lord_sepehr
پ منو حذف کن من خوشم نمیاد از اینجور مسابقه ها
In the name of god
نویسنده | پیغام |
---|---|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/01 13:15:35
In the name of god
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/01 13:33:55
یه وقت اشتباه برداشت نکنینا من نتیجه ای رو که میخواستم بگیرم گرفتم و اون این بود که ، یه بنده خدایی چون 10-12 تا مولتی داره توهم برش میداره که دیگه سلطان مولتیه بعد یه مسابقه راه میندازه و 100% هم مطمئن هست که با مولتیاش برنده مسابقه میشه ، بعدشم که میبینه مولتی هاش کفاف نمیکنه میگه بعلت اعتراضات گسترده من انصراف میدم :دی و هدف عبرت گرفتن بود و بس!
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/01 13:35:25
نمیشه همچین تهمتی زد پ اگه اینطوری باشه که بدونه خودش نمی بره اون جایزه 250 سکه هم بر می داره البته هر چند مطمئنم نمیده و راهی هم نداره بخواد بده In the name of god
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/01 14:43:56
خخخخ من اینا رو بر اساس مکاتباتم باهاش میگم از رو هوا که حرف نمیزنم شما هم دقتتو بیشتر کن که بلافاصله بعد از اینکه مولتیاش تموم شد و دید زورش نمیرسه خودشو حذف کرد و ... درضمن اصلا طرف صحبت من شما و دیگران نیستید طرف صحبت من صاحب تاپیک هست که خودش می دونه چی میگم نیاز نمیبینم بخوام واسه همه توضیح بدم ! زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد |
|
1395/05/01 17:18:27
حال که شارو حذف گردید سپهر هم انصراف داد
امیرحسین اینم پرچمش عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
|
|
1395/05/02 07:29:39
با حسین موافقم
250 سکه رو هم کسی نمیبینه عمرتون رو تلف نکنید اک ما {فعلا} به تاریخ پیوست... هه
|
|
1395/05/02 07:43:01
lord_sepehr
همین الان یهویی
|
اکانت های فعال کنونی |
1395/05/02 08:49:26
آقا جمع کن بساطو مسخرشو در آوردی ، اول میگی مولتی آزاده خودت لشکر مولتی راه میندازی تو دو دقیقه با خودت میگی وای من چقدر مولتی دارم ( ، mamadgorg6 ، mamadgorg5 ، صابرکبیر ، sirممد ، توکرتم ، amirmohamad12 ، wolfatack ، poor1390 ، mohamadgoll ، mohamadgorg و ...) بعد من تا یک زهره چشم کوچیک بهت نشون دادم شروع کردی به گریه کردن
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
منوی کاربری
|
||