باو خرید و فروش رو برداشتن خ خوب شد ک.. مولتی ها پدر بازیو رو درآورده بودن..لذت بازی اینه ک آدم شهرشو خودش بسازه .ن اینکه وسط بازی بچه پولدارا برن اک بخرن شاخ بشن واسمون.. هنوز اون اک رهام قنبری یادم نرفته ک فروختش چقد رفیقای رهام لطمه دیدن
این مطلب در 1395/05/02 17:05:13 نوشته شده است و در 1395/05/02 17:05:47 ویرایش شده است .
باو خرید و فروش رو برداشتن خ خوب شد ک.. مولتی ها پدر بازیو رو درآورده بودن..لذت بازی اینه ک آدم شهرشو خودش بسازه .ن اینکه وسط بازی بچه پولدارا برن اک بخرن شاخ بشن واسمون.. هنوز اون اک رهام قنبری یادم نرفته ک فروختش چقد رفیقای رهام لطمه دیدن
الان به نظرت بازی سالم شده کسی اک نمیخره ؟
بیا سرور 21 ببین نصف سرور مال یه نفره
من حیرون تو این روزا هواتو کردم ...
من میرم بدون وداع - من میرم به خاطره ها خداحافظ
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]باو خرید و فروش رو برداشتن خ خوب شد ک.. مولتی ها پدر بازیو رو درآورده بودن..لذت بازی اینه ک آدم شهرشو خودش بسازه .ن اینکه وسط بازی بچه پولدارا برن اک بخرن شاخ بشن واسمون.. هنوز اون اک رهام قنبری یادم نرفته ک فروختش چقد رفیقای رهام لطمه دیدن[/div][/quote]
الان به نظرت بازی سالم شده کسی اک نمیخره ؟:|
بیا سرور 21 ببین نصف سرور مال یه نفره
فرق s و w هیچی نیست که والا من تاحالا خارجی شاخ ندیدم
کلا فکر کنم 100 تا خارجی بیاد بازی اونم فارمه دیگه بزار بیان چه بهتر
خرید و فروش هم برگرده بهتره ولی همچین چیز مهمی هم نیست تنها چیزی که منو نسبت به قدیما خیلی اذیت میکنه این طرز جایزه اومد به بازیه قبلا آخرای سرور میومد و کلا فکر کنم تو سه یا چهار سری میومد اما الان باید هر روز 4 بار جاسوسی بزنی ده تا شهر رو خیلی بده تازه اخرشم اینه که میبینی تو فاصله ی 30 تایی یکی از شهرات 10 تاییی افتاده (ده تایی حتی اگه بیاد التماس هم کنه ارزش نداره که خزانه رو بیخودی پر کنی )
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
فرق s و w هیچی نیست که والا من تاحالا خارجی شاخ ندیدم
کلا فکر کنم 100 تا خارجی بیاد بازی اونم فارمه دیگه بزار بیان چه بهتر
خرید و فروش هم برگرده بهتره ولی همچین چیز مهمی هم نیست تنها چیزی که منو نسبت به قدیما خیلی اذیت میکنه این طرز جایزه اومد به بازیه قبلا آخرای سرور میومد و کلا فکر کنم تو سه یا چهار سری میومد اما الان باید هر روز 4 بار جاسوسی بزنی ده تا شهر رو خیلی بده تازه اخرشم اینه که میبینی تو فاصله ی 30 تایی یکی از شهرات 10 تاییی افتاده :| (ده تایی حتی اگه بیاد التماس هم کنه ارزش نداره که خزانه رو بیخودی پر کنی )
مراجعه کن به سرور 21 و سرور22 مولتی بازی رو مشاهده کن
Mr bye
I'm Falcon
شاهینم
[quote][div][b]امین 7[/b][/div][div]باو خرید و فروش رو برداشتن خ خوب شد ک.. مولتی ها پدر بازیو رو درآورده بودن..لذت بازی اینه ک آدم شهرشو خودش بسازه .ن اینکه وسط بازی بچه پولدارا برن اک بخرن شاخ بشن واسمون.. هنوز اون اک رهام قنبری یادم نرفته ک فروختش چقد رفیقای رهام لطمه دیدن[/div][/quote]
مراجعه کن به سرور 21 و سرور22 مولتی بازی رو مشاهده کن:|
اول ی خواهش از مدیر های انجمن این متلب رو پاک نکنند
اومدید سرور های جهانی رو اوردین خیلی از پلیر های شاخ بازی رفتند
خرید فروش رو برداشتید خیلی کار دیگه کردین
من این نظر سنجی رو اینجا گذاشتم همه ببینید
این بازی ایرانی هست و خیلی از بازیکن ها دوست دارند سرور ها فقط ایرانی باشند و هیچ بازیکن خارجی اینجا نباشه
از شما خواهش میکنم که سرور های S رو برگردونید و سرور های Wرو حذف کنید قول میدم تعداد ممبر های بازی زیاد بشه
اگه دوست داشتید سرور های W رو چند سرور ی بار بزارید ولی همه دوست دارند سرورS برگرده
این پیشنهاد رو من یکی دو سال پیش داده بودم اونا پیشنهاد رو رد کردن گفتن از این پس همه سرورها جهانی خواهد بود.
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]sony_mm[/b][/div][div]اول ی خواهش از مدیر های انجمن این متلب رو پاک نکنند
اومدید سرور های جهانی رو اوردین خیلی از پلیر های شاخ بازی رفتند
خرید فروش رو برداشتید خیلی کار دیگه کردین
من این نظر سنجی رو اینجا گذاشتم همه ببینید
این بازی ایرانی هست و خیلی از بازیکن ها دوست دارند سرور ها فقط ایرانی باشند و هیچ بازیکن خارجی اینجا نباشه
از شما خواهش میکنم که سرور های S رو برگردونید و سرور های Wرو حذف کنید قول میدم تعداد ممبر های بازی زیاد بشه
اگه دوست داشتید سرور های W رو چند سرور ی بار بزارید ولی همه دوست دارند سرورS برگرده
[/div][/quote]
این پیشنهاد رو من یکی دو سال پیش داده بودم اونا پیشنهاد رو رد کردن گفتن از این پس همه سرورها جهانی خواهد بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.