اول کلی جواب میدم حالا اگه شد جزئی هم میگم ؛
از اینکه تو انجمن در کنار افرادی مثلِ ایشون هستم واقعاً برام افتخاره ، از انجمنی هایی هست که باید قدرشو دونست چون انجمن بدون چنین افرادی به یک مهدکودک تبدیل میشه.
نقاط مثبتش خیلی پررنگ تر از نقاط منفیش هست درنتیجه عالیه !
تو هم یکی دیگه از اون 4 نفری
اصلا یه حسی بم دست داد که نگو و نپرس
اگه کاری ندارید من برم دانشجو ها منتظرن
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]اول کلی جواب میدم حالا اگه شد جزئی هم میگم ؛
از اینکه تو انجمن در کنار افرادی مثلِ ایشون هستم واقعاً برام افتخاره ، از انجمنی هایی هست که باید قدرشو دونست چون انجمن بدون چنین افرادی به یک مهدکودک تبدیل میشه.
نقاط مثبتش خیلی پررنگ تر از نقاط منفیش هست درنتیجه عالیه ![/div][/quote]
:icon_1::icon_1::icon_1::icon_1:
تو هم یکی دیگه از اون 4 نفری
اصلا یه حسی بم دست داد که نگو و نپرس
:ugeek: اگه کاری ندارید من برم دانشجو ها منتظرن
:mrgreen:
کلم ؟ هه
اون موقع که ما هویج بودیم شما نبودی عزیز دل
الانم فقط به خاطر دوستا که دوباره جمع شده بودن برای سرور 20 برگشتم و البته اونا رفتن اما من یه مدت دیگه هستم و بعدش کلا میرم
این مطلب در 1395/05/07 19:19:29 نوشته شده است و در 1395/05/07 19:19:48 ویرایش شده است .
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]pooriamahmoodi83[/b][/div][div][quote][div][b]1380aaa[/b][/div][div]
گذشت:؟؟
قیافش تو تصورت : ؟؟
بدجنسی : ؟؟
مهربونی : ؟؟
شیطنت : ؟؟
متانت : ؟؟
بداخلاقی : ؟؟
صداقت : ؟؟
هوش:؟؟
معرفت : ؟؟
غرور : ؟؟
حاضر جوابی:؟؟
ادب:؟؟
فعالیتش:؟؟
منطقش:؟؟
کیفیت تاپیک یا پستاش:؟؟
میزان دوستیش باتو:؟؟
محبوبیتش:؟؟
[b]هنوز در حد کلم هستش:icon_10:[/b][/div][/quote]
[/div][/quote]
کلم ؟ هه
اون موقع که ما هویج بودیم شما نبودی عزیز دل
:mrgreen:
الانم فقط به خاطر دوستا که دوباره جمع شده بودن برای سرور 20 برگشتم و البته اونا رفتن اما من یه مدت دیگه هستم و بعدش کلا میرم
خو میخوام برم چرا اینجوری میکنی ؟
همه ما رفتنی هستیم و یه روز میریم
حالا نمیشه یه وقت دیگه بری؟؟
نه دیگه عجل ما رسیده
البته بعضی وقت ها حدودا هفته ای یکی دوبار میام انجمن رو یه چک میکنم ( البته فقط تا مهرماه )
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]گذشت:0
قیافش تو تصورت : :)
بدجنسی : 20
مهربونی :0
شیطنت :20
متانت : 0
بداخلاقی : 20
صداقت : 0
هوش:0
معرفت :منفی 35000 :icon_6::icon_6:
غرور :0
حاضر جوابی:18
ادب:0 :icon_6::icon_6::icon_6:
فعالیتش:0
منطقش:0 :icon_6::icon_6::icon_6:
کیفیت تاپیک یا پستاش:0 :icon_6::icon_6:
میزان دوستیش باتو:20 :cry::cry:
محبوبیتش:20[/div][/quote]
خو میخوام برم چرا اینجوری میکنی ؟
همه ما رفتنی هستیم و یه روز میریم [/div][/quote]
:|:|:|:|:|
حالا نمیشه یه وقت دیگه بری؟؟ :icon_7::icon_7:[/div][/quote]
نه دیگه عجل ما رسیده :mrgreen:
البته بعضی وقت ها حدودا هفته ای یکی دوبار میام انجمن رو یه چک میکنم ( البته فقط تا مهرماه )
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.