مولتی کش ترین ها رو مسابقه بزارید ببینیم کی مولتی هاش از همه بیشتره
اینو راس میگه
بین گومر و عالمی و حسین شارو(البته من هنوز مولتی هاشو ندیدم) و اما نفر آخر...............سید
من راست میگم اونوقت تو بیشتر لایک میشی هرچند من اصلا به لایک توجه نمیکنم اما حرکت جالبی بود
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]مولتی کش ترین ها رو مسابقه بزارید ببینیم کی مولتی هاش از همه بیشتره :mrgreen:[/div][/quote]
اینو راس میگه
بین گومر و عالمی و حسین شارو(البته من هنوز مولتی هاشو ندیدم) و اما نفر آخر...............سید:icon_4:[/div][/quote]
من راست میگم اونوقت تو بیشتر لایک میشی :lol: هرچند من اصلا به لایک توجه نمیکنم اما حرکت جالبی بود
مولتی کش ترین ها رو مسابقه بزارید ببینیم کی مولتی هاش از همه بیشتره
اینو راس میگه
بین گومر و عالمی و حسین شارو(البته من هنوز مولتی هاشو ندیدم) و اما نفر آخر...............سید
پس هنوز مولتی احسانو ندیدی
مولتی احسان یا مولتی هادی ؟
همون
با کسی که خره بحث نکن
سوارش شو پیتیکو پیتیکو کن
والااااا
---
بهـ بعضیآ بآیدبگی:خآص بودن پیشکش..آدم بآش بلدی؟
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div]مولتی کش ترین ها رو مسابقه بزارید ببینیم کی مولتی هاش از همه بیشتره :mrgreen:[/div][/quote]
اینو راس میگه
بین گومر و عالمی و حسین شارو(البته من هنوز مولتی هاشو ندیدم) و اما نفر آخر...............سید:icon_4:[/div][/quote]
پس هنوز مولتی احسانو ندیدی:icon_4:[/div][/quote]
مولتی احسان یا مولتی هادی ؟ :ugeek:[/div][/quote]
همون:icon_4:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.