ولقعا براتون متاسفم همینجوری تهمت میزنین که من مولتی اوردم و فلان کردم
اصلا من انصراف میدم آقا نیما اون 250 سکه هم نوش جونت
حالا دارم بیشتر حرف حسین رو درک میکنم
شوخی سرت نمیشه؟؟
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div]ولقعا براتون متاسفم همینجوری تهمت میزنین که من مولتی اوردم و فلان کردم
اصلا من انصراف میدم آقا نیما اون 250 سکه هم نوش جونت
حالا دارم بیشتر حرف حسین رو درک میکنم[/div][/quote]
:|:|:|:|:|
شوخی سرت نمیشه؟؟
این هشتاد و پنجمین بار هست که داری گزینه های نظرسنجیو عوض میکنی !
شارو سلام چرا تو نیستی تو نظرسنجی؟؟
تو نظرسنجی بودم منتهی دو سه نفر گریه کردن منم دلم سوخت گفتم میدون رو خالی کنم بسپارم به دست جوونا
محمد پهلوان
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]این هشتاد و پنجمین بار هست که داری گزینه های نظرسنجیو عوض میکنی ! [/div][/quote]
شارو سلام چرا تو نیستی تو نظرسنجی؟؟[/div][/quote]
تو نظرسنجی بودم منتهی دو سه نفر گریه کردن منم دلم سوخت گفتم میدون رو خالی کنم بسپارم به دست جوونا :lol:[/div][/quote]
:|:|
این هشتاد و پنجمین بار هست که داری گزینه های نظرسنجیو عوض میکنی !
شارو سلام چرا تو نیستی تو نظرسنجی؟؟
تو نظرسنجی بودم منتهی دو سه نفر گریه کردن منم دلم سوخت گفتم میدون رو خالی کنم بسپارم به دست جوونا
شما پیشکسوتا باید تو میدون باشی تا به اینا نظرسنجی یاد بدی
به خدا اینا قدر نمیدونن ایشالله وقتی شما با قدرت برگشتی دوباره تو نظرسنجی هات شرکت میکنم
پس منظر باش
شاید اخرای تابستون امدم و یه نظرسنجیه دیگه گذاشتم الان سرم خیلی شلوغه
سال ورود 1392/4/11
یعنی 6 سال گذشت
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]نصیرالدین[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]این هشتاد و پنجمین بار هست که داری گزینه های نظرسنجیو عوض میکنی ! [/div][/quote]
شارو سلام چرا تو نیستی تو نظرسنجی؟؟[/div][/quote]
تو نظرسنجی بودم منتهی دو سه نفر گریه کردن منم دلم سوخت گفتم میدون رو خالی کنم بسپارم به دست جوونا :lol:[/div][/quote]
:lol::lol::lol:
شما پیشکسوتا باید تو میدون باشی تا به اینا نظرسنجی یاد بدی :lol:[/div][/quote]
:lol: به خدا اینا قدر نمیدونن ایشالله وقتی شما با قدرت برگشتی دوباره تو نظرسنجی هات شرکت میکنم [/div][/quote]
پس منظر باش :mrgreen:
شاید اخرای تابستون امدم و یه نظرسنجیه دیگه گذاشتم الان سرم خیلی شلوغه :mrgreen::mrgreen:
از روی چی میگی من مولتی آوردم
دلیل تو اینه که چون من جلوترم یعنی من مولتی آوردم
الان اگه خودت 100 ا رای تو 10 ثانیه بهت اضافه بشه میگی همش رای پاکه و درسته
برو با 250 سکت حال کن
Moein bap
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]چرا میخواین منو سرکوب کنید :cry::cry::cry:
معین هم مولتی اورد،از انتظار نداشتم :cry::cry::cry:[/div][/quote]
از روی چی میگی من مولتی آوردم
دلیل تو اینه که چون من جلوترم یعنی من مولتی آوردم
الان اگه خودت 100 ا رای تو 10 ثانیه بهت اضافه بشه میگی همش رای پاکه و درسته
برو با 250 سکت حال کن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.