خیلی واضح بود تلاش نکن
چرا باید دو دقیقه بیاد رای بده بره
اون اک(اگه تو نیستی)همیشه تو تایپیکای سرگرمی تا دو سه صفحه بازی میکرد ولی این بار یه پست گذاشت یه شکلکم تو یه تایپیک دیگه که عادی جلوه بده
چرا باید دقیقا این اتفاقا پشت سر هم بیوفته:
سید محمد مهدی حسینی آفلاین میشه
ریاضی علوم 2 آنلاین میشه
ریاضی علوم 2 رای میده به محمد مهدی حسینی
بعد آفلاین میشه
چند دقیقه بعد سید محمد مهدی حسینی آنلاین میشه
چون من دارم یه لوگو واسه یه نفر میسازم . بینش هم بخاطر عکس هایی که مجبورم از نت بگیرم میام یه سر به انجمن میزنم ...
نگا کنید ...
این یک مسئله سادست ...
یه روز همکلاسی های ما به معلم نظریه ی اعداد ریاضی ما گفتن که شما فلان حرف رو زدید ولی انجام ندادید . اونم گفت من همچین حرفی نزدم ...
بچه ها هم گفتن خو ثابت کن که نگفتی ...
اونم گفت که شما باید ثابت کنید که من چیزی گفتم ... ( منطق در اینجا حکم میکنه ... نگا کنید ، در حالت عادی انسان سکوت کرده و حرفی نمیزنه ولی اگه کسی ادعا کنه که اون انسان فلان حرف رو زده چون انسان به طور معمول اون حرف رو نمیزنه ( یا بهتره بگم طبق روال معمولی هرگز حرف خاصی نمیزنه ) بنابر این ما باید اثبات کنیم که اون شخص اون حرف خاص رو زده چون اون در حالت عادی اون حرف رو نمیزنه . )
اینم موضوعش همینه ...
طبق روال معمول من مولتی نمیارم ( اکثر اوقات ) چون مولتی اوردن یک کار خاص محسوب میشه و در چهارچوب آنلاین بودن من در انجمن قرار میگیره... یعنی مولتی اوردن در قالب اومدن من به انجمنه ... من میتونم به انجمن بیام و مولتی هم بیارم و هم میتونم به انجمن بیام ولی مولتی نیارم ... پس نتیجه میگیریم که روال عادی من اومدن به انجمن هست ...
و مولتی اوردن یک کار خاص محیوب میشه مثل گفتن یه چیزی ...
پس از این همه حف حالا باید بگم که برای اینکه معلوم بشه من مولتی اوردم شما باید با یک دلیل محکم ثابت کنید که من مولتی اوردم ... نه با حدس و گمان هایی که هر چند به واقعیت شباهت دارند ( بالاخره این معلم نظریه ی اعداد هم یجا بدرد خورد !!! )
خیلی قشنگ و ظریف میخوای بحثو منحرف کنی
این دلایلی که من آوردم خیلی واضحه و به واقعیت شباهت ندارند بلکه خود واقعیت هستند
تو اگه دوست داری فکر کن که واقعیت هستند ..
ولی برای بقیه چی ؟
تو چه دلیل محکمی داری که من مولتی اوردم ؟
مثلا اگه من توی امضام بنویسم که : ( سلام ، من moein0 هستم ) آیا این دلیل میشه که من واقعا معین هستم ؟
اگه اینطوری بود تا الان مولتی من مسدود شده بود چون همه میدونین توی امضاش چی نوشتم ولی چون مدیر ها از روی منطق کار میکنن میشه به راحتی منطق رو دور زد به طوری که بقیه فکر کنن کار بی منطق تو واقعیه ...
اگه بخوایم از روی منطق حرف بزنیم هیچ دلیلی هم وجود نخواهد داشت که اون یکی اکانت من که همه میدونن اسمش چیه واقعا اکانت منه ...
یه آدم ــــــ که اومد توی امضاش چرت و پرت نوشت دلیل نمیشه که اون واقعا یه شخص دیگه باشه ...
من اصلا کاری به امضاش ندارم
واسه بقیه دلیلام چی داری بگی؟؟؟
من داشتم با دیوار حرف میزدم ؟
من دارم میگم منطق اینجا میگه که تو باید اثبات کنی که من مولتی اوردم ... و تو هیچ دلیلی نداری ... میدونی تنها دلیل محکم در این رابطه چیه ؟
تنها دلیل محکم که مدیران انجمن و پشتیبانی بازی و مسئولان بازی هم فقط و فقط از اون روش برای گناهکار شمردن بقیه ازش استفاده میکنن اینه که ردگیری آی پی میکنن ... و اگه آی پی یه شخص توی 2 تا اکانت رفته باشه یکی از اون اکانت ها رو بن میکنن ...
تنها دلیل محکم اینه ... حتی اگه هم اسکرین شات بگیری بازم معلوم نیست که اون شخصی که میگید من هستم یا نه ... چون شما خبر ندارید که کی پشت * اون اکانت نشسته و وارد انجمن شده ...
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div][quote][div][b]moein0[/b][/div][div]خیلی واضح بود تلاش نکن
چرا باید دو دقیقه بیاد رای بده بره
اون اک(اگه تو نیستی)همیشه تو تایپیکای سرگرمی تا دو سه صفحه بازی میکرد ولی این بار یه پست گذاشت یه شکلکم تو یه تایپیک دیگه که عادی جلوه بده
چرا باید دقیقا این اتفاقا پشت سر هم بیوفته:
سید محمد مهدی حسینی آفلاین میشه
ریاضی علوم 2 آنلاین میشه
ریاضی علوم 2 رای میده به محمد مهدی حسینی
بعد آفلاین میشه
چند دقیقه بعد سید محمد مهدی حسینی آنلاین میشه:geek:[/div][/quote]
چون من دارم یه لوگو واسه یه نفر میسازم . بینش هم بخاطر عکس هایی که مجبورم از نت بگیرم میام یه سر به انجمن میزنم ...:|:|:|
نگا کنید ...
این یک مسئله سادست ...
یه روز همکلاسی های ما به معلم نظریه ی اعداد ریاضی ما گفتن که شما فلان حرف رو زدید ولی انجام ندادید . اونم گفت من همچین حرفی نزدم ...
بچه ها هم گفتن خو ثابت کن که نگفتی ...
اونم گفت که شما باید ثابت کنید که من چیزی گفتم ... ( منطق در اینجا حکم میکنه ... نگا کنید ، در حالت عادی انسان سکوت کرده و حرفی نمیزنه ولی اگه کسی ادعا کنه که اون انسان فلان حرف رو زده چون انسان به طور معمول اون حرف رو نمیزنه ( یا بهتره بگم طبق روال معمولی هرگز حرف خاصی نمیزنه ) بنابر این ما باید اثبات کنیم که اون شخص اون حرف خاص رو زده چون اون در حالت عادی اون حرف رو نمیزنه . )
اینم موضوعش همینه ...
طبق روال معمول من مولتی نمیارم ( اکثر اوقات ) چون مولتی اوردن یک کار خاص محسوب میشه و در چهارچوب آنلاین بودن من در انجمن قرار میگیره... یعنی مولتی اوردن در قالب اومدن من به انجمنه ... من میتونم به انجمن بیام و مولتی هم بیارم و هم میتونم به انجمن بیام ولی مولتی نیارم ... پس نتیجه میگیریم که روال عادی من اومدن به انجمن هست ...
و مولتی اوردن یک کار خاص محیوب میشه مثل گفتن یه چیزی ...
پس از این همه حف حالا باید بگم که برای اینکه معلوم بشه من مولتی اوردم شما باید با یک دلیل محکم ثابت کنید که من مولتی اوردم ... نه با حدس و گمان هایی که هر چند به واقعیت شباهت دارند ( بالاخره این معلم نظریه ی اعداد هم یجا بدرد خورد !!! )[/div][/quote]
خیلی قشنگ و ظریف میخوای بحثو منحرف کنی
این دلایلی که من آوردم خیلی واضحه و به واقعیت شباهت ندارند بلکه خود واقعیت هستند:|[/div][/quote]
تو اگه دوست داری فکر کن که واقعیت هستند ..
ولی برای بقیه چی ؟
تو چه دلیل محکمی داری که من مولتی اوردم ؟
مثلا اگه من توی امضام بنویسم که : ( سلام ، من moein0 هستم ) آیا این دلیل میشه که من واقعا معین هستم ؟
اگه اینطوری بود تا الان مولتی من مسدود شده بود چون همه میدونین توی امضاش چی نوشتم ولی چون مدیر ها از روی منطق کار میکنن میشه به راحتی منطق رو دور زد به طوری که بقیه فکر کنن کار بی منطق تو واقعیه ...
اگه بخوایم از روی منطق حرف بزنیم هیچ دلیلی هم وجود نخواهد داشت که اون یکی اکانت من که همه میدونن اسمش چیه واقعا اکانت منه ...
یه آدم ــــــ که اومد توی امضاش چرت و پرت نوشت دلیل نمیشه که اون واقعا یه شخص دیگه باشه ...[/div][/quote]
من اصلا کاری به امضاش ندارم:|
واسه بقیه دلیلام چی داری بگی؟؟؟:|[/div][/quote]
من داشتم با دیوار حرف میزدم ؟
من دارم میگم منطق اینجا میگه که تو باید اثبات کنی که من مولتی اوردم ... و تو هیچ دلیلی نداری ... میدونی تنها دلیل محکم در این رابطه چیه ؟
تنها دلیل محکم که مدیران انجمن و پشتیبانی بازی و مسئولان بازی هم فقط و فقط از اون روش برای گناهکار شمردن بقیه ازش استفاده میکنن اینه که ردگیری آی پی میکنن ... و اگه آی پی یه شخص توی 2 تا اکانت رفته باشه یکی از اون اکانت ها رو بن میکنن ...
تنها دلیل محکم اینه ... حتی اگه هم اسکرین شات بگیری بازم معلوم نیست که اون شخصی که میگید من هستم یا نه ... چون شما خبر ندارید که کی پشت سیستم اون اکانت نشسته و وارد انجمن شده ...[/div][/quote]
:|
شما دو تا دارین دیوونه می کنین منو
تو مرخله بعدی همه دو به دو مسابقه میدن.
ولی به خاطر شما یکی از گروه ها باید سه نفره بشه
دیگم جرو بحث نداریم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
شما دو تا دارین دیوونه می کنین منو:icon_6::icon_6::icon_6:
ولی به خاطر شما یکی از گروه ها باید سه نفره بشه:icon_10::icon_10:
دیگم جرو بحث نداریم:|:|:|
اگه به حرف های خودت نگا کنی میبینی که داری غیر منطقی حرف میزنی
معین بی اعصاب ... ( + بی منطق .. تاحالا اینطوری ندیده بودمت ... )
.
.
.
خب معین ... اگه به نظر خودت رای هات بیش تره ، بذار نظرسنجی بین من و تو اجرا بشه ... مگه نه تو میگی که طرفدار هات بیش ترن ؟
خب بذار یه بار دیگه نظرسنجی بین من و تو باشه ... هر کسی برنده شد ( بدون مولتی ) من دیگه حرفی ندارم ...
من ممکنه نفهمم که تو مولتی بیاری ... وی او که می فهمد ( الله ) ...
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
اگه به حرف های خودت نگا کنی میبینی که داری غیر منطقی حرف میزنی :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
.
.
.
خب معین ... اگه به نظر خودت رای هات بیش تره ، بذار نظرسنجی بین من و تو اجرا بشه ... مگه نه تو میگی که طرفدار هات بیش ترن ؟
خب بذار یه بار دیگه نظرسنجی بین من و تو باشه ... هر کسی برنده شد ( بدون مولتی :icon_6: ) من دیگه حرفی ندارم ...
شما دو تا دارین دیوونه می کنین منو
ولی به خاطر شما یکی از گروه ها باید سه نفره بشه
دیگم جرو بحث نداریم
ربات خدماتی و اسپمر تلگرام :
@spamino_bot
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]شما دو تا دارین دیوونه می کنین منو:icon_6::icon_6::icon_6:
ولی به خاطر شما یکی از گروه ها باید سه نفره بشه:icon_10::icon_10:
دیگم جرو بحث نداریم:|:|:|[/div][/quote]
:icon_1:
:icon_10:
اگه به حرف های خودت نگا کنی میبینی که داری غیر منطقی حرف میزنی
.
.
.
خب بذار یه بار دیگه نظرسنجی بین من و تو باشه ... هر کسی برنده شد ( بدون مولتی ) من دیگه حرفی ندارم ...
منم میگم بین من و تو برگزار بشه
دروغ نگو من کی این حرفا رو زدم
Moein bap
[quote][div][b]سید محمد مهدی حسینی[/b][/div][div]اگه به حرف های خودت نگا کنی میبینی که داری غیر منطقی حرف میزنی :icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4::icon_4:
.
.
.
خب معین ... اگه به نظر خودت رای هات بیش تره ، بذار نظرسنجی بین من و تو اجرا بشه ... [b]مگه نه تو میگی که طرفدار هات بیش ترن[/b] ؟
خب بذار یه بار دیگه نظرسنجی بین من و تو باشه ... هر کسی برنده شد ( بدون مولتی :icon_6: ) من دیگه حرفی ندارم ...
من ممکنه نفهمم که تو مولتی بیاری ... وی او که می فهمد ( الله ) ...[/div][/quote]
منم میگم بین من و تو برگزار بشه:geek:
دروغ نگو من کی این حرفا رو زدم:|
بابا یه مولتی که این حرفا رو نداره اون زمان عالمیشون 50 تا 50 تا مولتی میاوردن ما اینطور بحث نمیکردیم !
شما اینطوری بحث نمیکریدین؟
شما این طوری بحث نمیکردییییییییین؟
نه راس میگی مال شما بدتر بود
Moein bap
[quote][div][b]sharv[/b][/div][div]بابا یه مولتی که این حرفا رو نداره اون زمان عالمیشون 50 تا 50 تا مولتی میاوردن ما اینطور بحث نمیکردیم ! :P :lol:[/div][/quote]
شما اینطوری بحث نمیکریدین؟:geek:
شما این طوری بحث نمیکردییییییییین؟:geek:
نه راس میگی مال شما بدتر بود:icon_4:
بابا یه مولتی که این حرفا رو نداره اون زمان عالمیشون 50 تا 50 تا مولتی میاوردن ما اینطور بحث نمیکردیم !
شما اینطوری بحث نمیکریدین؟
شما این طوری بحث نمیکردییییییییین؟
نه راس میگی مال شما بدتر بود
زندگی صحنۀ یکتای هنرمندی ماست
هر کسی نغمۀ خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته به جاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد
[quote][div][b]moein0[/b][/div][div][quote][div][b]sharv[/b][/div][div]بابا یه مولتی که این حرفا رو نداره اون زمان عالمیشون 50 تا 50 تا مولتی میاوردن ما اینطور بحث نمیکردیم ! :P :lol:[/div][/quote]
شما اینطوری بحث نمیکریدین؟:geek:
شما این طوری بحث نمیکردییییییییین؟:geek:
نه راس میگی مال شما بدتر بود:icon_4:[/div][/quote]
:lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.