میبینم [/div][/quote]
فیلم هم خوبه الان من یک ونیم ترا ( هزار و پانصد گیگ) فیلم دارم. به طور کلی فیلم های مارول رو هم خیلی دوست دارم.البته از ژانر های دیگه هم میبینم.
این یکی به نظر جالب میاد
الان که یه سرچ زدم فهمیدم بله فیلمش رو دیدم
فیلمش فقط از رو دو جلد اولش ساخته شده خودش پنج جاده که یه پنج جلدی دیگه هم بعدش و یه سه جلدی دیگه هم در همون راستا نویسنده اش نوشته و دو تا سه جلدی هم نویسنده اش داره مینویسه.در ضمن رمانش خیلی قشنگ تره .
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]والا من دیدم خیلی ها رمان میخونن و از رمان و اینا تعریف میکنن منم اول یکی خوندم زیاد خوشم نیومد گفتم شاید این بد باشه و یکی دیگه خوندم اما اونم زیاد خوب نبود اسم اولی یادم نمیاد اما اسم دومی شجاعت حقیقت بود
این یکی به نظر جالب میاد
الان که یه سرچ زدم فهمیدم بله فیلمش رو دیدم :mrgreen:[/div][/quote]
فیلمش فقط از رو دو جلد اولش ساخته شده خودش پنج جاده که یه پنج جلدی دیگه هم بعدش و یه سه جلدی دیگه هم در همون راستا نویسنده اش نوشته و دو تا سه جلدی هم نویسنده اش داره مینویسه.در ضمن رمانش خیلی قشنگ تره .
فک کنم کتاب میخواستی.
من این کتاب ها رو تو سن خودم میگم
نبرد با شیاطین،کتاب های جان کریستوفر
و اخریش که تو هر سنی قشنگه جنگاوران جوان هست.
این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
فک کنم کتاب میخواستی.
فک کنم کتاب میخواستی.
من ۱۷ سالمه.
نبرد با شیاطین رو چهار سال پیش خوندم.جنگاوران جوان اسم اصلیش کارآموز رنجره که تا جلد هفتش اومده و اونم خوندم جان کریستو فر هم تو برنامه امه که بخونم.
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]فک کنم کتاب میخواستی.
این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن[/div][/quote]
من ۱۷ سالمه.
نبرد با شیاطین رو چهار سال پیش خوندم.جنگاوران جوان اسم اصلیش کارآموز رنجره که تا جلد هفتش اومده و اونم خوندم جان کریستو فر هم تو برنامه امه که بخونم.
فک کنم کتاب میخواستی.
من ۱۷ سالمه.
اگه تو برنامته زودتر بخون چنتاس اسماشون الان میگم وایسا
یعنی بهترین رمانت میشه مطمئن باش
Moein bap
[quote][div][b]king-killer[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]فک کنم کتاب میخواستی.
این اخریه عالیه بقیشون هم خیلی خوبن[/div][/quote]
من ۱۷ سالمه.
نبرد با شیاطین رو چهار سال پیش خوندم.جنگاوران جوان اسم اصلیش کارآموز رنجره که تا جلد هفتش اومده و اونم خوندم جان کریستو فر هم تو برنامه امه که بخونم.[/div][/quote]
اگه تو برنامته زودتر بخون چنتاس اسماشون الان میگم وایسا
یعنی بهترین رمانت میشه مطمئن باش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.