به والله اخلاقت کمی از غول نداره
هنو یادم نرفته چه چیزا گفتی...
چی شد که من همچین چیزایی گفتم
آخه تو تاپیکت همچین میخواستی مارو بخوری خب عصابم خورد شد
بعدشم من اصن فحش ندادم تو شروع کردی به گفتن اون چیزا...
اول تو شروع کردی اومدی تو خصوصی فحش میدادی منم دو سه بار گفتم چیه چته باز فحش دادی بعدشم شنیدی مدارکشم موجوده
عاغایون و خانوم ها جریان چیه ؟ چرا همه با نگین دعوا دارن و برعکس ؟ بگید ما هم بدونیم خو
مردم از فضولی
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad12[/b][/div][div]میدونستید غول قرمز قیافش شبیه غول قرمز نیست:icon_4:
:|[/div][/quote]
:| که چی مثلا؟؟؟
ببخشید دیه
ینی واقن انتظار داشتی غول ببینی؟؟؟[/div][/quote]
هنو یادم نرفته چه چیزا گفتی...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::cry:[/div][/quote]
چی شد که من همچین چیزایی گفتم:|:|:|[/div][/quote]
بعدشم من اصن فحش ندادم تو شروع کردی به گفتن اون چیزا...:?[/div][/quote]
:|
اول تو شروع کردی اومدی تو خصوصی فحش میدادی منم دو سه بار گفتم چیه چته باز فحش دادی بعدشم شنیدی مدارکشم موجوده[/div][/quote]
عاغایون و خانوم ها جریان چیه ؟ چرا همه با نگین دعوا دارن و برعکس ؟ بگید ما هم بدونیم خو
مردم از فضولی
هنو یادم نرفته چه چیزا گفتی...
چی شد که من همچین چیزایی گفتم
بعدشم من اصن فحش ندادم تو شروع کردی به گفتن اون چیزا...
اول تو شروع کردی اومدی تو خصوصی فحش میدادی منم دو سه بار گفتم چیه چته باز فحش دادی بعدشم شنیدی مدارکشم موجوده
مردم از فضولی
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
نگین با همه دعوا داره:arrow:[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]غول قرمز[/b][/div][div][quote][div][b]amirmohamad12[/b][/div][div]میدونستید غول قرمز قیافش شبیه غول قرمز نیست:icon_4:
:|[/div][/quote]
:| که چی مثلا؟؟؟
ببخشید دیه
ینی واقن انتظار داشتی غول ببینی؟؟؟[/div][/quote]
هنو یادم نرفته چه چیزا گفتی...:oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::cry:[/div][/quote]
چی شد که من همچین چیزایی گفتم:|:|:|[/div][/quote]
بعدشم من اصن فحش ندادم تو شروع کردی به گفتن اون چیزا...:?[/div][/quote]
:|
اول تو شروع کردی اومدی تو خصوصی فحش میدادی منم دو سه بار گفتم چیه چته باز فحش دادی بعدشم شنیدی مدارکشم موجوده[/div][/quote]
مردم از فضولی [/div][/quote]
علیرضا اونروز که تو تاپیک پریدی بهم یادت رفته؟؟؟؟؟؟
بابا میخاین که برم گم شم
برم بمیرم خوبه نه؟
رات میشین یه جشن شادیوسرورم میگیرین
ما آخر نفهمیدیم تو میخوای فحش بدی یا فحش بخوری ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]علیرضا اونروز که تو تاپیک پریدی بهم یادت رفته؟؟؟؟؟؟
بابا میخاین که برم گم شم
برم بمیرم خوبه نه؟
رات میشین یه جشن شادیوسرورم میگیرین[/div][/quote]
ما آخر نفهمیدیم تو میخوای فحش بدی یا فحش بخوری ... :|:|:|
علیرضا اونروز که تو تاپیک پریدی بهم یادت رفته؟؟؟؟؟؟
بابا میخاین که برم گم شم
برم بمیرم خوبه نه؟
رات میشین یه جشن شادیوسرورم میگیرین
ما آخر نفهمیدیم تو میخوای فحش بدی یا فحش بخوری ...
[/quote]
سوال بعدی؟
[هر دو گزینه صحیح میباشد:icon_10:quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div]علیرضا اونروز که تو تاپیک پریدی بهم یادت رفته؟؟؟؟؟؟
بابا میخاین که برم گم شم
برم بمیرم خوبه نه؟
رات میشین یه جشن شادیوسرورم میگیرین[/div][/quote]
ما آخر نفهمیدیم تو میخوای فحش بدی یا فحش بخوری ... :|:|:|[/div][/quote]
سوال بعدی؟
چرا تاپیک های امیر حسین اسپم میشه؟؟
اقا برین تو تل هر چی میخواید به هم ف حش بدید
خانم تل ندارن ...
تو اون تاپیک که گفت میاد تو تل فحش کشت نیکنه...[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]چرا تاپیک های امیر حسین اسپم میشه؟؟
اقا برین تو تل هر چی میخواید به هم ف حش بدید[/div][/quote]
خانم تل ندارن ...[/div][/quote]
پسر عموم با پسرداییشو دوستش یه تنه یه گپ 60 تایی رو حریفن
پس تاحال با من آشنا نشدن هرچند اصلا خوشم نمیاد اما تو کل کل هیچ وقت کم نمیارم
عدم بزنید همه حرفاتون رو برید تو اون یکی تاپیک
تاپیک امیر حسین رو خراب نکنید
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]miss_n.m[/b][/div][div][quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]ااا چه پسر عمو فداکاری داری خخخ[/div][/quote]
پسر عموم با پسرداییشو دوستش یه تنه یه گپ 60 تایی رو حریفن[/div][/quote]
پس تاحال با من آشنا نشدن :mrgreen: هرچند اصلا خوشم نمیاد اما تو کل کل هیچ وقت کم نمیارم
عدم بزنید همه حرفاتون رو برید تو اون یکی تاپیک :x:evil::icon_6:
تاپیک امیر حسین رو خراب نکنید :x:evil::icon_6:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.